Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix - mix do niskowęglowodanowego ciasta czekoladowego bez cukru
Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix to bezglutenowa mieszanka do przygotowania w domowym zaciszu zgodnego z dietą keto, paleo, wegetariańską i redukcyjną czekoladowego brownie.
Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix – mieszanka, dzięki której w domu możesz przygotować ekstremalnie wilgotne w środku, ale z chrupiącą skorupką na zewnątrz brownie, w dodatku całkowicie bezglutenowe, niskowęglowodanowe i idealne dla każdego na diecie by nie zaburzyć dziennego bilansu żywieniowego.
Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix – brownie jako jeden z prostszych wypieków przysparza wiele problemów, ze względu na precyzję, którą trzeba zachować w doborze składników, czasie pieczenia, znalezieniu surowców najlepszej jakości by wszystko poszło zgodnie z naszym planem.
Dzięki rewolucyjnej mieszance Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix nie musisz już dobierać odpowiednich mąk, szukać ich w specjalistycznych sklepach, a przede wszystkim zastanawiać się czy w recepturze są dobrane odpowiednie proporcje, a one mają bardzo duże znaczenie dla konsystencji naszego ciasta oraz jaką skorupkę na wierzchu uzyskamy.
Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix gwarantuje ci:
- 14 porcji bogatego czekoladowego ciasta
- zero dodatkowego cukru
- wartości odżywcze odpowiednie dla diety ketogenicznej
- tylko 2 g węglowodanów netto w kawałku ciasta
- bezglutenową wersja klasycznego czekoladowego deseru
- mieszankę najlepszych składników
Przygotowanie keto czekoladowego ciasta z Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix to zaledwie chwila, kwestia dodania jajek, mleka i rozpuszczonego masła, wymieszania i gotowe by wstawić do nagrzanego piekarnika a po 30 minutach cieszyć się gorącym brownie.
Lubisz odstępstwa od klasyki? Śmiało dodaj przed pieczeniem posiekane orzechy, zamrożone ulubione owoce lub świeże pokrojone w cząstki. Posyp kawałkami czekolady lub ulubionym dodatkiem. Klasyczne krówki położone na wierzchu masy wraz z solą morską stworzą nam połączenie idealne. A może jesteś fanem masła orzechowego? Nie krępuj się! To zadziała!
Ciasto brownie idealnie sprawdzi się też jako baza do tortu, warstwa w cieście lub dodatek do deseru.
Wymyślaj i szalej! Może staniesz się prekursorem czegoś nowego w keto świecie?
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix - bezglutenowa mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego typu brownie z mąką migdałową, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące
Masa netto: 300g
Składniki: mąka migdałowa, erytrytol, kakao, błonnik z cykorii, proszek do pieczenia (skrobia ziemniaczana, winian potasu , soda oczyszczona), sól, aromat waniliowy, ekstrakt z owocu mnicha
Alergeny: migdały
Wartości odżywcze w 1 porcji (21,5g suchego produktu do wypieku jednego sugerowanego kawałka ciasta, 14 porcji w opakowaniu): wartość energetyczna 80,0kcal/334,7kJ, tłuszcze 6,0g (w tym tłuszcze nasycone 0,5g), węglowodany 10,0g (w tym cukry 1,0g , erytrol 8,0g), błonnik 2,0g, białko 3,0g, sól 0,1g
Wartości odżywcze w 100g suchego produktu: wartość energetyczna 373,4kcal/1562,6kJ, tłuszcze 28,0g (w tym tłuszcze nasycone 2,3g), węglowodany 46,6g (w tym cukry 4,6g , erytrol 37,3g), błonnik 9,3g, białko 14,0g, sól 0,7g
Producent: Wyprodukowano w USA dla The Purple Mixer Inc.
Importer PL: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Przygotowanie:
Przygotuj dodatkowo: 2 jajka, 115g całkowicie roztopionego masła, 60ml mleka
Forma kwadratowa o boku 20cm, albo okrągła o średnicy 22cm
- Rozgrzej piekarnik do 175°C
- Natłuść cienko formę
- Zmieszaj na jednolitą masę zawartość opakowania i gorącą wodę, dodaj ciepłe masło
- Dodaj jajka i wymieszaj dokładnie (kolejność jest ważna, nie dodawaj jajek bezpośrednio do gorącego masła ani do wrzątku bo się zetną)
- Wylej masę formy
- Piecz 30-35 minut, aż środek ciasta będzie z wierzchu sprężysty
- Zostaw na kratce do wystygnięcia przed pokrojeniem