Lista produktów producenta Flatout bread
Flatout Fold-It Everything Spice - wieloziarniste wrapsy niskowęglowodanowe 110kcal
Flatout Multigrain Flax 70kcal - pełnoziarniste wrapsy niskowęglowodanowe z siemieniem lnianym
Flatout Fold-It Rosemary & Olive Oil - wieloziarniste wrapsy niskowęglowodanowe 100kcal
Flatout Fold-It Traditional White - wrapy kanapkowe 110kcal
Flatout Fold-It Sweet Hawaiian - wieloziarniste wrapsy niskowęglowodanowe 100kcal
Flatout Fold-It pełnoziarniste wrapsy niskowęglowodanowe 90kcal
Flatout® CarbDown Spinach - keto wrapy szpinakowe 60kcal & 7g węglowodanów
Flatout Flavorit Southwest Chipotle pikantne wrapsy niskowęglowodanowe 60kcal
Flatout ProteinUP Core 10 - Wrapsy niskowęglowodanowe 10g białka - Pełnoziarniste
Flatout ProteinUP Wrapsy niskowęglowodanowe 12g białka - Sól & Pieprz
Flatout ProteinUP Wrapsy niskowęglowodanowe 12g białka - Humus z Czerwonej Papryki
Flatout Flavorit Garden Ranch ziołowe wrapsy niskowęglowodanowe 60kcal
Flatout Spinach Wrapsy wysokobiałkowe & niskowęglowodanowe 90kcal, 9g białka & 6g carb net szpinakowe
Flatout CarbDown Olive Oil & Sea Salt wrapsy 45kcal & 5g węglowodanów
Flatout CarbDown Italian Herb wrapsy 60kcal & 8g węglowodanów
Flatout Sundried Tomato - wrapsy wysokobiałkowe & niskowęglowodanowe 100kcal & 7g białka suszone pomidory
Flatout Original 60kcal - pełnoziarniste wrapsy wysokobiałkowe & niskowęglowodanowe 28% błonnika
Flatout Italian Herb 60kcal - wrapsy wysokobiałkowe & niskowęglowodanowe Włoskie Zioła
Flatout ProteinUP Flatbread - proteinowe wrapy niskowęglowodanowe 10g białka & 6g węglowodanów
Flatout Light Spinach 60kcal - wrapy wysokobiałkowe & niskowęglowodanowe Szpinak
Flatuot Bread to firma rodzinna, która narodziła się z pasji do tworzenia pysznych, świeżych, zdrowych dań dla całej rodziny. Jej historia zaczęła się w latach 90-tych, kiedy Stacey Marsh i jej przyszły mąż Mike kończyli szkołę średnią. Pełni entuzjazmu, napędzani marzeniami o sukcesie postanowili otworzyć restaurację. Udało się, choć – jak pokazał czas – posiadanie lokalu serwującego jedzenie okazało się dopiero początkiem ich przygody. Pomysł na ostateczny kształt biznesu podsunęli Stacey i Mike'owi ich klienci, którzy bardzo często pytali: Dlaczego nie pieczecie Waszych pysznych wrapsów na sprzedaż? Charyzmatyczne małżeństwo postanowiło posłuchać tej rady. Choć nie mieli żadnego doświadczenia w wypiekaniu płaskiego chleba, zakupili zakład produkcyjny, wyposażyli go, opracowali oryginalną recepturę swoich wrapsów i wystartowali z produkcją na szeroką skalę. Na efekty nie musieli długo czekać – pieczywo Flatout pojawiło się nie tylko w supermarketach i restauracjach, ale też w hotelach, szkołach i na uniwersytetach. Prawdziwą rewolucją okazały się jednak wrapsy o obniżonej zawartości węglowodanów i wysokiej zawartości białka, wypiekane z pełnoziarnistej pszenicy, które stały się zdrową, niskokaloryczną alternatywą dla burgerów i innych fast foodów. Dzięki nim miłośnicy tortilli czy pizzy mogli przygotowywać swoje ulubione przekąski w domu bez obawy o swoja figurę, a marka Flatout Bread zyskała wierne grono klientów na całym świecie.