• Obecnie brak na stanie
Foods by Ann Salted Almond Spread
  • Foods by Ann Salted Almond Spread
  • Foods by Ann Salted Almond Spread
  • Foods by Ann Salted Almond Spread
  • Foods by Ann Salted Almond Spread
  • Foods by Ann Salted Almond Spread
  • Foods by Ann Salted Almond Spread
  • Foods by Ann Salted Almond Spread
  • Foods by Ann Salted Almond Spread
  • Foods by Ann Salted Almond Spread
  • Foods by Ann Salted Almond Spread
  • Foods by Ann Salted Almond Spread
  • Foods by Ann Salted Almond Spread
Kod produktu: 5903018053783
Foods by Ann

Foods by Ann Salted Almond Spread - pasta migdałowo-nerkowcowa z solą

Data ważności: 24.02.2024Obecnie brak na stanie

Krem z surowych nerkowców i nieprażonych migdałów słodzony cukrem kokosowym z dodatkiem wyrazistej soli. Pełen niezastąpionej naturalnej dobroci.

Doskonałą jako dodatek do muesli, naleśników, placuszków i obłędnie dobra wyjadana ze słoika łyżeczką!

29,98 zł netto

31,48 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 200 g; 15.74zł/100g

Główny smak: Smak cashew – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak migdały – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Posmaruj swoje śniadanie, obiad lub kolację! 

Wyobraźcie sobie pastę orzechową tak dobrą, a jednocześnie zaskakującą i niebanalną w smaku, że nie możecie się jej oprzeć... Do tego wcale nie musicie się opierać, bo jest naturalna i zdrowa. Marzenie stało się faktem - oto i ona, słono migdałowa królowa stołu Foods by Ann Salted Almond Spread. Na szczególną uwagę zasługuje fakt, że pasta powstaje z surowych nerkowców i surowych migdałów, co sprawia, że jej smak jest autentyczny i zupełnie inny, niż większości kremów na rynku, które bazują na prażonych orzechach.

Pasta cashew z migdałami i solą himalajską to połączenie zupełnie nowe i wyjątkowe o wszechstronnym zastosowaniu i po prostu pyszne, zarówno dla małych, jak i dużych. Zwłaszcza, że ma aksamitną konsystencję i wprost rozpływa się w ustach! Ta pasta z orzechów i soli himalajskiej to 100% naturalnych składników, bez szkodliwych dodatków, sztucznych substancji, białego cukru ani konserwantów, pokochacie ją Wy i Wasze dzieci.

Migdałowe pyszności! 

Migdały, czyli główny składnik pasty, to nasiona migdałowca (wcale nie orzechy, jak się sądzi), będące źródłem tłuszczów jednonienasyconych, dzięki czemu wspomagają pracę serca i utrzymanie odpowiedniego poziomu cholesterolu. Pomagają łagodzić stres i koić nerwy, a także poprawiać pamięć i koncentrację. Sprzyjają obniżeniu poziomu cukru we krwi i regulacji metabolizmu.  

Pasta orzechowa z migdałami i solą himalajską to idealny dodatek do owsianek i smoothie, pieczywa lub ciast i deserów. Świetnie sprawdzi się również do placków i naleśników. 

Ale uwaga! 
Mus orzechowy jest tak dobry, że trudno się powstrzymać przed wyjadaniem go łyżeczką prosto ze słoika!

Wartości Odżywcze

Porcja 15g

Wartości odżywcze w:
Porcja 15g
100g
Kalorie
85.35
569.00
kJ
357.62
2,384.11
Tłuszcze, w tym
6.41
42.70
tłuszcze nasycone
0.68
4.50
Węglowodany, w tym
3.62
24.10
cukry
2.06
13.70
Błonnik
0.71
4.70
Białko
2.75
18.30
Sól
0.07
0.47

Foods by Ann, Salted Almond Spread - krem migdałowo-nerkowcowy z solą

Masa netto: 200g 

Składniki: surowe migdały, surowe orzechy nerkowca, cukier kokosowy, sól himalajska

Alergeny: migdały, nerkowce, możliwa obecność innych orzechów, w tym orzechów ziemnych, i soi.

Produkt odpowiedni dla wegan, bezglutenowy.

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 569,0kcal/2384,1kJ, tłuszcze 42,7g (w tym tłuszcze nasycone 4,5g), węglowodany 24,1g (w tym cukry 13,7g), błonnik 4,7g, białko 18,3g, sól 0,4g

Producent: wyprodukowano w UE dla levann Sp. z o.o.

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu, nie przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w przeciągu 3 miesięcy.