Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
  • Keto Bakes Frosted Fudgy Brownies Mix 11.9 oz
Kod produktu: 850015058219
Keto Bakes

Keto Bakes Pumpkin Cream Cheese Muffins Mix - mieszanka na mufinki dyniowe z masą sernikową

Data ważności: 30.06.2024Ostatnie sztuki w magazynie

Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowych, bezcukrowych, bogatych w błonnik, wilgotnych dyniowych muffinek z zawijasami masy sernikowej. Nie zawiera cukru ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.

93,13 zł netto

93,13 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 367 g; 25.38zł/100g

Główny smak: Smak biszkopt – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak cynamon – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak pumpkin pie – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak sernik – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Keto Bakes Pumpkin Cream Cheese Muffins Mix to mieszanka na przepyszniaste dyniowe keto mufinki z sernikowym kleksem w duecie. 3g węglowodanów netto w całej muffince. Tak,  tylko 3g!

To nie są jakieśtambylejakiemufinki. Tojesieniarskie okazy pyszności przepełnione rozgrzewającym duszę aromatem, słodkie, soczyste, kojące serce, podniebienie i rozkładająca na łopatki wszelkie zakazane słodyczowe ciągoty. Jeśli szczodrość to Twoje drugie imię, możesz podzielić się dyniowymi rudzielcami w sernikowych czapeczkach z innymi, także tymi nie-keto - spokojnie, nawet się nie zorientują, że tu nie ma cukru :)

Ta mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowych, bezcukrowych, bogatych w błonnik, wilgotnych dyniowych muffinek z zawijasami masy sernikowej. Nie zawiera cukru ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.

Najważniejsze informacje o mieszance ciastowej Keto Bakes Pumpkin Cream Cheese Muffins Mix:

  • niskowęglowodanowe - tylko 3g węgli w porcji
  • odpowiednie dla diety ketogenicznej 
  • bez cukru
  • źródło błonnika
  • bez glutenu
  • bez GMO
  • bez nabiału, mleka, laktozy (w przepisie widnieje serek i mleko, ale można zastąpić je roślinnymi odpowiednikami)
  • bez sztucznych słodzików
  • bez wypełniaczy
  • bez sztucznych aromatów
  • bez soi
  • łatwe i szybka w przygotowaniu, wystarczy dodać jajka, olej kokosowy i masło
  • odpowiednie dla diet: keto, diabetycznej, niskowęglowodanowej, LCHF

Wartości Odżywcze

Porcja 31g

Wartości odżywcze w:
Porcja 31g
100g
Kalorie
120.00
387.10
kJ
502.42
1,620.70
Tłuszcze, w tym
9.00
29.03
tłuszcze nasycone
0.50
1.61
Węglowodany, w tym
12.00
38.71
cukry
0.50
1.61
poliole
10.00
32.26
Białko
4.00
12.90
Błonnik
3.00
9.68
Sól
0.35
1.11

Keto Bakes Pumpkin Cream Cheese Muffins Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych babeczek dyniowych z masą sernikową, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 367g

Składniki: mąka migdałowa, autorska mieszanka słodząca KB Popsweet (substancja słodząca ksylitol,  erytrol oraz glikozydy stewiolowe), mieszanka nadzienia cukierniczego (KB Popsweet (substancja słodząca ksylitol,  erytrol oraz glikozydy stewiolowe), sproszkowane białka jajek, proszek do pieczenia (bez aluminium), cynamon, himalajska sól mineralna, imbir, gałka muszkatołowa, goździki.

Alergeny: zawiera migdały. 

Mieszanki Keto Bakes są przygotowywane i pakowane w dedykowanym bezglutenowym zakładzie, w którym nie są przetwarzane produkty inne niż Keto Bakes.

Z uwagi na zawartość substancji słodzących spożycie w nadmiernych ilościach może powodować efekt przeczyszczający.

Wartości odżywcze w 1 porcji (31g suchego produktu): wartość energetyczna 120,0kcal/502,4kJ, tłuszcze 9,0g (w tym tłuszcze nasycone 0,5g), węglowodany 12,0g (w tym cukry 0,5g , poliole 10,0g), białko 4,0g, błonnik 3,0g, sól 0,3g

Wartości odżywcze w 100g suchej mieszanki: wartość energetyczna 387,0kcal/1620,6kJ, tłuszcze 29,0g (w tym tłuszcze nasycone 1,6g), węglowodany 38,7g (w tym cukry 1,6g , poliole 32,2g), białko 12,9g, błonnik 9,6g, sól 1,1g

Producent: Wyprodukowano przez Mission Freedom LLC, Columbia TN 38401, USA

Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowuj w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu w zamkniętym opakowaniu

Najlepiej spożyć przed końcem: data na opakowaniu obok kodu kreskowego

Przygotowanie:

Przygotuj dodatkowo: 55g stopionego masła, 2 duże jajka, 50ml niesłodzonego mleka orzechowego/krowiego, 120g puree z dyni, 120g serka typu Philadelphia

Rozgrzej piekarnik do 175C


1 Do miski dodać jajka o temperaturze pokojowej, dynię i roztopione masło.

2 Stopniowo dodawaj całe opakowanie suchej mieszanki do płynu, ubijając ręcznie lub mikserem elektrycznym na niskiej, a następnie średniej prędkości, aż do całkowitego połączenia

3 Wyłóż masę do 12 (wyłożonych papierem lub natłuszczonych) mufinek wypełniając je do wysokości 2/3

4 Wymieszaj nadzienie: zawartość małej saszetki wymieszajze zmiękczonym serkiem śmietankowym, aby powstał krem.

5 Upuść nadzienie małymi łyżkami na wierzch, a następnie przykry resztą ciasta dyniowego pozwalając aby serek wyjrzał trochę lub zawirował na wierzchu

6 Piecz 23-25 min lub do lekkiego odskoczenia ciasta na brzegach.

Podawać w temp. pokojowej. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni w szczelnym pojemniku. Przechowywać do 6 tygodni indywidualnie podwójnie zapakowane w zamrażarce