• Obecnie brak na stanie
Keto and Co Keto Soft-Baked Snickerdoodle Cookie Mix - 7.9 oz
  • Keto and Co Keto Soft-Baked Snickerdoodle Cookie Mix - 7.9 oz
  • Keto and Co Keto Soft-Baked Snickerdoodle Cookie Mix - 7.9 oz
  • Keto and Co Keto Soft-Baked Snickerdoodle Cookie Mix - 7.9 oz
  • Keto and Co Keto Soft-Baked Snickerdoodle Cookie Mix - 7.9 oz
  • Keto and Co Keto Soft-Baked Snickerdoodle Cookie Mix - 7.9 oz
  • Keto and Co Keto Soft-Baked Snickerdoodle Cookie Mix - 7.9 oz
Kod produktu: 857227007318
Keto & Co

Keto & Co Keto Soft-Baked Snickerdoodle Cookie Mix - mix do niskowęglowodanowych ciasteczek cynamonowych bez cukru

Obecnie brak na stanie

Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej niskowęglowodanowych, bezcukrowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych cynamonowych ciasteczek. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.

61,89 zł netto

64,98 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 225 g; 28.88zł/100g

Główny smak: Smak cynamon – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak herbatnik – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak kokos – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak masło – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Keto & Co Keto Soft-Baked Snickerdoodle Cookie Mix  to mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej niskowęglowodanowych, bezcukrowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych cynamonowych ciasteczek. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików.

Ciastka snickerdoodle to klasyka amerykańskich słodkości. Snickerdoodle to puszyste, trochę miękkie a lekko kruche ciasteczka, obowiązkowo z nieregularnymi spękaniami, obtaczane w słodkim cynamonowym cukrze, przypominają w smaku pieczone pączki. 

Słodkie, kruche, cynamonowe ciasteczka przygotowane z mieszanki Keto & Co. mają tylko 1g węglowodanów każdy i aż 5g błonnika, z mieszanki przygotujesz 16 ciastek - proste do przygotowania, o cudownym aromacie cynamonu i smaku domowych ciasteczek, który skradnie twoje serce.

Z tej samej mieszanki, wg tego samego przepisu możesz przygotować także keto kruchy spód do ciasta, wystarczy, że wydłużysz nieco czas pieczenia!

Najważniejsze informacje o mieszance ciastowej Keto & Co, Snickerdoodle Cookies Keto Baking Mix:

  • niskowęglowodanowe - tylk 1g węglowodanów netto w ciastku
  • odpowiednie dla diety ketogenicznej 
  • bez cukru
  • źródło błonnika
  • bez glutenu
  • bez GMO
  • bez sztucznych słodzików
  • bez polioli
  • bez wypełniaczy
  • bez sztucznych aromatów
  • bez soi
  • łatwe i szybka w przygotowaniu, wystarczy dodać jajka i masło
  • odpowiednie dla diet: keto, diabetycznej, niskowęglowodanowej, LCHF

Wartości Odżywcze

Porcja 14.2g

Wartości odżywcze w:
Porcja 14.2g
100g
Kalorie
35.00
246.48
kJ
146.44
1,031.27
Tłuszcze, w tym
2.00
14.08
tłuszcze nasycone
0.50
3.52
Węglowodany, w tym
5.00
35.21
cukry
0.49
3.48
erytrol
3.00
21.13
Błonnik
5.00
35.21
Białko
1.00
7.04
Sól
0.15
1.06

Keto & Co Soft-Baked Snickerdoodle Cookie Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych ciasteczek cynamonowych, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 225g

Składniki: mąka kokosowa, substancja słodząca erytrol, rozpuszczalny błonnik kukurydziany, mąka migdałowa, łuska psyllium, cynamon, aromat naturalny, inulina, sól, proszek do pieczenia, substancja zagęszczająca guma ksantanowa, ekstrakt monk fruit.

Alergeny: może zawierać orzechy, gluten, soję, jaja, mleko.

Wartości odżywcze w 100g suchego produktu: wartość energetyczna 246,4kcal/1031,2kJ, tłuszcze 14,0g (w tym tłuszcze nasycone 3,5g), węglowodany 35,2g (w tym cukry 3,4g , erytrol 21,1g), błonnik 35,2g, białko 7,0g, sól 1,0g

Producent: Wyprodukowano dla Keto and Co. Food & Beverages, Belmont, MA630, USA

Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowuj w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu w zamkniętym opakowaniu

Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie

Przygotowanie:

/Składniki na 16 ciastek /

Przygotuj dodatkowo: 3 duże jajko, 85g miękkiego, roztopionego i wystudzonego masła

1. Rozgrzej piekarnik do 165°C, wyłóż blachę papierem do pieczenia

2. Zmiksuj masło z jajkami i zawartością opakowania na jednolitą masę

3. Rozwałkuj ciasto między dwoma warstwami papieru do pieczenia albo folii spożywczej na grubość ok 0,5cm

4. Piecz 9-12 minut aż brzegi nabiorą jasno brązowego koloru

5. Wystudź całkowicie (!) przed zdjęciem z blachy i podaniem.