Select a category

Select manufacturer

Specials

Tropicai high-fat defatted organic coconut flour

Tropicai

b14260087081019

New product

Filipino coconut flour BIO Tropicai is a wealth of fiber - up to 40.2% and to this 18% protein. It is the highest fiber content found in any flour. Tropicai flour has the best of all coconut flour macro parameters - the most protein and fiber at the lowest fat content and the lowest calorie content.

More details

44,00 pln

Product unavailable

Notify me

Weight net. 1000g.; 4,40 pln/100g.

By buying this product you can collect up to 8 loyalty points. Your cart will total 8 loyalty points that can be converted into a voucher of 0,96 pln.


Main flavor:

LARGE ECONOMIC 1KG PACKAGE

BIO Tropicai coconut flour has the highest fiber content found in any flour.

Tropicai flour has the lowest fat content and the lowest calorific value and the highest content of protein and fiber among all coconut flours.

The least calorific flour

This flour is made of raw, unroasted coconut flakes and is ground cold at a temperature below 40 ° C, thanks to which it preserves a complete set of intact vitamins, minerals, enzymes and antioxidants. Coconut flakes contain many vitamins and minerals. Coconut flour is low in fat, does not contain cholesterol. It is rich in protein and fiber, does not contain gluten.

Application: coconut flour can replace traditional flour. Suitable for baking, preparation of raw desserts, can also be used as a topping of ice cream, for salads, and as a coating. In combination with nut milk, spring water, cocoa drink or freshly squeezed juice, it can be used to create a fiber-rich drink that will help regulate metabolism.

Interesting facts...

Coconut palm is known under the name `kalpa vriksha`, meaning a tree that provides everything needed for life. In Malay, however, it is known as "pokok seribu guna", which means "tree of a thousand uses" in the Philippines, it is called "the tree of life" and the inhabitants of the Pacific islands about the fruit of the coconut palms say "cure for all diseases".

Porcja 30 g W 100 g
Energy value
kcal 72.75  kcal 242.50  kcal
Energy value 304.82 1,016.08
Fats, 3.45 11.50
Saturated fats 3.30 11.00
Trans fats 0.00 0.00
Monounsaturated fats 0.24 0.80
Polyunsaturated fats 0.03 0.10
Carbohydrates, 6.42 21.40
sugars 5.76 19.20
polyols
starches
Protein 12.06 40.20
Fiber 5.34 17.80
Erythritol
Sodium 0.02 0.05
Salt equivalent 0.04 0.13
Grade 
06/28/2017

Idealna do wypieków

Ze względu na nietolerancje pokarmowe mojej córki mąka kokosowa gości w naszym domu od dawna i w dużych ilościach. Do wyboru tej własnie mąki skoniła mnie zawartość białka vs. zawartość tłuszczu. W kuchni wykorzystuję ją zazwyczaj do wypieków. Tu sprawdziła się doskonale. Lekka, delikatna, dobrze zmielona. Wypieki nie rozpadają się, co zdarzało mi się w przypadku innych mąk kokosowych. Zakup kilogramowej paczki jest bardzo ekonomiczny.
Poznaj mój przepis na placki kokosowe z użyciem tego produktu:
www.mamyruszamy.pl/bezglutenowe-placki-kokosowe-przepis/

Grade 
03/11/2017

do naleśników idealne :)

Mąka kokosowa sprawdza się w mojej diecie, kupując nie spodziewałam się, że będzie taka gładka w konsystencji i pachnąca, czytając opis zainteresowała mnie po względem największej ilości białka i błonnika, w mojej kuchni używam jej często to naleśników ;)

Grade 
03/05/2017

Niezwykła mąka

Mąki kokosowe są różne, Albo są bardzo tłuste czyli są to po prostu zmielone orzechy kokosa albo nie dość dobrze zmielone. Mąka Tropicai to najlepsza mąka kokosowa bez dwóch zdań. Ma bardzo gładką konsystencję (jak prawdziwa mąka tortowa) i świetnie nadaje się do wypieków / omletów jako bezglutenowy i niskowęglowodanowy zastępnik mąki. Ma bardzo dużo błonnika i dlatego ja stosuję nieco więcej płynów niż w klasycznych przepisach bo mąka tropicai bardzo mocno wchłania wodę. Ma dużo białka i jest świetna dla osób na diecie.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Write your review!

Write a review



Tropicai high-fat defatted organic coconut flour



Net weight 1kg

Ingredients: 100% coconut flour from organic farming DE-ÖKO-012 / Agriculture from outside the EU and the Fair Trade Fair trade project approved by ECOCERT SA.

The product is suitable for vegans.

Gluten-free product.

Nutritional values ​​per 100g of product (label content until December 13, 2014): 242.5 kcal, 40.2g fiber, 17.8g protein, 21.4g carbohydrates, 11.5g fat

Nutritional values ​​per 100g of product (label content from December 13, 2014): 343kcal / 1425kJ, 11.5g fat (including 10.6g saturated fat), 21.4g carbohydrates (including 19.2g sugars), 17.8g protein , 40.2g fiber, 0.05g sodium (equivalent to 0.125g of salt.

Information on changed nutritional values: in connection with the entry into force of the Regulation of the European Parliament and of the Council (EU) 1169/2011 of 25 October 2011 as of December 13, 2014. the content of the Tropicai flour label changes: the calories are increased by calories from fiber in the amount of 2 kcal / 1g of fiber. The same product will be sold on the US and Canadian market with the current label indicating lower calorific value - according to American legislation, fiber calories, as unacceptable, are not included in the calorie content of products.

Producer: C.W. Tropicai GmbH, Germany

Storage: store in a dry place in a tightly closed container, protect from light

.

Featured Products

We recommend