Filtrowanie
Ładowanie...
Garden of Life Dr. Formulated Keto Meal Balanced Shake to odpowiedni dla diety ketogenicznej koktajl z CLA i MCT dostarczający z CLA i MCT 70% tłuszczu, 23% białka i 7% węglowodanów, oparty o organiczne składniki, bezglutenowy, wzbogacony o ułatwiający trawienie szczep Lactobacillus plantarum
Garden of Life Dr. Formulated Keto Meal Balanced Shake to odpowiedni dla diety ketogenicznej koktajl z CLA i MCT dostarczający z CLA i MCT 70% tłuszczu, 23% białka i 7% węglowodanów, oparty o organiczne składniki, bezglutenowy, wzbogacony o ułatwiający trawienie szczep Lactobacillus plantarum
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Opakowanie 150 lizaków indywidualnie pakowanych bez cukru słodzonych naturalnymi substancjami słodzącymi, z naturalnymi barwnikami i naturalnymi aromatami, w 6 intensywnie owocowych smakach: malina, truskawka, wiśnia, pomarańcza, ananas, winogrono.
Olimp Whey Protein Complex 100% to mieszanka izolatu CFM i koncentratu białek serwatkowych zapewniająca uzupełniający się profil absorpcji aminokwasów. To pełnowartościowa odżywka białkowa o bogatym profilu aminokwasowym charakteryzująca się znikomą zawartością cukrów i tłuszczy. Smak: Vanilla Ice Cream (Lody Waniliowe)
Garden of Life Dr. Formulated Keto Fit Weight Loss Shakes to odpowiedni dla diety ketogenicznej koktajl dostarczający 70% tłuszczu, 20% białka i 10% węglowodanów, oparty o organiczne składniki, bezglutenowy, wzbogacony o wartościowe ekstrakty: Ashwagandha, Svetol ® & Coffeeberry ®
Garden of Life Dr. Formulated Keto Fit Weight Loss Shake to odpowiedni dla diety ketogenicznej koktajl dostarczający 70% tłuszczu, 20% białka i 10% węglowodanów, oparty o organiczne składniki, bezglutenowy, wzbogacony o wartościowe ekstrakty: Ashwagandha, Svetol ® & Coffeeberry ®
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Czysty płynny olej MCT C8 czyli kwas kaprylowy pozyskiwany z oleju kokosowego i pochodzącego ze zrównoważonych upraw oleju palmowego. MCT C8 uznawany jest za jedyny rodzaj MCT, który efektywnie podnosi poziom ciał ketonowych we krwi, czysty olej MCT C8 podnosi poziom ciał ketonowych 3 razy bardziej niż inne oleje MCT
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Olimp Whey Protein Complex 100% to mieszanka izolatu CFM i koncentratu białek serwatkowych zapewniająca uzupełniający się profil absorpcji aminokwasów. To pełnowartościowa odżywka białkowa o bogatym profilu aminokwasowym charakteryzująca się znikomą zawartością cukrów i tłuszczy. Smak: White Chocolate & Raspberry (Biała Czekolada & Maliny)
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Dedykowany diecie ketogenicznej odżywczy koktajl o wysokiej zawartość białka i tłuszczu i niskiej zawartości węglowodanów, z dodatkiem wyciągu z zielonej herbaty, elektrolitów i kwasów tłuszczowych MCT.
Smakowe triglicerydy średnio łańcuchowe MCT z dodatkiem oleju awokado, ekstraktu szafranu i kompleksu elektrolitowego - smakowa bomba w formie lekkostrawnego proszku, który zmieni twój szejk, kawę czy herbatę w perfekcyjne karmelowe macchiato, idealne źródło zdrowych kwasów tłuszczowych.
