• Obecnie brak na stanie
MyProtein Protein Pancake Mix, Maple Syrup Flavor - A mixture for preparing pancakes with a sweet taste of maple syrup
  • MyProtein Protein Pancake Mix, Maple Syrup Flavor - A mixture for preparing pancakes with a sweet taste of maple syrup
  • MyProtein Protein Pancake Mix, Maple Syrup Flavor - A mixture for preparing pancakes with a sweet taste of maple syrup
  • MyProtein Protein Pancake Mix, Maple Syrup Flavor - A mixture for preparing pancakes with a sweet taste of maple syrup
Kod produktu: 5055534336274
My Protein

MyProtein Pancake Mix, Maple Syrup - naleśniki białkowe 64g białka, Syrop Klonowy

Obecnie brak na stanie

Naleśniki białkowe MyProtein o najwyższej zawartości białka (aż 67%), najniższej kaloryczności, najniższej zawartości węglowodanów i tłuszczu. Zdecydowanie najlepszy profil wartości makroodżywczych dla osób na diecie wysokobiałkowej i niskowęglowodanowej. Kompletna mieszanka do przygotowania naleśników proteinowych - wystarczy dodać wody.

46,42 zł netto

46,42 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 500 g; 9.28zł/100g

Główny smak: Smak syrop klonowy – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Kompletna mieszanka do przygotowania naleśników białkowych MyProtein o świetnych proporcjach składu: aż 67g białka, zaledwie 2g cukru i tylko 6g tłuszczu.

Łatwe i szybkie w przygotowaniu naleśniki proteinowe MyProtein to optymalna białkowa przekąska i niskim indeksie glikemiczny IG. Gotowa mieszanka MyProtein łączy w sobie 3 rodzaje białka (białko serwatkowe, koncentrat białek mleka i białko jaj), co wpływa korzystnie na wzrost i utrzymanie czystej masy mięśniowej (lean muscle mass).

Naleśniki białkowe MyProtein przygotujesz w kilka minut - wystarcz odmierzyć porcję mieszanki dołączoną do opakowania miarką, dodać wody i już możesz smażyć naleśniki, porcja naleśników usmażona z 50g mieszanki dostarczy ponad 30g wartościowego białka!

Naleśniki MyProtein jako jedne z niewielu zawierają w swoim składzie dodatek MCT czyli trójglicerydów średniołańcuchowych - to ważny rodzaj tłuszczów, szczególnie istotny w diecie sportowców; tłuszcze MCT mają duży wpływ na zwiększenie wytrzymałości i siły mięśni a przy regularnym przyjmowania zwiększają tempo przyrostu masy mięśniowej a jednocześnie chronią tkankę mięśniową przed spalaniem, są więc szczególnie cenne w czasie diety redukcyjnej.

Wartości Odżywcze

Porcja 50g

Wartości odżywcze w:
Porcja 50g
100g
Kalorie
179.00
358.00
kJ
750.01
1,500.02
Tłuszcze, w tym
3.05
6.10
tłuszcze nasycone
1.05
2.10
tłuszcze trans
tłuszcze jednonienasycone
tłuszcze wielonienasycone
Węglowodany, w tym
5.50
11.00
cukry
1.05
2.10
poliole
skrobie
Białko
32.00
64.00
Błonnik
0.55
1.10
Erytrytol
Sód
0.46
0.92
(ekwiwalent soli)
1.15
2.30
Uwagi

MyProtein Protein Pancake Mix, Maple Syrup Flavour - Mieszanka do przygotowania naleśników z substancją słodzącą o smaku syropu klonowego

Masa netto: 0,5kg 

Składnikimieszanka białek (koncentrat białka serwatki (z mleka), koncentrat białek mleka, białko jaja kurzego w proszku), owies mielony, aromat spożywczy, triglicerydy średniołańcuchowe (z olei roślinnych), substancja spulchniająca wodorowęglan sodu, substancja słodząca (sukraloza), emulgator lecytyna sojowa.

Alergeny: owies, jaja, mleko, soja.

Wartości odżywcze w 100g: 1514kJ / 358kcal, 6,1g tłuszcz (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,1g), 11g węglowodany (w tym 2,1g cukry), 64g białka, 1,1g błonnika, 2,3g soli

Wartości odżywcze w porcji 50g (10 porcji w opakowaniu): 757kJ / 179kcal, 3g tłuszcz (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,2g), 5,6g węglowodany (w tym 1,1g cukry), 32g białka, 0,6g błonnika, 1,2g soli

Producent:  wyprodukowano w Wielkiej Brytanii dla The Hut Group

Uwagi: Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, niedostępnym dla dzieci. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.

Sposób przygotowania: Wsypać 2 miarki proszku (50g) do miski, dodać 100-150ml wody lub mleka i ubić widelcem. Rozgrzać patelnię i dla lepszego smaku dodać niedużą ilość oleju lub tłuszczu. Następnie wylewać ciasto porcjami na patelnię rozlewając równomiernie po całej powierzchni. Smażyć z obu stron po około 2 minuty lub do zezłocenia.