Filtrowanie
Ładowanie...
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Perfect Keto Base uważany jest za najbardziej efektywny suplement BHB zawierający egzogenne ketony na rynku USA. Odpowiedni dla zaprawionych w bojach keto-weteranów i tych,którzy dopiero rozpoczynają przygodę z ketozą, pomaga osiągnięcie stanu ketozy oraz błyskawiczny powrót do niej po węglowodanowych wpadkach.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa bez cukru wzbogacona o witaminę B12 i aminokwasy, standaryzowana na zawartość 3g leucyny w porcji preparatu, zawiera aż 80% białka (pełna przejrzystość struktury aminokwasowej na opakowaniu) i znikomą zawartość cukru na poziomie oznaczalności 0,5%. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
JESIENNA EDYCJA LIMITOWANA 2022! Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa bez orzechów o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wyjątkowo transparentna pod względem składu, ekskluzywnie pyszna, obecna na rynku od niedawna a już kultowa wegańska odżywka białkowa bez soi i glutenu amerykańskiej marki Ghost oparta o 3 rodzaje białka roślinnego: białko grochu, organiczne białko pestek dyni i białko z pestek arbuza. GHOST® Be Seen.
Niesłodzona wegańska bezglutenowa odżywka białkowa bez słodzików o naturalnym smaku i o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 4 źródła białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska odżywka białkowa z kategorii clear, do której zaliczane są odżywki na bazie hydrolizatu, które smakują i wyglądają bardziej jak lemoniada niż klasyczny szejk białkowy - są owocowo kwaśne, soczyste w smaku, dobrze zaspokajają pragnienie, mają znikomą zawartość tłuszczu i niską kaloryczność.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
Niezwykłe kanadyjskie odżywki na bazie izolatu białka serwatkowego WPI o 90% zawartości białka, w smakach inspirowanych kultowymi amerykańskimi słodyczami. Porcja odżywki dostarcza zawrotne 27g białka w zaledwie 112kcal!
Awesome Supplements Vegan Protein Powder to wegańska odżywka białkowa bez cukru, bez białka sojowego i glutenu, o kompletnej strukturze aminokwasowej.
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek. Jedna bułeczka to aż 30g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,6g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek z siemieniem lnianym i pestkami słonecznika. Jedna bułeczka to aż 28g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,5g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
Upiecze Ci się! to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku chleba niskowęglowodanowego o wysokiej zawartości białka i błonnika, gotowy chleb ma o około 50% mniej kalorii w kromce niż tradycyjne pieczywo. Mieszanka na bazie białka pszennego, siemienia lnianego i pestek słonecznika.
Kompletna mieszanka (wymaga dodania tylko wody) do pieczenia niskowęglowodanowego białego chleba. 1 kromka białego chleba low-carb to mniej niż 70kcal, prawie 10g białka i mniej niż 1g węglowodanów.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku bezglutenowego chleba niskowęglowodanowego i wysokiej zawartości białka i błonnika, gotowy chleb ma o około 50% mniej kalorii w kromce niż tradycyjne pieczywo. Mieszanka bez soi i glutenu, na bazie odtłuszczonej mąki lnianej, migdałowej, dyniowej i kokosowej.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku bezglutenowego chleba niskowęglowodanowego i wysokiej zawartości białka i błonnika, gotowy chleb ma o około 50% mniej kalorii w kromce niż tradycyjne pieczywo. Mieszanka bez soi i glutenu, na bazie odtłuszczonej mąki lnianej, migdałowej, dyniowej i kokosowej.
Bardzo aromatyczna, intensywnie kokosowa w smaku odtłuszczonam ąka kokosowa. W porównaniu do mąki pszennej mąka kokosowa ma ponad 5 (!) razy mniej węglowodanów. Pozwala na redukcję substancji słodzących, dodatkowo kombinacja wartości błonnika z węglowodanami zawartymi w mące kokosowej wykazuje minimalny wpływ na poziom cukru w organizmie.
Prze! Racuchy to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy, mąki z białego ryżu i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Mąka migdałowa nieodtłuszczana, niebielona, z łuskanych migdałów. Doskonała jako baza bezglutenowych wypieków, ciast i chlebów, jako dodatek do naleśników, gofrów czy deserów a także jako bezglutenowy zagęstnik lub bezglutenowa panierka.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku bezglutenowego, kakaowego ciasta niskowęglowodanowego o wysokiej zawartości białka. Mieszanka bez soi i glutenu, na bazie organicznej odtłuszczonej mąki migdałowej i kokosowej, białka serwatkowego i białka jaj.
100% najwyższej jakości mielonego miąższu dynii. Idealny do wypieków, zup, sosów i deserów z wykorzystaniem dyni.
Mąka kokosowa Targroch to bogactwo błonnika - aż 40%% a do tego 19% białka. To najwyższa zawartość błonnika jaka znajduje się w jakiejkolwiek mące - najwięcej białka i błonnika przy najmniejszej zawartości tłuszczu i najniższej kaloryczności.
Mąka migdałowa nieodtłuszczana, niebielona. Doskonała jako baza bezglutenowych wypieków, ciast i chlebów, jako dodatek do naleśników, gofrów czy deserów a także jako bezglutenowy zagęstnik lub bezglutenowa panierka.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek z chia i kurkumą. Jedna bułeczka to aż 30g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,6g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku bezglutenowego ciasta niskowęglowodanowego o wysokiej zawartości białka. Mieszanka bez soi i glutenu, na bazie organicznej mąki migdałowej i kokosowej, białka serwatkowego i białka jaj. Mieszanka jest wszechstronna, można z niej przygotować także naleśniki i gofry.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku bezglutenowego chleba niskowęglowodanowego i wysokiej zawartości białka i błonnika, gotowy chleb ma o około 50% mniej kalorii w kromce niż tradycyjne pieczywo. Mieszanka bez soi i glutenu, na bazie odtłuszczonej mąki lnianej, migdałowej i kokosowej.
