• Obecnie brak na stanie
Pyure Sugar Free Bakeable Brownie Mix, Chocolate Fudge
  • Pyure Sugar Free Bakeable Brownie Mix, Chocolate Fudge
  • Pyure Sugar Free Bakeable Brownie Mix, Chocolate Fudge
  • Pyure Sugar Free Bakeable Brownie Mix, Chocolate Fudge
  • Pyure Sugar Free Bakeable Brownie Mix, Chocolate Fudge
  • Pyure Sugar Free Bakeable Brownie Mix, Chocolate Fudge
  • Pyure Sugar Free Bakeable Brownie Mix, Chocolate Fudge
  • Pyure Sugar Free Bakeable Brownie Mix, Chocolate Fudge
  • Pyure Sugar Free Bakeable Brownie Mix, Chocolate Fudge
  • Pyure Sugar Free Bakeable Brownie Mix, Chocolate Fudge
  • Pyure Sugar Free Bakeable Brownie Mix, Chocolate Fudge
  • Pyure Sugar Free Bakeable Brownie Mix, Chocolate Fudge
  • Pyure Sugar Free Bakeable Brownie Mix, Chocolate Fudge
Kod produktu: a2810019410055
Pyure

Pyure Chocolate Fudge Brownie - mix do keto ciasta czekoladowego bez cukru i glutenu

Obecnie brak na stanie

Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej i niskowęglowodanowej ciata czekoladowego, bez glutenu, bez dodatku cukru, na bazie mąki ciecierzycowej i migdałowej, oparta o naturalne, niskowęglowodanowe składniki pochodzenia organiczngo, słodzona tylko stewią erytrolem.

46,92 zł netto

49,27 PLN brutto
Ilość produktów:

Objętość netto 300 ml; 16.42zł/100ml

Główny smak: Smak brownie – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak kakao – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Pyure Sugar Free Bakeable Chocolate Fudge Brownie Mix to w pełni naturalna mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, wilgotnego, sycącego ciasta czekoladowego typu brownie. 

Rada z naszego doświadczenia: podaj ciasto z dodatkiem dżemu wiśniowego bez cukru, albo polane wiśniową frużeliną AllNutrtion, brownie z takim wiśniowym sosem smakuje wybitnie!

Mieszanka nie zawiera glutenu, zamiast tradycyjnej mąki wykorzystuję organiczną mąkę z ciecierzycy i organiczną mąkę migdałową. Nie zawiera oczywiście cukru, jest słodzona wyłącznie stwią i erytrolem - dzięki temu upieczone z niej ciasto ma niską zawartość węglowodanuów i bardzo wysoką zawartość błonnika, który stanowi aż 30% masy całej mieszanki.

Mieszanki Pyure Bakable Mix są nie tylko łatwe w użyciu (poradzi sobie z nim nawet totalny kulinarny laik), ale przede wszystkim genialnie smakują - chociaż mają bardzo prosty i krótki skład, w opakowaniu jest niemal wszystko czego potrzebujesz, żeby wyczarować ciasto, musisz tylko dodać 1 lub 2 mokre składniki - jajko i tłuszczu lub wodę, samo ciasto możesz wymieszać łyżką, nie potrzebujesz nawet miksera.

Świetny skład. Świetny Smak. Świetne makro. 

Mieszanka do wypieku ciecierzycowo-migdałowego czekoladowego brownie Pyure

  • niska zawartość węglowodanów netto
  • w pełni naturalne składniki
  • bez glutenu, bez zbóż
  • paleo
  • odpowiednia dla diety ketogenicznej
  • odpowiednia dla diabetyków
  • łatwa w przygotowaniu, wymaga dodania tylko 2 składników (jajka, olej)
  • bez cukru
  • bez glutenu
  • bez mleka
  • wegańska - może być przygotowana bez jajek z wegańskim zastępnikiem jajka i/lub masła
  • o niskim indeksie glikemicznym
  • łatwe w przygotowaniu, nie wymaga miksera, krótki czas pieczenia 

Wartości Odżywcze

Porcja 27g

Wartości odżywcze w:
Porcja 27g
100g
Kalorie
90.00
333.33
kJ
377.00
1,396.30
Tłuszcze, w tym
2.00
7.41
tłuszcze nasycone
0.00
0.00
Węglowodany, w tym
9.00
33.33
cukry
0.00
0.00
erytrol
4.00
14.81
Błonnik
10.00
37.04
Białko
2.00
7.41
Sól
0.35
1.30

Pyure Sugar Free Bakeable Brownie Mix, Chocolate Fudge - bezglutenowa mieszanka do wypieku ciata czekoladowego typu brownie z mąką z ciecierzycy i migdałową, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 300g

Składniki: mąka z ciecierzycy, rozpuszczalny błonnik z tapioki, substancja zagęszczająca guma akacjowa, substancja słodząca erytrol, mąka migdałowa, kakao, aromat naturalny, proszek do pieczenia (skrobia kukurydziana, substancja spulchniająca wodorowęglan sodu, fosforan monowapniowy), sól morska, substancja słodząca glikozydy stewiolowe (Reb A).

Alergeny: migdały, może zawierać soję

Wartości odżywcze w 1 porcji (27g suchego produktu do wypieku jednego ugerowanego kawałka ciasta): wartość energetyczna 90kcal / 377kcal, tłuszcze 2g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1g), węglowodany 9g (w tym cukry 0g, erytrol 4g), błonnik 10g, białko 2g, sól 0.35g

Wartości odżywcze w 100g suchego produktu: wartość energetyczna 1396kJ / 333kcal, tłuszcze 7,4g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 33,3g (w tym cukry 0g, erytrol 14,8g), błonnik 37g, białko 7,4g, sól 1,3g

Producent: Wyprodukowano w USA przez Pyure Brands LLC, 2277 Trade Center Way, Ste. 101. Naples, FL, United States 34109

Importer PL: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Przygotowanie:

Przygotuj dodatkowo: 1 jajko lub jego wegański odpowiednik, 3 łyżki oliwy lub oleju, 80ml wody

Forma kwadratowa o boku 20cm, albo okrągła o średnicy 22cm

  1. Rozgrzej piekarnik do 190°C
  2. Zmieszaj w misce wszystkie składniki  na jednolitą masę
  3. Wylej masę do silikonowej formy albo standardowej formy wyłożonej papierem do pieczenia
  4. Piecz 24-28 minut
  5. Zostaw na kratce do wystygnięcia przed pokrojeniem