• Obecnie brak na stanie
Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix
  • Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix
  • Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix
  • Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix
  • Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix
  • Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix
  • Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix
Kod produktu: 850475006850

Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix - mix do niskowęglowodanowego ciasta czekoladowego bez cukru

Obecnie brak na stanie

Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowego, bezcukrowego, bogatego w błonnik, bezglutenowego, słodkiego, wilgotnego, czekoladowego ciacha brownie. Nie zawiera cukru ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.

42,50 zł netto

42,50 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 300 g; 14.17zł/100g

Główny smak: Smak brownie – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix to bezglutenowa mieszanka do przygotowania w domowym zaciszu zgodnego z dietą keto, paleo, wegetariańską i redukcyjną czekoladowego brownie.

Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix – mieszanka, dzięki której w domu możesz przygotować ekstremalnie wilgotne w środku, ale z chrupiącą skorupką na zewnątrz brownie, w dodatku całkowicie bezglutenowe, niskowęglowodanowe i idealne dla każdego na diecie by nie zaburzyć dziennego bilansu żywieniowego.

Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix – brownie jako jeden z prostszych wypieków przysparza wiele problemów, ze względu na precyzję, którą trzeba zachować w doborze składników, czasie pieczenia, znalezieniu surowców najlepszej jakości by wszystko poszło zgodnie z naszym planem.

Dzięki rewolucyjnej mieszance Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix nie musisz już dobierać odpowiednich mąk, szukać ich w specjalistycznych sklepach, a przede wszystkim zastanawiać się czy w recepturze są dobrane odpowiednie proporcje, a one mają bardzo duże znaczenie dla konsystencji naszego ciasta oraz jaką skorupkę na wierzchu uzyskamy.

Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix gwarantuje ci:

  • 14 porcji bogatego czekoladowego ciasta
  • zero dodatkowego cukru
  • wartości odżywcze odpowiednie dla diety ketogenicznej
  • tylko 2 g węglowodanów netto w kawałku ciasta
  • bezglutenową wersja klasycznego czekoladowego deseru
  • mieszankę najlepszych składników

Przygotowanie keto czekoladowego ciasta z Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix to zaledwie chwila, kwestia dodania jajek, mleka i rozpuszczonego masła, wymieszania i gotowe by wstawić do nagrzanego piekarnika a po 30 minutach cieszyć się gorącym brownie.

Lubisz odstępstwa od klasyki? Śmiało dodaj przed pieczeniem posiekane orzechy, zamrożone ulubione owoce lub świeże pokrojone w cząstki. Posyp kawałkami czekolady lub ulubionym dodatkiem. Klasyczne krówki położone na wierzchu masy wraz z solą morską stworzą nam połączenie idealne. A może jesteś fanem masła orzechowego? Nie krępuj się! To zadziała!

Ciasto brownie idealnie sprawdzi się też jako baza do tortu, warstwa w cieście lub dodatek do deseru.
 Wymyślaj i szalej! Może staniesz się prekursorem czegoś nowego w keto świecie?

Wartości Odżywcze

Porcja 21.42g

Wartości odżywcze w:
Porcja 21.42g
100g
Kalorie
80.00
373.48
kJ
334.72
1,562.65
Tłuszcze, w tym
6.00
28.01
tłuszcze nasycone
0.50
2.33
Węglowodany, w tym
10.00
46.69
cukry
1.00
4.67
erytrol
8.00
37.35
Błonnik
2.00
9.34
Białko
3.00
14.01
Sól
0.16
0.76

Miss Jones Keto Paleo Fudgy Brownie Mix - bezglutenowa mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego typu brownie z mąką migdałową, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 300g

Składniki: mąka migdałowa, erytrytol, kakao, błonnik z cykorii, proszek do pieczenia (skrobia ziemniaczana, winian potasu , soda oczyszczona), sól, aromat waniliowy, ekstrakt z owocu mnicha

Alergeny: migdały

Wartości odżywcze w 1 porcji (21,5g suchego produktu do wypieku jednego sugerowanego kawałka ciasta, 14 porcji w opakowaniu): wartość energetyczna 80,0kcal/334,7kJ, tłuszcze 6,0g (w tym tłuszcze nasycone 0,5g), węglowodany 10,0g (w tym cukry 1,0g , erytrol 8,0g), błonnik 2,0g, białko 3,0g, sól 0,1g

Wartości odżywcze w 100g suchego produktu: wartość energetyczna 373,4kcal/1562,6kJ, tłuszcze 28,0g (w tym tłuszcze nasycone 2,3g), węglowodany 46,6g (w tym cukry 4,6g , erytrol 37,3g), błonnik 9,3g, białko 14,0g, sól 0,7g

Producent: Wyprodukowano w USA dla The Purple Mixer Inc.

Importer PL: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Przygotowanie:

Przygotuj dodatkowo: 2 jajka, 115g całkowicie roztopionego masła, 60ml mleka

Forma kwadratowa o boku 20cm, albo okrągła o średnicy 22cm

  1. Rozgrzej piekarnik do 175°C
  2. Natłuść cienko formę
  3. Zmieszaj na jednolitą masę zawartość opakowania i gorącą wodę, dodaj ciepłe masło
  4. Dodaj jajka i wymieszaj dokładnie (kolejność jest ważna, nie dodawaj jajek bezpośrednio do gorącego masła ani do wrzątku bo się zetną)
  5. Wylej masę formy
  6. Piecz 30-35 minut, aż środek ciasta będzie z wierzchu sprężysty
  7. Zostaw na kratce do wystygnięcia przed pokrojeniem