• Obecnie brak na stanie
Good Dee's Low Carb Carrot Muffin & Cake Mix 8.8 oz
  • Good Dee's Low Carb Carrot Muffin & Cake Mix 8.8 oz
  • Good Dee's Low Carb Carrot Muffin & Cake Mix 8.8 oz
  • Good Dee's Low Carb Carrot Muffin & Cake Mix 8.8 oz
  • Good Dee's Low Carb Carrot Muffin & Cake Mix 8.8 oz
  • Good Dee's Low Carb Carrot Muffin & Cake Mix 8.8 oz
  • Good Dee's Low Carb Carrot Muffin & Cake Mix 8.8 oz
Kod produktu: 860324001820
Good Dee's

Good Dee's Low Carb Carrot Muffin & Cake - mix do bezglutenowych keto muffinów z mąki arbuzowej

Data ważności: 19.04.2024Obecnie brak na stanie

Mieszanka do przygotowania wilgotnych babeczek lub ciasta marchewkowego o odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Oparta wyłącznie o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona erytrolem i stewią, bez cukru, glutenu,  orzechów, soi i jakichkolwiek sztucznych składników.

63,55 zł netto

63,55 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 249 g; 25.52zł/100g

Główny smak: Smak biszkopt – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak cynamon – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak migdały – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak Carrot Cake – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Oparta o wyjątkowo aromatyczną mąkę arbuzową bezglutenowa mieszanka do przygotowania klasycznych puszystych a zarazem wilgotnych muffinów albo ciasta marchewkowego odpowiednich dla diety niskowęglowodanowej, ze szczególnym uwzględnieniem diety ketogenicznej, diabetycznej i LCHF. Z mieszanki możesz przygotować mniejsze babeczki typu muffiny, albo upiec jedno większe ciasto - zachęcamy cię do eksperymentów, dodaj do masy swoje ulubione składniki, np. owoce, orzechy albo kawałki czekolady bez cukru, gotowe babeczki możesz udekorować keto-bitą śmietaną albo keto-lukrem wykorzystując do tego erytrol w pudrze :) Dodatek marchewki zapewnia ciastu niezwykły słoneczny kolor i przyjemną, naturalną słodycz. Kompozycję smakową carrot cake uzupełniają przyprawy korzenne - taki zestaw smaków doskonale komponuje się z orzechami, szczególnie włoskimi i pekanami.

Mieszanki Good Dee's Still Sweet są nie tylko łatwe w użyciu (poradzi sobie z nim nawet totalny kulinarny laik), ale przede wszystkim genialnie smakują - chociaż mają bardzo prosty i krótki skład, w opakowaniu jest niemal wszystko czego potrzebujesz, żeby wyczarować ciasto, musisz tylko dodać 1, 2 lub 3 mokre składniki.

Świetny skład. Świetny Smak. Świetne makro.

Mieszanka do wypieku marchewkowych muffinek carrotcake bez cukru Good Dee's:

  • bez dodatku cukru
  • niska zawartość węglowodanów netto
  • odpiwiednia dla diety keto, peleo, diabetycznej, LCHF
  • 100% w pełni naturalne składniki
  • bez glutenu, bez zbóż
  • łatwa w przygotowaniu, wymaga dodania tylko mokrych składników
  • słodzona wyłącznie naturalnymi roślinnymi słodzikami: stewią i erytrolem
  • wzbogacona o błonnik

Założycielką marki Good Dee's Still Sweet jest młoda mama Deana - koniecznie śledź jej profil na Instagramie jeśli szukasz inspiracji na cudowne keto wypieki!

Wartości Odżywcze

Porcja 21g

Wartości odżywcze w:
Porcja 21g
100g
Kalorie
70.00
333.33
kJ
293.08
1,395.60
Tłuszcze, w tym
5.00
23.81
tłuszcze nasycone
1.00
4.76
Węglowodany, w tym
8.00
38.10
cukry
1.00
4.76
poliole
5.00
23.81
Białko
3.00
14.29
Błonnik
3.00
14.29
Sól
0.28
1.33

Good Dee's Low Carb Carrot Muffin & Cake Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowego ciasta i babeczek marchewkowych, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 249g

Składniki: mąka z nasion arbuza, mąka słonecznikowa, substancja słodząca (erytrytol), marchew, rozpuszczalny błonnik kukurydziany, substancje spulchniające (pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, skrobia z tapioki, monohydrat fosforanu jednowapniowego), marchew w proszku, cynamon, gałka muszkatołowa, sól, substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).

Alergeny: może zawierać orzechy.

Wartości odżywcze w 1 porcji mieszanki (21g): wartość energetyczna 70kcal/293kJ, tłuszcze 5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1g), węglowodany 8g (w tym cukry 1g, poliole 5g), błonnik 3g, białko 3g, sól 0.28g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 333kcal/1396kJ, tłuszcze 23.8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4.8g), węglowodany 38g (w tym cukry 4.8g, poliole 23.8g), błonnik 14.3g, białko 14.3g, sól 1.33g

Producent:  Wyprodukowano dla Good Dee's

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Sposób przygotowania: aby przygotować muffiny: rozgrzej piekarnik do 160 stopni Celsjusza; zmiksuj 3 jajka, 1/2 szklanki rozpuszczonego oleju kokosowego i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, po czym dodaj mieszankę Good Dee's. Napełnij foremki do babeczek niewiele ponad połowę (około 12 muffinów). Piecz 18-23 minuty. Zostaw do wystygnięcia. Aby przygotować ciasto: rozgrzej piekarnik do 160 stopni Celsjusza; zmiksuj 4 jajka, 1/2 szklanki rozpuszczonego oleju kokosowego i 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego, a następnie dodaj mieszankę Good Dee's. Przełóż masę do formy wyłożonej papierem do pieczenia (około 8 cali). Piecz 27-32 minuty. Zostaw do wystygnięcia.