Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Good Dee's (no)Milk Chocolate Frosting - gotowa keto polewa & krem do ciasta, bez mleka, smak czekoladowy
Good Dee's Sugar Free Frosting, (no)Milk Chocolate to czekoladowa, słodka, puszysta, gotowa do użycia, odpowiednia dla diety ketogenicznej, bezmleczna, bezglutenowa, bezcukrowa masa/ krem do ciast słodzona tylko stewią i erytrolem, na bazie organicznego oleju kokosowego i oleju palmowego RSPO.
Good Dee's Sugar Free Frosting powstaje na bazie organicznego oleju kokosowego z dodatkiem erytrolu i stewii jako źródeł słodyczy, w masie nie ma ani grama cukru. Ma puszystą, lekką, wręcz puchatą konsystencję z drobinkami przypominającą białą masę z ciasteczek Oreo - doskonale sprawdza się właśnie jako masa do przekładania domowych keto cast i ciasteczek! Masa smakuje tak dobrze, że trudno uwierzyć, że nie ma w niej w ogóle cukru i że ma zero węglowodanów netto!
Krem / polewa / masa Good Dee's Sugar Free Frosting jest bezglutenowa, beznabiałowa, bezmleczna i bezcukrowa.
Good Dee's Sugar Free Frosting - najważniejsze informacje
- odpowiednia dla diety ketogenicznej - zero węglowodanów netto
- bez glutenu
- bez mleka
- bez cukru
- bez sztucznych słodzików, słodzona tylko stewią i erytrolem
- wegańska
- lekka, puszysta konsystencja
- gotowa do wykorzystania - nie wymaga przygotowań ani dodatkowych składników
Jak korzystać z bezcukrowej masy Good Dee's Sugar Free Frosting?
- posmaruj nią wierzch tortu jak lukrem
- przełóż masę do rękawa cukierniczego albo wyciskarki i udekoruj babeczki ozdobnymi zawijasami (masa dobrze trzyma kształt)
- przygotuj whoopy pies - duże biszkoptowe ciastka składane po dwa jak markizy, przełóż je masą Pillsbury
- odetnij górną warstwę muffinki i wydrąż środek, do wnętrza nałóż masę i przykryj czapeczką z odciętego wcześniej czubka
- możesz używać masy od razu z wiaderka, albo kombinować z jej smakiem dodając do niej np. aromaty Funky Flavors aby uzyska różne smaki, czekoladowa masa szczególnie dobrze łączy się ze smakami owocowymi (wiśniowy aromat daje smak wiśni w czekoladzie, a pomarańczowy - delicji), a także orzechowymi (orzech laskowy,migdały, kokos) i oczywiście z aromatem nutellowym czyli Nutty Choc
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Good Dee's Sugar Free Frosting, (no)Milk Chocolate - gotowa niskowęglowodanowa, bezmleczna* i bezglutenowa masa tortowa o smaku mlecznej czekolady, bez cukru, zawiera substancje słodzące
Masa netto: 283g
Składniki: klarowany tłuszcz palmowy RSPO, substancja słodząca erytrol, kakao, organiczny olej kokosowy, rozpuszczalny błonnik z tapioki, substancja słodząca glikozydy stewiolowe, sól, ekstrakt rozmarynu (przeciwutleniacz).
*Alergeny: może zawierać soję, mleko, jaja i orzechy; produkt bezglutenowy, wytwarzany w zakładzie wolnym od glutenu.
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 500,0kcal/2090,0kJ, tłuszcze 54,5g (w tym tłuszcze nasycone 31,8g), węglowodany 31,8g (w tym cukry 0,0g , erytrol 31,8g), błonnik 9,0g, białko 0,0g, sól 0,1g
Wartości odżywcze w 22g: wartość energetyczna 110,0kcal/459,8kJ, tłuszcze 12,0g (w tym tłuszcze nasycone 7,0g), węglowodany 7,0g (w tym cukry 0,0g , erytrol 7,0g), błonnik 2,0g, białko 0,0g, sól 0,0g
Producent: Wyprodukowano w USA dla Good Dee's, Still Sweet LLC, New York
Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 1-2 tygodni. Mieszać przed każdym użyciem. Po wyjęciu z lodówki przed drugim i kolejnym użyciem radzimy odczekać 15-25 minut aż masa osiągnie temperaturę pokojową, i dopiero po tym czasie zamieszać do połączenia się składników.