• Obecnie brak na stanie
Keto Candy Girl Keto Brownie Mix 8 oz baking mix
  • Keto Candy Girl Keto Brownie Mix 8 oz baking mix
  • Keto Candy Girl Keto Brownie Mix 8 oz baking mix
  • Keto Candy Girl Keto Brownie Mix 8 oz baking mix
  • Keto Candy Girl Keto Brownie Mix 8 oz baking mix
  • Keto Candy Girl Keto Brownie Mix 8 oz baking mix
  • Keto Candy Girl Keto Brownie Mix 8 oz baking mix
Kod produktu: 850011810019
Keto Candy Girl

Keto Candy Girl Keto Brownie Mix - mix do niskowęglowodanowego ciasta czekoladowego bez cukru

Data ważności: 31.03.2024Obecnie brak na stanie

Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej i niskowęglowodanowej czekoladowego brownie, bez glutenu, bez dodatku cukru, na bazie mąki migdałowej, oparta o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona stewią i erytrolem.

84,19 zł netto

84,19 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 227 g; 37.09zł/100g

Główny smak: Smak brownie – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak Wanilia – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Keto Candy Girl Keto Brownie Mix to mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, wilgotnego, sycącego ciasta czekoladowego typu brownie. 

Mieszanka nie zawiera glutenu, zamiast tradycyjnej mąki wykorzystuję mąkę migdałową. Nie zawiera oczywiście cukru, jest słodzona stewią, erytrolem i sukralozą i zawiera dodatkowo inulinę, błonnik z cykorii - dzięki temu upieczone z niej ciasto ma niską zawartość węglowodanów i bardzo wysoką zawartość błonnika.

Mieszanki Keto Candy Girl są nie tylko łatwe w użyciu (poradzi sobie z nim nawet totalny kulinarny laik), ale przede wszystkim genialnie smakują - chociaż mają bardzo prosty i krótki skład, w opakowaniu jest niemal wszystko czego potrzebujesz, żeby wyczarować ciasto, musisz tylko dodać 1 lub 2 mokre składniki - jajko i tłuszczu lub wodę, samo ciasto możesz wymieszać łyżką, nie potrzebujesz nawet miksera.

Świetny skład. Świetny Smak. Świetne makro. 

Mieszanka do wypieku migdałowego czekoladowego brownie Keto Candy Girl

  • niska zawartość węglowodanów netto
  • bez glutenu, bez zbóż
  • odpowiednia dla diety ketogenicznej
  • odpowiednia dla diabetyków
  • łatwa w przygotowaniu, wymaga dodania tylko 2-3 składników (jajka, olej)
  • bez cukru
  • bez glutenu
  • bez mleka
  • o niskim indeksie glikemicznym
  • łatwe w przygotowaniu, nie wymaga miksera, krótki czas pieczenia 

Wartości Odżywcze

Porcja 28g

Wartości odżywcze w:
Porcja 28g
100g
Kalorie
130.00
464.29
kJ
543.00
1,939.29
Tłuszcze, w tym
11.00
39.29
tłuszcze nasycone
1.00
3.57
Węglowodany, w tym
4.00
14.29
cukry
1.00
3.57
erytrol
2.00
7.14
Błonnik
3.00
10.71
Białko
5.00
17.86
Sól
0.04
0.14

Keto Candy Girl Keto Brownie Mix - bezglutenowa mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego typu brownie z mąką migdałową, bez dodatku cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 227g

Składniki: mąka migdałowa, kakao, miazga kakaowa, substancja słodząca sukraloza, maltodekstryna, substancja spulchniająca wodorowęglan sodu, sól morska, substancja słodząca erytrol, inulina (błonnik z korzenia cykorii), substancja słodząca glikozydy stewiolowe (Reb A), emulgator lecytyna sojowa, naturalna wanilia.

Alergeny: migdały, soja, może zawierać soję

Wartości odżywcze w 1 porcji (28g suchego produktu do wypieku jednego sugerowanego kawałka ciasta): wartość energetyczna 130,0kcal/543,0kJ, tłuszcze 11,0g (w tym tłuszcze nasycone 1,0g), węglowodany 4,0g (w tym cukry 1,0g , erytrol 2,0g), błonnik 3,0g, białko 5,0g, sól 0,0g

Wartości odżywcze w 100g suchego produktu: wartość energetyczna 464,2kcal/1939,2kJ, tłuszcze 39,2g (w tym tłuszcze nasycone 3,5g), węglowodany 14,2g (w tym cukry 3,5g , erytrol 7,1g), błonnik 10,7g, białko 17,8g, sól 0,1g

Producent: Wyprodukowano w USA przez Keto Candy Girl,5536 E. La Palme Ave, Anheim, CA 92807

Importer PL: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Przygotowanie:

Przygotuj dodatkowo: 2 jajka, 115g całkowicie roztopionego masła, 60ml gorącej wody

Forma kwadratowa o boku 20cm, albo okrągła o średnicy 22cm

  1. Rozgrzej piekarnik do 175°C
  2. Natłuść cienko formę
  3. Zmieszaj na jednolitą masę zawartość opakowania i gorącą wodę, dodaj gorące masło
  4. Dodaj jajka i wymieszaj dokładnie (kolejność jest ważna, nie dodawaj jajek bezpośrednio do gorącego masła ani do wrzątku bo się zetną)
  5. Wylej masę formy
  6. Piecz 20 minut
  7. Zostaw na kratce do wystygnięcia przed pokrojeniem