Smakowe triglicerydy średnio łańcuchowe MCT z dodatkiem oleju awokado, ekstraktu szafranu i kompleksu elektrolitowego - smakowa bomba w formie lekkostrawnego proszku, który zmieni twój szejk, kawę czy herbatę w perfekcyjne waniliowe latte, idealne źródło zdrowych kwasów tłuszczowych.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek. Jedna bułeczka to aż 30g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,6g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
Mąka migdałowa nieodtłuszczana, niebielona, z łuskanych migdałów. Doskonała jako baza bezglutenowych wypieków, ciast i chlebów, jako dodatek do naleśników, gofrów czy deserów a także jako bezglutenowy zagęstnik lub bezglutenowa panierka.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek z siemieniem lnianym i pestkami słonecznika. Jedna bułeczka to aż 28g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,5g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
Bardzo aromatyczna, intensywnie kokosowa w smaku odtłuszczonam ąka kokosowa. W porównaniu do mąki pszennej mąka kokosowa ma ponad 5 (!) razy mniej węglowodanów. Pozwala na redukcję substancji słodzących, dodatkowo kombinacja wartości błonnika z węglowodanami zawartymi w mące kokosowej wykazuje minimalny wpływ na poziom cukru w organizmie.
Odtłuszczona mąka migdałowa z blanszowanych migdałów z hiszpańskiej Katalonii charakteryzuje się niezwykle wysoką zawartością białka i błonnika i zredukowaną do minimum zawartością węglowodanów i tłuszczu (tylko 8%). Zawiera 2 razy mniej tłuszczu niż inne odtłuszczone mąki migdałowe i dzięki temu jest najmniej kaloryczną mąką migdałową dostępną na rynku.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku bezglutenowego chleba niskowęglowodanowego i wysokiej zawartości białka i błonnika, gotowy chleb ma o około 50% mniej kalorii w kromce niż tradycyjne pieczywo. Mieszanka bez soi i glutenu, na bazie odtłuszczonej mąki lnianej, migdałowej, dyniowej i kokosowej.
Kompletna mieszanka (wymaga dodania tylko wody) do pieczenia niskowęglowodanowego białego chleba. 1 kromka białego chleba low-carb to mniej niż 70kcal, prawie 10g białka i mniej niż 1g węglowodanów.
W porównaniu do mąki pszennej mąka kokosowa ma ponad 5 (!) razy mniej węglowodanów. Pozwala na redukcję substancji słodzących, dodatkowo kombinacja wartości błonnika z węglowodanami zawartymi w mące kokosowej wykazuje minimalny wpływ na poziom cukru w organizmie. Doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety niskowęglowodanowej.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku chleba niskowęglowodanowego o wysokiej zawartości białka i błonnika, gotowy chleb ma o około 50% mniej kalorii w kromce niż tradycyjne pieczywo. Mieszanka na bazie białka pszennego, siemienia lnianego i pestek słonecznika.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek z chia i kurkumą. Jedna bułeczka to aż 30g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,6g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
Odtłuszczona mąka migdałowa z blanszowanych migdałów z hiszpańskiej Katalonii charakteryzuje się niezwykle wysoką zawartością białka i błonnika i zredukowaną do minimum zawartością węglowodanów i tłuszczu (tylko 8%). Zawiera 2 razy mniej tłuszczu niż inne odtłuszczone mąki migdałowe i dzięki temu jest najmniej kaloryczną mąką migdałową dostępną na rynku.
