• Obecnie brak na stanie
Raw Chocolate Company Cacao Butter 240g
  • Raw Chocolate Company Cacao Butter 240g
  • Raw Chocolate Company Cacao Butter 240g
  • Raw Chocolate Company Cacao Butter 240g
  • Raw Chocolate Company Cacao Butter 240g
  • Raw Chocolate Company Cacao Butter 240g
  • Raw Chocolate Company Cacao Butter 240g
  • Raw Chocolate Company Cacao Butter 240g
  • Raw Chocolate Company Cacao Butter 240g
  • Raw Chocolate Company Cacao Butter 240g
  • Raw Chocolate Company Cacao Butter 240g
  • Raw Chocolate Company Cacao Butter 240g
  • Raw Chocolate Company Cacao Butter 240g
Kod produktu: b35060135240875

Raw Chocolate Virgin Cacao Butter - organiczne surowe masło kakaowe z Peru

Obecnie brak na stanie

Czyste, wegańskie, surowe organiczne jadalne masło kakaowe extra virgin dedykowane do przygotowania domowej czekolady lub jako baza do deserów.

Surowiec z certyfikowanych upraw organicznych z Peru i Ekwadoru, zapakowany w Wielkiej Brytanii.

37,60 zł netto

46,25 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 240 g; 19.27zł/100g

  

Jadalne masło kakaowe dedykowane do zastosowań kulinarnych, z certyfikowanych upraw organicznych z obszaru Peru i Ekwadoru, zapakowano w Wielkiej Brytanii.

The Raw Chocolate specjalizuje się w produkcji organicznych, wegańskich słodyczy z surowego kakao, udostępnia klientom swoje własne czyste surowce, aby mogli przygotować z nich domowe czekolady i desery najwyższej jakości.

Najważniejsze informacje o maśle kakaowym The Raw Chocolate:

  • 100% czyste masło kakaowe
  • surowe, tłoczone na zimno
  • extra virgin
  • bezglutenowe
  • z certyfikowanych organicznych upraw
  • dedykowane do zastosować kulinarnych
  • odporne na wysokie temperatury (masło kakaowe można podgrzewać do temperatury nawet 200 stopni Celsjusza)

Wartości Odżywcze

Porcja 15g

Wartości odżywcze w:
Porcja 15g
100g
Kalorie
134.10
894.00
kJ
551.55
3,677.00
Tłuszcze, w tym
14.97
99.80
tłuszcze nasycone
9.63
64.20
Węglowodany, w tym
0.00
0.00
cukry
0.00
0.00
Białko
0.00
0.00
Sól
0.00
0.00

The Raw Chocolate Virgin Organic Cacao Butter - masło kakaowe Bio 100%

Masa netto: 240g

Składniki: surowy  tłuszcz kakaowy extra virgin* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Produkt w 100% pochodzi z certyfikowanych upraw organicznych, rolnictwo spoza UE GB-ORG-05

Alergeny: może zawierać orzechy

Produkt bezglutenowy

Kraj pochodzenia surowca: Peru i / lub Ekwador

Wartości  odżywcze  w  100g: wartość energetyczna 3677kJ / 894kcal,  tłuszcze 99,8g  (w  tym   kwasy  tłuszczowe  nasycone  64,2g), węglowodany 0g  (w  tym  cukry 0g),  białko 0g,  sól 0g

Producent: zapakowano w Wielkiej Brytanii przez The Raw Chocolate Company

Przechowywanie: przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu. Produkt nie nadaje się do przechowywania w lodówce ani mrożenia.