• Obecnie brak na stanie
OhYeah One Chocolate Brownie
  • OhYeah One Chocolate Brownie
  • OhYeah One Chocolate Brownie
  • OhYeah One Chocolate Brownie
  • OhYeah One Chocolate Brownie
  • OhYeah One Chocolate Brownie
  • OhYeah One Chocolate Brownie
Kod produktu: e3788434108515

OhYeah One Bar Chocolate Brownie bezglutenowy baton białkowy bez dodatku cukru

Data ważności: 29.09.2023Obecnie brak na stanie

Nowy smak batona OhYeah z niskowęglowodanowej serii One o smaku Chocolate Brownie czyli ciasta czekoladowego, godny nastepca wycofanego smaku Chocolate Birthday Cake. Jeden baton to 20g doskonałej jakości białka i aż 9g błonnika, a przy tym zaledwie 1g cukru.

14,79 zł netto

18,19 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 60 g; 30.32zł/100g

Główny smak: Smak brownie – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak ciemna czekolada – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

20g białka. 9g błonnika. 1g cukru. Czy na kimś to nie robi wrażenia?

Mieć ciastko i zjeść ciastko, czyli cieszyć się smakiem wypasionego ciasta czekoladowego a jednocześnie mieścić się w makro? Tak, teraz to możliwe. Nowy smak czekoladowego ne Bar rewelacyjnie zaspokaja ochotę na słodkości, bez najmniejszych wyrzutów sumienia.

Mocną stroną batonów z serii OhYeah One są perfekcyjnie dobrane proporcje składników odżywczych, niska zawartość cukru i duża dostępność różnorodnych smaków. Te połączenia sprawiają, że batony białkowe są idealną alternatywą dla wszystkich tych, którzy na pierwszym miejscu podczas wyboru przekąsek stawiają skład produktu.

Baton OhYeah One zawiera tylko 1g cukru i minimalną ilość węglowodanów. Może być przekąską w czasie przerwy w pracy, albo zastrzykiem energii po intensywnym treningu. Jest przeznaczony dla każdego, kto prowadzi aktywny tryb życia, a przy tym zwraca uwagę na składy produktów, które spożywa. Baton zawiera w sobie 20g białka i 9g błonnika, czyli idealnie dopasowane składniki odżywcze.

Z batonem OhYeah One Bar Chocolate Brownie można mieć pączka i zjeść pączka, a przy tym dbać o linię.

Najważniejsze informacje o batonach białkowych OhYeahOne- idealne proporcje składników odżywczych

  • bez glutenu
  • smak słodkiego, kalorycznego ciasta w formie batona o znikomej zawartości cukru
  • zero tłuszczy trans
  • minimalna ilość węglowodanów

OhYeah One Barall flavors

Wartości Odżywcze

Porcja 60g

Wartości odżywcze w:
Porcja 60g
100g
Kalorie
230.00
383.33
kJ
963.70
1,606.17
Tłuszcze, w tym
8.00
13.33
tłuszcze nasycone
5.00
8.33
tłuszcze trans
0.00
0.00
tłuszcze jednonienasycone
1.00
1.67
tłuszcze wielonienasycone
0.50
0.83
Węglowodany, w tym
20.00
33.33
cukry
1.00
1.67
poliole
6.00
10.00
Białko
20.00
33.33
Błonnik
3.00
5.00
Sól
0.34
0.56

OhYeah One Chocolate Brownie - Wysokoproteinowy niskowęglowodanowy baton o smaku ciastka czekoladowego brownie, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 60g 

Składniki: mieszanka proteinowa {izolat białka mleka, izolat białek serwatki}, błonnik roślinny (izomalto-oligosacharydy), substancja słodząca maltitol, regulator wilgotności gliceryna roślinna, masło z pestek słonecznika, olej z nasion palmowca, miazga czekoladowa (alkalizowana), proszek kakaowy (alkalizowany), naturalny aromat, emulgator lecytyna sojowa, masło kakaowe, cukier, sól morska, skrobia z tapioki, substancja spulchniająca węglan wapnia, emulgator lecytyna słonecznikowa, substancja słodząca (sukraloza).

Produkt bezglutenowy.

Alergeny: mleko, soja.

Wartości odżywcze w 1 batonie (60g): wartość energetyczna 922kJ/220kcal, tłuszcze 8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6g, tłuszcze trans 0g, tłuszcze jednonienasycone 1,5g, tłuszcze wielonienasycone 1g), węglowodany 15g (w tym cukry 1g, poliole 0g), błonnik 9g, białko 20g, sól 0,052g.

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 1536kJ/367kcal, tłuszcze 13g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,6g), węglowodany 25g (w tym cukry 1,7g, poliole 0g), błonnik 15g, białko 33,3g, sól 0,087g.

Producent:  Wyprodukowano w USA dla ONE Brand, LLC Charlotte, NC 28269

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze poniżej 20°C