Drobnomielony czysty błonnik ziemniaczany, idealny do wypieków niskowęglowodanych, keto chleba i keto bułeczek, przedłuża świeżość także tradycyjnego pieczywa i nadaje mu większą wilgotność. Błonnik ziemniaczany zawiera aż 65% błonnika i ma tylko 8% węglowodanów.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku bezglutenowego chleba niskowęglowodanowego i wysokiej zawartości białka i błonnika, gotowy chleb ma o około 50% mniej kalorii w kromce niż tradycyjne pieczywo. Mieszanka bez soi i glutenu, na bazie odtłuszczonej mąki lnianej, migdałowej, dyniowej i kokosowej.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek. Jedna bułeczka to aż 30g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,6g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek z siemieniem lnianym i pestkami słonecznika. Jedna bułeczka to aż 28g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,5g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
100% najwyższej jakości mielonego miąższu dyni. Idealny do wypieków, zup, sosów i deserów z wykorzystaniem dyni. Niskokaloryczne - tylko 34kcal w 100g miąższu
Bardzo aromatyczna, intensywnie kokosowa w smaku odtłuszczonam ąka kokosowa. W porównaniu do mąki pszennej mąka kokosowa ma ponad 5 (!) razy mniej węglowodanów. Pozwala na redukcję substancji słodzących, dodatkowo kombinacja wartości błonnika z węglowodanami zawartymi w mące kokosowej wykazuje minimalny wpływ na poziom cukru w organizmie.
Mąka migdałowa nieodtłuszczana, niebielona, z łuskanych migdałów. Doskonała jako baza bezglutenowych wypieków, ciast i chlebów, jako dodatek do naleśników, gofrów czy deserów a także jako bezglutenowy zagęstnik lub bezglutenowa panierka.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku bezglutenowego chleba niskowęglowodanowego i wysokiej zawartości białka i błonnika, gotowy chleb ma o około 50% mniej kalorii w kromce niż tradycyjne pieczywo. Mieszanka bez soi i glutenu, na bazie odtłuszczonej mąki lnianej, migdałowej i kokosowej.
W porównaniu do mąki pszennej mąka kokosowa ma ponad 5 (!) razy mniej węglowodanów. Pozwala na redukcję substancji słodzących, dodatkowo kombinacja wartości błonnika z węglowodanami zawartymi w mące kokosowej wykazuje minimalny wpływ na poziom cukru w organizmie. Doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety niskowęglowodanowej.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku bezglutenowego chleba niskowęglowodanowego i wysokiej zawartości białka i błonnika, gotowy chleb ma o około 50% mniej kalorii w kromce niż tradycyjne pieczywo. Mieszanka bez soi i glutenu, na bazie odtłuszczonej mąki lnianej, migdałowej, dyniowej i kokosowej.
Nowa ulepszona mąka migdałowa ma 2 razy więcej białka i o połowę mniej węglowodanów. W porównaniu do mąki pszennej ma ponad 5 razy mniej węglowodanów i ponad 3 razy więcej białka! Dodatkowo odtłuszczona mąka migdałowa ma niemal 2 razy mniej kalorii niż zwykła mąka migdałowa. Doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Doskonały składnik dietetycznych deserów, shakeów i jogurtów, baza do przygotowania odtłuszczonej chałwy. Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak, jest niezwyklebogata w białko (36%) i błonnik (25%), a dzięki wysokiemu stopniowi odtłuszczenia na zimno ma dwa razy mniej kalorii niż sezam.
Kompletna mieszanka (wymaga dodania tylko wody i 1-2 łyżek masła) do przygotowania przepysznego ciastka tzw. babeczki z kubeczka w kuchence mikrofalowej, gotowa w minutę.
W porównaniu do mąki pszennej mąka dyniowa ma niemal 8 razy mniej węglowodanów i prawie 4 razy więcej białka! Znakomicie nadaje się do ciast, chlebów, pizzy czy omletów. Powinna znaleźć się w menu każdego dbającego a zdrowie i dobre odżywianie, a dodatkowo jej właściwości sprawiają, że doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek z chia i kurkumą. Jedna bułeczka to aż 30g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,6g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
Grubomielona mąka idealna do ciastek i omletów. W porównaniu do mąki pszennej mąka kokosowa ma ponad 5 razy mniej węglowodanów. Pozwala na redukcję substancji słodzących, dodatkowo kombinacja wartości błonnika z węglowodanami zawartymi w mące kokosowej wykazuje minimalny wpływ na poziom cukru w organizmie
Bezglutenowa, niskowęglowodanowa, nieodtłuszczana mąka migdałowa z blanszowanych migdałów, doskonale sprawdza się jako alternatywa mąki pszennej i baza do wypieków keto i LCHF, dodatek do owsianek, jogurtów i koktajli.
