Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
OhYeah One Bar Peanut Butter Chocolate Cake, baton białkowy czekolada & masło orzechowe
Baton OhYeah One Peanut Butter Chocolate Cake to baton białkowy o smaku ciasta orzechowego z czekoladą - i jego smak jest dokładnie tak dobry, jak to sobie wyobrażasz - a nawet lepszy, bo choć nowy smak liczy sobie zaledwie kilka tygodni, przez wielu już jest uważany za najlepszy z całej serii!
20g białka. 9g błonnika. 1g cukru. Robi wrażenie, prawda?
Mieć ciastko i zjeść ciastko, czyli cieszyć się smakiem wypasionego ciasta czekoladowego a jednocześnie mieścić się w makro? Tak, teraz to możliwe. Jedno z najdoskonalszych połączeń smaków to właśnie czekolada i masło orzechowe, jeśli uwielbiasz masło orzechowe i nie umiesz zrezygnować z czekolady, ten baton jest właśnie dla ciebie. Intensywny smak masła orzechowego, delikatna, słodka czekoladowa posypka i miękkie, delikatne wnętrze batona, to połączenie, które zwala z nóg i w pełni zaspokaja ochotę na słodkości, bez najmniejszych wyrzutów sumienia.
Mocną stroną batonów z serii OhYeah One są perfekcyjnie dobrane proporcje składników odżywczych, niska zawartość cukru i duża dostępność różnorodnych smaków. Te połączenia sprawiają, że batony białkowe są idealną alternatywą dla wszystkich tych, którzy na pierwszym miejscu podczas wyboru przekąsek stawiają skład produktu.
Baton OhYeah One zawiera tylko 1g cukru i minimalną ilość węglowodanów. Może być przekąską w czasie przerwy w pracy, albo zastrzykiem energii po intensywnym treningu. Jest przeznaczony dla każdego, kto prowadzi aktywny tryb życia, a przy tym zwraca uwagę na składy produktów, które spożywa. Baton zawiera w sobie 22g białka i 9g błonnika, czyli idealnie dopasowane składniki odżywcze.
Z batonem OhYeahOne Peanut Butter Chocolate Cake można mieć pączka i zjeść pączka, a przy tym dbać o linię.
Najważniejsze informacje o batonach białkowych OhYeahOne- idealne proporcje składników odżywczych
- bez glutenu
- smak słodkiego, kalorycznego ciasta w formie batona o znikomej zawartości cukru
- zero tłuszczy trans
- minimalna ilość węglowodanów
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
OhYeah One Peanut Butter Chocolate Cake - Wysokoproteinowy niskowęglowodanowy baton o smaku ciasta czekoladowego z masłem orzechowym, zawiera cukier i substancje słodzące
Masa netto: 60g
Składniki: Opatentowana mieszanka proteinowa OhYeah! {izolat białka serwatkowego (mleko), izolat białek mleka}, błonnik roślinny (izomalto-oligosacharydy), błonnik rozpuszczalny, substancja słodząca maltitol, regulator wilgotności gliceryna roślinna, olej palmowy, orzechy ziemne, masło orzechowe, masło z nasion słonecznika, posypka czekoladowa {cukier, skrobia kukurydziana, olej palmowy (z jądra), olej palmowy (z miąższu)}, kakao alkalizowane, dekstryny, emulgator lecytyna sojowa, glazura cukiernicza, wosk carnauba}, mąka z orzechów ziemnych, naturalne aromaty, kakao alkalizowane, cukier, emulgator lecytyna sojowa, alkalizowana miazga kakaowa, sól morska, odtłuszczone mleko w proszku, skrobia z tapioki, stabilizator węglan wapnia, masło migdałowe, masło kakaowe, substancja słodząca sukraloza. Spożycie w nadmiernych ilościach może powodować efekt przeczyszczający.
Alergeny: mleko, soja, orzechy ziemne.
Wartości odżywcze w 1 batonie 60g: wartość energetyczna 963kJ/230kcal, tłuszcze 9g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6g, tłuszcze trans 0g, tłuszcze jednonienasycone 1,5g, tłuszcze wielonienasycone 1g), węglowodany 15g (w tym cukry 1g, poliole 6g), błonnik 9g, białko 20g, sól 0,325g.
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 1605kJ/383kcal, tłuszcze 15g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10g), węglowodany 25g (w tym cukry 1,7g, poliole 10g), błonnik 15g, białko 33,3g, sól 0,54g.
Producent: Wyprodukowano w USA dla Integrated Sports Science
Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze poniżej 20°C