Buff Bake Red Velvet - Masło Orzechowe z Białkiem Serwatkowym
Podobno Red Velvet Cake jako pierwsza serwowała w latach dwudziestych ubiegłego wieku restauracja Hotelu Waldorf-Astoria w Nowym Jorku do jego barwienia używając soku z buraków. Czy tak było naprawdę - nie wiadomo; wyjątkowy smak czekoladowo-maślankowego ciasta, o mokrej, wilgotnej konsystencji, przekładanego lekkim kremem serowym podbił serca Amerykanów stając się klasyką deserów.
Przekonaj się jak smakuje ukochane ciasto USA i delektuj się przepysznym smakiem syropu, który nie dostarcza ani cukru, ani węglowodanów, ani kalorii!
Buff Bake to unikalna receptura wzbogaconych białkiem serwatkowym maseł orzechowych z wartościowymi dodatkami - idealnie gładkie, perfekcyjnie pyszne i 100% naturalne masła.
Wartości Odżywcze
Buff Bake Red Velvet - Masło Orzechowe z Białkiem Serwatkowym
Waga netto: 368g
Skład: prażone orzechy ziemne, białko serwatkowe [koncentrat białek serwatkowych (mleko), naturalny aromat, emulgator lecytyna sojowa, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe], biała czekolada (cukier trzcinowy, masło kakaowe, mleko w proszku, wanilia, lecytyna sojowa), organiczny cukier kokosowy, naturalny aromat (olej kukurydziany, witamina E), kakao niesłodzone, naturalne barwniki (sok owocowy i warzywny).
Alergeny: orzechy ziemne, kokos, mleko, soja; może zawierać migdały.
Wartości odżywcze w 1 porcji (38g): wartość energetyczna 838kJ/200kcal, tłuszcze 15g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,73g), węglowodany 7g (w tym cukry 3g), białko 11g, błonnik 3g, sól 0,05g.
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 2205kJ/526kcal, tłuszcze 39,5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7g), węglowodany 18,4g (w tym cukry 13,1g), białko 29g, błonnik 7,9g, sól 0,1g.
Producent: Wyprodukowano w USA przez Buff Bake, LLC, Santa Ana, CA 92705
Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Płaczącej Wierzby 11, 05-503 Wola Gołkowska
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed światłem. Mieszać przed każdym użyciem. Nie ma konieczności przechowywania w lodówce (także po otwarciu słoika).