• Obecnie brak na stanie
Franky's Bakery Candy Flavor Chocolate Split - powdered food flavoring with stevia
  • Franky's Bakery Candy Flavor Chocolate Split - powdered food flavoring with stevia
  • Franky's Bakery Candy Flavor Chocolate Split - powdered food flavoring with stevia
  • Franky's Bakery Candy Flavor Chocolate Split - powdered food flavoring with stevia
  • Franky's Bakery Candy Flavor Chocolate Split - powdered food flavoring with stevia
  • Franky's Bakery Candy Flavor Chocolate Split - powdered food flavoring with stevia
  • Franky's Bakery Candy Flavor Chocolate Split - powdered food flavoring with stevia
  • Franky's Bakery Candy Flavor Chocolate Split - powdered food flavoring with stevia
  • Franky's Bakery Candy Flavor Chocolate Split - powdered food flavoring with stevia
  • Franky's Bakery Candy Flavor Chocolate Split - powdered food flavoring with stevia
Kod produktu: a24313042737336
Franky's Bakery

Franky's Bakery Candy Flavor Chocolate Split - sproszkowany aromat polewy czekoladowej

Obecnie brak na stanie

Sypki aromat słodzący na bazie błonnika roślinnego, słodzony naturalną stewią i mającym zero kalorii erytrytolem. 

Sproszkowany aromat polewy czekoladowej ganache doskonale nadaje się do słodzenia i dosmaczania potraw płynnych (szejków, koktajli, jogurtów, owsianek) i stałych - ciast, naleśników czy omletów białkowych.

41,97 zł netto

45,33 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 200 g; 22.66zł/100g

Główny smak: Smak ciemna czekolada – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak karmel – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak czekolada mleczna – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Sproszkowany aromat spożywczy chocolate split, czyli kremu czekoladowego ganache, słodzony erytrolem i stewią, wydajny i łatwy w dozowaniu - wystarczy dodać do potrawy 1 płaską łyżeczkę, żeby bez zbędnych kalorii zarówno posłodzić, jak i dodać aromatu. Dokonały do omletów, odżywek białkowych, owsianek. Aromat Franky's Bakery Candy Flavor Chocolate Split zawiera w sobie kawałki ciemnej czekolady, które pogłebiają intensywność i autentyczność aromatu.

Ganache to jeden z podstawowych kremów cukierniczych, kremowa masa będąca połączeniem kremu i polewy; ta francuska nazwa stosowana jest na krem do tortów stanowiący aksamitne połączanie najwyższej jakości czekolady i kremowej śmietanki, którą po lekkim podgrzaniu zalewa się czekoladę tak, by rozpuściła się w tej śmietankowej  kąpieli. Warto dodać, że samo określenie ganache wcale nie jest bardzo wyrafinowane i nawiązuje do... głupoty ;) Historia tego pysznego kremu czekoladowego sięga podobno 1850 roku, kiedy to młody czeladnik kucharski w znanej paryskiej cukierni Siraudin wylał przez pomyłkę gorącą śmietankę na czekoladę - na co wściekł mistrz cukiernictwa rozgniewany tą sytuacją nazwał swojego ucznia głupcem, czyli właśnie ganache.

Aromaty Franky's Bakery Candy Flavor to wyjątkowo wydajne i aromatyczne produkty na bazie naturalnych składników takich jak stewia, erytrytol czy inulina. Cechują się świetną rozpuszczalnością, niską kalorycznością i wysoką zawartością błonnika

Franky’s Bakery to amerykańska firma z tradycjami, która istnieje na rynku już od 1954 roku. W ciągu tak długiej działalności dostarczyła swoim klientom wiele produktów, których zadaniem jest dostarczenie przyjemności i smakowych doznań wszystkim osobom, jakie cenią sobie zdrowy tryb życia.

Franky's Bakery Candy Flavor Chocolate Split - najważniejsze informacje:

  • produkt zawiera naturalne składniki, w jego recepturze nie ma zbędnych kalorycznych wypełniaczy
  • naturalny, intensywny aromat
  • łatwe dozowanie pozwala na dobranie idealnej do potrzeb porcji
  • optymalna, naturalna słodycz pochodząca ze stewii oraz erytrytolu
  • niemal bez kalorii

Wartości Odżywcze

Porcja 5g

Wartości odżywcze w:
Porcja 5g
100g
Kalorie
9.10
182.00
kJ
38.13
762.58
Tłuszcze, w tym
0.00
0.00
tłuszcze nasycone
0.00
0.00
Węglowodany, w tym
0.15
3.00
cukry
0.00
0.00
Błonnik
4.25
85.00
Białko
0.00
0.00
Sól
0.00
0.03

Franky's Bakery Candy Flavor Powdered Food Flavoring, Chocolate Split - sproszkowany aromat spożywczy polewy czekoladowej ganache, bez cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 200g

Składniki: Odtłuszczone kakao, inulina (błonnik z korzenia cykorii), aromaty, emulgator sól sodowa karboksymetylocelulozy, miazga kakaowa w kawałkach (2%), sól, substancja przeciwzbrylająca dwutlenek krzemu, aromat waniliowy,  substancja przeciwzbrylająca fosforan trójwapniowy, substancje słodzące {sukraloza, erytrol i glikozydy stewiolowe}.

Alergeny: może zawierać soję, jaja i orzechy, w tym orzechy ziemne

Wartości odżywcze w porcji 5g (opakowanie zawiera 40 porcji): wartość energetyczna 39kJ / 9kcal, tłuszcze 0g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 0,15g (w tym cukry 0g), błonnik 4,3g, białko 0g, sól 0mg

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 731kJ / 182kcal, tłuszcze 0g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 3g (w tym cukry 0g), błonnik 85g, białko 0g, sól 30mg

Producent: wyprodukowano w UE dla Frankys Bakery LLC, 6538 COLLINS AV. #286, MIAMI BEACH FL 33141, Stany Zjednoczone

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu  w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.

Stosowanie: stosować do smaku wg uznania, sugerowane stężenie 5g produktu na 250ml potrawy.