Prze! Racuchy to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy, mąki z białego ryżu i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Damhert Chocolate Sprinkles to czekoladowa posypka do ciast i deserów odpowiednia dla osób na diecie niskowęglowodanowej, bezcukrowej, stanowi źródło błonnika, wspaniale wzbogaca wygląd fit-ciast i deserów.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku bezglutenowego ciasta niskowęglowodanowego o wysokiej zawartości białka. Mieszanka bez soi i glutenu, na bazie białka serwatkowego oraz odtłuszczonej mąki migdałowej i kokosowej.
Pizza proteinowa Adama z mąki słonecznikowej to idealne rozwiązanie dla osób na diecie niskokalorycznej, unikających węglowodanów i bezglutenowej - zawiera zaledwie 1g węglowodanów i aż 28g białka. Dzięki użyciu mąki migdałowej w miejsce tradycyjnej, pizza przygotowana z tej mieszanki smakuje doskonale zawierając znacznie mniej kalorii niż tradycyjna pizza.
Zawierając 4 razy więcej błonnika i o 80% mniej węglowodanów niż tradycyjna mąka Lonjevity FiberFlour jest składnikiem, który pozwala w ogromnym stopniu skorygować błędy i wyeliminować dysproporcje w makroskładnikach codziennej diety. To alternatywa dla mąki idealna dla osób na diecie niskowęglowodanowej, jest wysokim źródłem błonnika, beta-glukanów,...
Odtłuszczona mąka z prażonych orzechów ziemnych zawiera tylko 14% tłuszczu znajdującego się w orzechach ziemnych, ma bardzo intensywny aromat i smak masła orzechowego. Żadna inna mąka nie jest tak bogata w białko - ta mąka orzechowa zawiera aż 48% białka.
Niskotłuszczowa mąka migdałowa to zdrowa alternatywa dla tradycyjnej mąki o wyjątkowo wysokiej zawartości białka i minimalnej ilości węglowodanów - zawiera 15 razy mniej węglowodanów niż tradycyjna mąka! Wysoki stopień odtłuszczenia sprawia, że mąka migdałowa Sukrin ma mniej kalorii niż mąka pszenna i niemal 2 razy mniej kalorii niż zwykła mąka migdałowa.
Gotowa mieszanka do przygotowania puszystych mufinów Kodiak Protein Packed zawiera tylko naturalne składniki i została wzbogacona białkiem (prawie 20%!). Z Kodiak cakes z łatwością przygotujesz pyszne, piękne aromatyczne i równo wyrośnięte słodkie mufiny, które zjesz z przyjemnością i bez najmniejszych wyrzutów sumienia.
Drobnomielony czysty błonnik ziemniaczany, idealny do wypieków niskowęglowodanych, keto chleba i keto bułeczek, przedłuża świeżość także tradycyjnego pieczywa i nadaje mu większą wilgotność. Błonnik ziemniaczany zawiera aż 75% błonnika i ma tylko 10% węglowodanów.
Kompletna mieszanka (wymaga dodania tylko wody) do pieczenia niskowęglowodanowego białego chleba. 1 kromka białego chleba low-carb to mniej niż 70kcal, prawie 10g białka i mniej niż 1g węglowodanów.
Odtłuszczona mąka z wolnoprażonych orzechów ziemnych zawiera tylko 12% tłuszczu znajdującego się w orzechach ziemnych. Dzięki temu, że mąka ProteinPlus powstaje z prażonych orzechów ma bardzo intensywny aromat i smak masła orzechowego. Żadna inna mąka nie jest tak bogata w białko - ta mąka orzechowa zawiera aż 53% białka. DUŻE OPAKOWANIE 0,9KG
Zawierając 4 razy więcej błonnika i o 80% mniej węglowodanów niż tradycyjna mąka Lonjevity FiberFlour jest składnikiem, który pozwala w ogromnym stopniu skorygować błędy i wyeliminować dysproporcje w makroskładnikach codziennej diety. To alternatywa dla mąki idealna dla osób na diecie niskowęglowodanowej, jest wysokim źródłem błonnika, beta-glukanów,...
