• Obecnie brak na stanie
Santini Christmas - sugar free dark chocolate with almonds, sweetened with xylitol, 72% coca
  • Santini Christmas - sugar free dark chocolate with almonds, sweetened with xylitol, 72% coca
  • Santini Christmas - sugar free dark chocolate with almonds, sweetened with xylitol, 72% coca
  • Santini Christmas - sugar free dark chocolate with almonds, sweetened with xylitol, 72% coca
Kod produktu: 5908234462975_1
Santini

Santini Christmas - mleczna czekolada bez cukru z jabłkami i wiśniami

Data ważności: 25.08.2024Obecnie brak na stanie

Ręcznie robiona czekolada bez cukru, bez glutenu i bez dodatku cukru, z dodatkiem liofilizowanych owoców charakterystycznych dla świątecznych wypieków: aromatycznych suszonych jabłek i wiśni.

11,70 zł netto

14,39 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 80 g; 17.99zł/100g

Główny smak: Smak jabłko – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak wiśnia – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak czekolada mleczna – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Produkowana w niewielkich partiach ręcznie robiona czekolada bez cukru - czekolada mleczna suszonymi jabłkami i wiśniami, bez dodatku cukru.

Ręcznie robione czekolady Santini bez cukru zawierają tylko naturalne składniki, są efektownym słodkim prezentem dla osób najbliższych na diecie bez cukru.

Czekolada mleczna bez dodatku cukru z wiśniami i jabłkami. Słodzona maltitolem.

Masa netto: 80g

Składniki: czekolada mleczna 93% (substancja słodząca: maltitol, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), owoce liofilizowane 7% (jabłko 4%, wiśnie 3%)

Minimalna zawartość masy kakaowej 33,9%

Zawiera naturalnie występujące cukry.

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 2475,23 kJ/512,53 kcal
Tłuszcz 42,78 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 26,03 g
Węglowodany 58,43 g
w tym cukry 9,13 g
Błonnik 4,51 g
Białko 8,15 g
Sól 0,22 g

Informacja dla alergików: zawiera mleko, soję, może zawierać orzechy. Nie zawiera glutenu.

Nadmierne spożycie może wywołać efekt przeczyszczający.

Produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 12-20°C i wilgotności do 60%