Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Balance Luxury mleczna czekolada ze stewią z chrupkami kokosowymi
Aksamitna masa mlecznej czekolady usiana jest chrupkami kokosowymi.
Mleczna czekolada słodzona naturalnym ekstraktem stewii, bez dodatku cukru to idealnie kremowa, rozpuszczająca się w ustach klasycznie mleczna czekolada o cudownie słodkim smaku harmonizującym z egzotycznym kokosem i nutą wanilii.
Czekolada Balance ze stewią ma o 59% mniej węglowodanów niż zwykła mleczna czekolada* i aż 4,3 raza mniej cukru.
*w porównaniu do Milka czekolada mleczna z mleka alpejskiego
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Balance Belgian Luxury Chocolate, milk with coconut crisps, with sweetener made from Stevia plant - belgijska mleczna czekolada z chrupkami kokosowymi, bez dodatku cukru z substancjami słodzącymi
Waga netto: 85g
Skład: masło kakaowe, inulina (błonnik z korzenia cykorii), mleko w proszku, masa kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, maltitol, kokos (3%), mąka ryżowa (1,5%), emulgator (lecytyna sojowa), glikozydy stewiolowe, naturalna wanilia.
Alergeny: mleko, soja. Może zawierać śladowe ilości orzechów, w tym orzechów ziemnych.
Zawiera substancję słodzącą maltitol, nadmierne spożycie może powodować efekt przeczyszczający. Nie zawiera dodatku cukru, zawiera cukry naturalnie występujące w składnikach w ilości 12,5g/100g.
Zawartość kakao minimum 36,1%
Zawartość składników pochodzenia mlecznego minimum 21,9%
Wartości odżywcze na 100g: 498,7kcal/2087,8kJ, 37,5g tłuszcze (w tym 219,g tłuszcze nasycone), 23,8g węglowodany {w tym 12,5g cukry i 9,4g polialkohole), 8,9g białka, 330mg soli.
Producent: wyprodukowano w Belgii przez Klingele Chocolade NV, Noorwegenstraat 19, 9940 Evergem, Belgia
Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu i temperaturze poniżej 18 stopni