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku chleba niskowęglowodanowego o wysokiej zawartości białka i błonnika, gotowy chleb ma o około 50% mniej kalorii w kromce niż tradycyjne pieczywo. Mieszanka na bazie białka pszennego, siemienia lnianego i pestek słonecznika.
Upiecze Ci się! to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Mix bez cukru do wypieku naleśników i gofrów o niskim indeksie glikemicznym IG. 1 porcja dostarcza tylko 5g węglowodanów (w tym 0g cukru) i aż 11g białka!
Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak i lekką, gładką strukturę doskonałą do wypieków. Zawiera aż 46g białka i zaledwie 6g węglowodanów! Wysoki stopień odtłuszczenia sprawia, że mąka sezamowa Sukrin ma niemal 2 razy mniej kalorii niż zwykła mąka sezamowa.
Bogata w białko odtłuszczona mąka makowa to unikalny smak maku w mniej kalorycznej wersji. Mak to bogate źródło witamin A, D, E i C., mak zawiera także dużo żelaza, miedzi, manganu, magnezu, fosforu i cynku.
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej i niskowęglowodanowych kruchych ciasteczek z czekoladą, bez glutenu, bez dodatku cukru, na bazie mąki migdałowej i łubinowej, oparta o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona stewią i erytrolem.
Gotowa mieszanka do czekoladowego brownie Kodiak Protein Packed zawiera tylko naturalne składniki i została wzbogacona białkiem (aż 20%!). Z Kodiak cakes z łatwością przygotujesz pyszne, piękne aromatyczne i równo wyrośnięte, wilgotne, czekoladowe ciasto.
Gotowa mieszanka do przygotowania puszystych mufinów Kodiak Protein Packed zawiera tylko naturalne składniki i została wzbogacona białkiem (prawie 20%!). Z Kodiak cakes z łatwością przygotujesz pyszne, piękne aromatyczne i równo wyrośnięte słodkie mufiny, które zjesz z przyjemnością i bez najmniejszych wyrzutów sumienia.
Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej czekoladowego brownie bez dodatku cukru i bez glutenu, oparta o naturalne, niskowęglowodanowe składniki pochodzenia organicznego, słodzona erytrolem.
Następnastrona |
Polecane produkty
Kategoria mąki i wypieki skierowana jest do wszystkich tych, którzy ze względów dietetycznych muszą zrezygnować z tradycyjnych wypieków. Tradycyjne mąki oparte na zbożach złożone są w głównej mierze z węglowodanów, które odpowiedzialne są za skoki poziomu glukozy we krwi. W naszym sklepie dostępne są przede wszystkim mąki niskowęglowodanowe. Mąki te, pozyskiwane z orzechów, nasion cechują się dużą zawartością białka i błonnika oraz niską zawartością węglowodanów. Stosowanie tych mąk zalecane jest osobom, które muszą ograniczyć w swojej diecie ilość spożywanych węglowodanów. Jeśli jesteś cukrzykiem, stosujesz dietę bogatą w białko i tęsknisz za tradycyjnymi wypiekami, dzięki mąkom upieczesz pyszny i bezpieczny dla swojej diety chleb, ciasto lub naleśniki. Obecnie coraz więcej osób ogranicza lub eliminuje ze swojej diety gluten. Większość mąk dostępnych w naszym sklepie jest bezglutenowa i pozwala na wzbogacenie monotonii diety o bezglutenowy chleb, ciasta lub naleśniki. Skorzystaj z filtrów by wybrać zdrową mąkę idealną dla siebie.