Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Raw Chocolate Virgin Cacao Butter - organiczne surowe masło kakaowe z Peru
Jadalne masło kakaowe dedykowane do zastosowań kulinarnych, z certyfikowanych upraw organicznych z obszaru Peru i Ekwadoru, zapakowano w Wielkiej Brytanii.
The Raw Chocolate specjalizuje się w produkcji organicznych, wegańskich słodyczy z surowego kakao, udostępnia klientom swoje własne czyste surowce, aby mogli przygotować z nich domowe czekolady i desery najwyższej jakości.
Najważniejsze informacje o maśle kakaowym The Raw Chocolate:
- 100% czyste masło kakaowe
- surowe, tłoczone na zimno
- extra virgin
- bezglutenowe
- z certyfikowanych organicznych upraw
- dedykowane do zastosować kulinarnych
- odporne na wysokie temperatury (masło kakaowe można podgrzewać do temperatury nawet 200 stopni Celsjusza)
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
The Raw Chocolate Virgin Organic Cacao Butter - masło kakaowe Bio 100%
Masa netto: 240g
Składniki: surowy tłuszcz kakaowy extra virgin* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Produkt w 100% pochodzi z certyfikowanych upraw organicznych, rolnictwo spoza UE GB-ORG-05
Alergeny: może zawierać orzechy
Produkt bezglutenowy
Kraj pochodzenia surowca: Peru i / lub Ekwador
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 3677kJ / 894kcal, tłuszcze 99,8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 64,2g), węglowodany 0g (w tym cukry 0g), białko 0g, sól 0g
Producent: zapakowano w Wielkiej Brytanii przez The Raw Chocolate Company
Przechowywanie: przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu. Produkt nie nadaje się do przechowywania w lodówce ani mrożenia.