Ananasowe Rafaello z Bolero!

0
Ananasowe Rafaello z Bolero!
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Ekspresowy kokosowo- migdałowy deser bolero to propozycja na majówkowego grilla, letni wypad nad jezioro lub po prostu lekki deser z delikatnie orzechową nuta 🙂 Jest maksymalnie łatwy w przyrządzeniu, wygląda bardzo apetycznie

Ananasowe rafaello (4 porcje):

1. Naturalne serki homogenizowane przenieś do miseczki

2. Dodaj bolero (reguluj słodkość, nie wsypuj od razu wszystkiego) i wszystko dobrze wymieszaj

3. Serek przełóż do pucharków

4. Deser schłodź w lodówce przez co najmniej godzinę. Przed podaniem, deser ozdób płatkami migdałów i owocami (np. granatem lub/i liofilizowanym ananasem)

 

Przepis na inny deser z Bolero: Kokosowy deser z bolero

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes