Select a category

Select manufacturer

Specials

Tropicai high-fat defatted organic coconut flour

Pięć Przemian

5900652816699

New product

Coconut flour 5 Transformations is rich in fiber - as much as 400% and 16% of protein. The finely ground coconut flour is aromatic and perfect for all kinds of low-carb baking.

More details

6,81 pln

Available in stock

Weight net. 250g.; 2,72 pln/100g.

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 loyalty point that can be converted into a voucher of 0,12 pln.


Main flavor:

Skimmed, low-carbohydrate, low-calorie, gluten-free coconut flour 5 Transformation has excellent nutritional proportions, even made for baking on a ketogenic diet: very high fiber content, high protein content and significantly reduced carbohydrate content.

Usage: coconut flour can replace traditional flour. Coconut flour is suitable for baking, preparing raw desserts, it can also be used as a topping for ice cream, for salads, and also as a coating. In combination with walnut milk, spring water, cocoa drink or freshly squeezed juice, it can be used to create a fiber-rich drink that will help regulate your metabolism.

Porcja 30 g W 100 g
99.00 330.00
414.81 1,382.70
3.60 12.00
3.30 11.00
4.50 15.00
4.50 15.00
12.00 40.00
4.80 16.00
0.03 0.10
Grade 
Ilona z mamyruszamy.pl 06/28/2017

Idealna do wypieków

Ze względu na nietolerancje pokarmowe mojej córki mąka kokosowa gości w naszym domu od dawna i w dużych ilościach. Do wyboru tej własnie mąki skoniła mnie zawartość białka vs. zawartość tłuszczu. W kuchni wykorzystuję ją zazwyczaj do wypieków. Tu sprawdziła się doskonale. Lekka, delikatna, dobrze zmielona. Wypieki nie rozpadają się, co zdarzało mi się w przypadku innych mąk kokosowych. Zakup kilogramowej paczki jest bardzo ekonomiczny.
Poznaj mój przepis na placki kokosowe z użyciem tego produktu:
www.mamyruszamy.pl/bezglutenowe-placki-kokosowe-przepis/

    Grade 
    Eśka 03/11/2017

    do naleśników idealne :)

    Mąka kokosowa sprawdza się w mojej diecie, kupując nie spodziewałam się, że będzie taka gładka w konsystencji i pachnąca, czytając opis zainteresowała mnie po względem największej ilości białka i błonnika, w mojej kuchni używam jej często to naleśników ;)

      Grade 
      Ewelina 03/05/2017

      Niezwykła mąka

      Mąki kokosowe są różne, Albo są bardzo tłuste czyli są to po prostu zmielone orzechy kokosa albo nie dość dobrze zmielone. Mąka Tropicai to najlepsza mąka kokosowa bez dwóch zdań. Ma bardzo gładką konsystencję (jak prawdziwa mąka tortowa) i świetnie nadaje się do wypieków / omletów jako bezglutenowy i niskowęglowodanowy zastępnik mąki. Ma bardzo dużo błonnika i dlatego ja stosuję nieco więcej płynów niż w klasycznych przepisach bo mąka tropicai bardzo mocno wchłania wodę. Ma dużo białka i jest świetna dla osób na diecie.

      • 1 out of 1 people found this review useful.

      Write your review!

      Write a review

      Tropicai high-fat defatted organic coconut flour

      Tropicai high-fat defatted organic coconut flour

      Coconut flour 5 Transformations is rich in fiber - as much as 400% and 16% of protein. The finely ground coconut flour is aromatic and perfect for all kinds of low-carb baking.



      5 Przemian skimmed coconut flour with high protein and fiber content and low carbohydrate content

      Net weight 0.25 kg

      Ingredients: 100% coconut flour

      Nutritional values per 100g: energy value 330cal / 1363kJ, 12.0g fat (including 11g saturated fat), 15g carbohydrates (including 15g sugars), 40g fiber, 16g protein, 0.1g salt

      Developer: Simpatiko s.c.
      Storage: store in a dry place in a tightly closed container, protected from light, moisture and sources of intense odors

      Featured Products

      We recommend