• Obecnie brak na stanie
Keto & Co Cookie Mix, Shortbread keto cake mix
  • Keto & Co Cookie Mix, Shortbread keto cake mix
  • Keto & Co Cookie Mix, Shortbread keto cake mix
  • Keto & Co Cookie Mix, Shortbread keto cake mix
  • Keto & Co Cookie Mix, Shortbread keto cake mix
  • Keto & Co Cookie Mix, Shortbread keto cake mix
  • Keto & Co Cookie Mix, Shortbread keto cake mix
Kod produktu: a2857227007585
Keto & Co

Keto & Co Shortbread Cookies - mix do niskowęglowodanowych herbatników maślanych bez cukru

Obecnie brak na stanie

Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej niskowęglowodanowych, bezcukrowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych maślanych ciasteczek. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.

57,24 zł netto

57,24 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 230 g; 24.89zł/100g

Główny smak: Smak herbatnik – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak kokos – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak masło – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak Wanilia – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Keto & Co, Shortbread Cookies Keto Baking Mix to mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej niskowęglowodanowych, bezcukrowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych maślanych ciasteczek. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików.

Słodkie, kruche, maślano-waniliowe herbatniki przygotowane z mieszanki Keto & Co. mają tylko 1g węglowodanów każdy i aż 5g błonnika, z mieszanki przygotujesz 16 ciatek - proste do przygotowania, o cudownym maślanym smaku domowych ciasteczek, który skradnie twoje serce.

Z tej samej mieszanki,wg tego samego przepisu możesz przygotować także keto kruchy spód do ciasta, wystarczy, że wydłużysz nieco czas pieczenia!

Najważniejsze informacje o mieszance ciastowej Keto & Co, Shortbread Cookies Keto Baking Mix:

  • niskowęglowodanowe - tylk 1g węglowodanów netto w ciastku
  • odpowiednie dla diety ketogenicznej 
  • bez cukru
  • źródło błonnika
  • bez glutenu
  • bez GMO
  • bez sztucznych słodzików
  • bez polioli
  • bez wypełniaczy
  • bez sztucznych aromatów
  • bez soi
  • łatwe i szybka w przygotowaniu, wystarczy dodać jajka i masło
  • odpowiednie dla diet: keto, diabetycznej, niskowęglowodanowej, LCHF

Wartości Odżywcze

Porcja 14g

Wartości odżywcze w:
Porcja 14g
100g
Kalorie
35.00
250.00
kJ
146.00
1,042.86
Tłuszcze, w tym
2.00
14.29
tłuszcze nasycone
1.00
7.14
Węglowodany, w tym
4.00
28.57
cukry
1.00
7.14
erytrol
2.00
14.29
Błonnik
5.00
35.71
Białko
3.00
21.43
Sól
0.05
0.36

Keto & Co Shortbread Cookies Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych ciasteczek maślanych, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 230g

Składniki: mąka kokosowa, mieszanka słodząca Wondrose bez cukru (substancja słodząca erytrol, rozpuszczalny błonnik kukurydziany, inulina, substancja słodząca monk fruit, aromat naturalny), mąka migdałowa, białka mleka, aromat naturalny, sól, proszek do pieczenia.

Alergeny: może zawierać orzechy, gluten, soję, jaja, mleko.

Wartości odżywcze w 1 porcji (14g suchego produktu): wartość energetyczna 35kcal/146kJ, tłuszcze 2g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1g), węglowodany 4g (w tym cukry 1g, erytrytol 2g), błonnik 5g, białko 3g, sól 0.05g

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 250kcal/1042kJ, tłuszcze 14,3g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,2g), węglowodany 28,6g (w tym cukry 7,2g, erytrytol 14,3g), błonnik 35,7g, białko 21,4g, sól 0.35g

Producent: Wyprodukowano dla Keto and Co. Food & Beverages, Belmont, MA630, USA

Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowuj w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu w zamkniętym opakowaniu

Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie

Przygotowanie:

/Składniki na 16 ciastek /

Przygotuj dodatkowo: 1 duże jajko, 225g miękkiego masła

1. Rozgrzej piekarnik do 165°C, wyłóż blachę papierem do pieczenia

2. Zmiksuj masło z jajkami i zawartością opakowania na jednolitą masę

3. Rozwałkuj ciasto między dwoma warstwami papieru do pieczenia albo folii spożywczej na grubość ok 0,5cm

4. Piecz 15-20 minut aż brzegi nabiorą jasno brązowego koloru

5. Wystudź całkowicie (!) przed zdjęciem z blachy i podaniem, ciastka wyjęte na ciepło rozpadną się na kawałki

.