Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Sans Sucre Brownie, bezglutenowe ciasto czekoladowebez cukru, mieszanka do przygotowania
Wilgotne, czekoladowe ciasto brownie zachwyca smakiem i naturalną słodyczą. To, że dbasz o siebie i chcesz jeść zdrowo nie oznacza, że musisz rezygnować ze słodkich deserów. Sięgnij po bezcukrowy, beztłuszczowy mix Sans Sucre do przygotowania bezglutenowego brownie i przekonaj się, że przygotowanie lekkiego ciasta zajmie ci wraz z pieczeniem niewiele ponad 3 kwadranse, a wszystko, czego potrzebujesz, to niepełna szklanka wody i 4 łyżki oleju kokosowego.
Słodzona stewią mieszanka do ciasta bezglutenowego Sans Sucre nie zawiera soi ani kukurydzy - w przeciwieństwie do wielu mieszanek tego typu nie jest oparta na mączce sojowo-kukurydzianej, lecz jej bazę stanowi mąka ryżowa.
Najważniejsze informacje o mieszance do ciasta Sans Sucre Brownie:
- bez glutenu
- bez cukru
- bez soi i kukurydzy
- bez GMO
- bez konserwantów
- bez sztucznych aromatów
- prosta i szybka w przygotowaniu
- wydajna - wystarcza do przygotowania pełnej blachy ciasta
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Sans Sucre Sugar free, Gluten free Brownie Mix with Stevia - Miszanka do wypieku bezglutenowego ciasta o smaku czekoladowym bez cukru, zawiera substancje słodzące
Masa netto: 454g (masa gotowego wypieku ok 650g)
Składniki: wzbogacona mąka ryżowa (mąka ryżowa, mononitrat tiaminy, niacyna, kwas foliowy, żelazo}, substancja słodząca sorbitol, kakao alkalizowane, matodekstryna, jaja kurze, białka jaja kurzego, sól, substancja spulchniająca fosforan monowapniowy i wodorowęglan sodu, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca guma ksantanowa, substancja słodząca glikozydy stewiolowe. Ze względu na zawartość substancji słodzących spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający.
Alergeny: jaja.
Produkt bezglutenowy.Wartości odżywcze w 1 kawałku gotowego wypieku wg instrukcji na opakowaniu (1/16 ciasta): wartość energetyczna 502kJ / 120kcal, tłuszcze 4g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1g), węglowodany 23g (w tym cukry 0g, poliole 11g), białko 2g, sól 312mg
Wartości odżywcze w 100g suchej masy: wartość energetyczna 1436kJ / 321kcal, tłuszcze 0,5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g), węglowodany 23g (w tym cukry 0g, poliole 11g), białko 2g, sól 312mg
Producent: Wyprodukowano w USA dla Bernard Food Industries, Inc., Evanston, Illinois 60204, Stany Zjednoczone
Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Płaczącej Wierzby 11, 05-503 Wola Gołkowska
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Przygotowanie:
- Potrzebne będą: 2/3 szklanki wody, 4 łyżki oleju roślinnego .
- Rozgrzej piekarnik do 190 stopni jeśli używasz szklanej lub metalowej blachy albo do 175 stopni jeśli używasz silikonowej formy.
- Natłuść blachę bezkalorycznym sprayem.
- Miksuj przez 3 minuty na średnich obrotach wodę z olejem i mieszanką blondie.
- Rozłóż masę równomiernie w formie.
- Piecz 35 do 40 minut lub do momentu gdy włożona wykałaczka wychodzi czysta.
- Schłodzić przed krojeniem. Przechowywać pod przykryciem.