Dr Zak's Chocolate Fudge Brownie - proteinowe masło orzechowe 35g białka
Przepysznie kremowe masło orzechowe o niesamowitym słodkim smaku popularnego anglosaskiego ciasta fudge brownie to połączenie głębokiego smaku czekolady i aromatycznej krówki, wzbogacone izolatem białka serwatkowego (dokładnie ten sam izolat białka, który jest stosowany w produktach Optimum Nutrition's z linii Platinum) - satysfakcjonujący smak o doskonałych proporcjach składników makroodżywczych.
Masła Dr Zak's mają niebywale kremową konsystencję, którą gwarantuje autorska mieszanka wartościowych olei Dr. Zak's: unikatowe połączenie oleju kokosowego, masła shea i oleju z orzechów ziemnych.
Najważniejsze informacje o proteinowych masłach orzechowych Dr Zak's:
- 35g białka najwyższej jakości w 100g masła (twoje mięśnie będą ci wdzięczne!)
- doskonały wynik: aż 8,8g zdrowych tłuszczy przyczyniających się do obniżania poziomu insuliny we krwi i zapobiegania chorobom układu krążenia
- bardzo dobre źródło błonnika roślinnego (z cykorii), odpowiedzialnego za wydłużenie czasu trwania uczucia sytości
- zero konserwantów
- słodzone naturalnymi ekstraktami roślinnymi
- bez oleju palmowego
- wegetariańskie
- perfekcyjnie gładkie i pyszne
Masło orzechowe Dr Zak's Peanut Butter Chocolate Fudge Brownie nie tylko wprawi w zachwyt twoje podniebienie, ale też dostarczy twojemu ciału kluczowych składników odżywczych w tym przede wszystkim częściowo hydrolizowany izolat białka serwatkowego dla budowy mięśni.
Intensywnie orzechowe masło o niepowtarzalnym smaku wilgotnego czekoladowego ciasta to idealny dodatek do porannego tosta, omleta białkowego, a także owsianki czy szejka!
Wartości Odżywcze
Dr Zak's high protein peanut spread chocolate fudge brownie - masło orzechowe z izolatem białka serwatkowego, o smaku ciasta czekoladowego
Masa netto: 320g
Składniki: Prażone gorącym powietrzem orzechy ziemne (70%), izolat białka serwatkowego (z mleka),kazeinian wapnia (z mleka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (5%), fruktoza, mieszanka olei {olej słonecznikowy, olej shea, olej kokosowy}, błonnik z korzenia cykorii, emulgator lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat.
Alergeny: orzechy ziemne, mleko; w zakładzie przetwarzane są migdały i soja.
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna 556cal / 2326kJ, tłuszcze 40,3g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,4g), węglowodany 13g (w tym cukry 8,8g), błonnik 9,3g, białko 32g, sól 0,08g
Producent: Wyprodukowano w Wielkiej Brytanii dla Dr Zak's Ltd., London, England
Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed światłem. Mieszać przed każdym użyciem - separacja oleju jest naturalnym zjawiskiem. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 miesięcy.