Niskokaloryczna mąka niskowęglowodanowa o doskonałych parametrach - niemal 40% białka, pprawie 20% błonnika, tylko 288kcal, znikoma zawartość tłuszczu i węglowodanów. Mąka łubinowa jest idealna do pieczenia chleba, ciast, makaronów i omletów bezglutenowych.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku bezglutenowego ciasta niskowęglowodanowego o wysokiej zawartości białka. Mieszanka bez soi i glutenu, na bazie białka serwatkowego oraz odtłuszczonej mąki migdałowej i kokosowej.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku bezglutenowego chleba niskowęglowodanowego i wysokiej zawartości białka i błonnika, gotowy chleb ma o około 50% mniej kalorii w kromce niż tradycyjne pieczywo. Mieszanka bez soi i glutenu, na bazie odtłuszczonej mąki lnianej, migdałowej, dyniowej i kokosowej.
Kompletna mieszanka (wymaga dodania tylko wody) do pieczenia niskowęglowodanowego białego chleba. 1 kromka białego chleba low-carb to mniej niż 70kcal, prawie 10g białka i mniej niż 1g węglowodanów.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku chleba niskowęglowodanowego o wysokiej zawartości białka i błonnika, gotowy chleb ma o około 50% mniej kalorii w kromce niż tradycyjne pieczywo. Mieszanka na bazie białka pszennego, siemienia lnianego i pestek słonecznika.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku bezglutenowego chleba niskowęglowodanowego i wysokiej zawartości białka i błonnika, gotowy chleb ma o około 50% mniej kalorii w kromce niż tradycyjne pieczywo. Mieszanka bez soi i glutenu, na bazie odtłuszczonej mąki lnianej, migdałowej, dyniowej i kokosowej.
Mąka migdałowa nieodtłuszczana, niebielona, z łuskanych migdałów. Doskonała jako baza bezglutenowych wypieków, ciast i chlebów, jako dodatek do naleśników, gofrów czy deserów a także jako bezglutenowy zagęstnik lub bezglutenowa panierka.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek. Jedna bułeczka to aż 30g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,6g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
Idealna mąka bambusowa - aż 92% błonnika i totalne zero węglowodanów! Mąka, a właściwie czysty błonnik bambusowy 100% to niezastąpiony wegański naturalny roślinny zagęstnik w anabolicznych dietetycznych przepisach, znakomicie nadaje się szczególnie do wałkowania keto ciast i wypieków - bambus nie pali się nawet w wysokich temperaturach, można go po prostu...
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek z siemieniem lnianym i pestkami słonecznika. Jedna bułeczka to aż 28g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,5g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
Czysty błonnik bambusowy 96% błonnika, niezastąpiony wegański naturalny roślinny zagęstnik w anabolicznych dietetycznych przepisach, znakomicie nadaje się szczególnie do wałkowania keto ciast i wypieków - bambus nie pali się nawet w wysokich temperaturach, można go po prostu otrzepać z gotowego wypieku!
Mieszanka do wypieku niskokalorycznego kakaowego ciasta, babki lub muffinek niskowęglowodanowych o wysokiej zawartości białka i błonnika. Mieszanka nie wymaga miksera, do przygotowania ciasta potrzebujesz dodatkowo 3 jajek i ćwierć kostki masła. Opakowanie 0,5kg wystarcza do upieczenia 2 pełnowymiarowych ciast lub 18 - 20 babeczek.
Kompletna mieszanka (wymaga dodania tylko wody) do wypieku bezglutenowego, wegańskiego chleba o niskiej zawartości węglowodanów i niskim indeksie glikemicznym oraz wysokiej zawartości białka i błonnika, odpowiednich dla diabetyków, osób na diecie ketogenicznej.
Damhert Chocolate Sprinkles to czekoladowa posypka do ciast i deserów odpowiednia dla osób na diecie niskowęglowodanowej, bezcukrowej, stanowi źródło błonnika, wspaniale wzbogaca wygląd fit-ciast i deserów.
Mąka migdałowa nieodtłuszczana, niebielona, z łuskanych migdałów z hiszpańskich upraw. Doskonała jako baza bezglutenowych wypieków, ciast i chlebów, jako dodatek do naleśników, gofrów czy deserów a także jako bezglutenowy zagęstnik lub bezglutenowa panierka.
Mieszanka do wypieku niskokalorycznego biszkoptowego ciasta, babki lub muffinek niskowęglowodanowych o wysokiej zawartości białka i błonnika. Mieszanka nie wymaga miksera, do przygotowania ciasta potrzebujesz dodatkowo 3 jajek i ćwierć kostki masła. Opakowanie 0,5kg wystarcza do upieczenia 2 pełnowymiarowych ciast lub 18 - 20 babeczek.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z pestek papryki, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 3%.
Mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowego, bogato czekoladowego ciasta bez dodatku cukru, bez sztucznych słodzików, słodzona tylko ksylitolem, nie zawiera cukru, konserwantów ani sztucznych aromatów.
Mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowego, bezglutenowego ciasta z czekoladą i orzechami laskowymi bez dodatku cukru i bez słodzików. Nie zawiera ani białego cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzone nektarem z pąków palmy kokosowej - dzięki temu gotowe ciasto ma o 50% mniej cukru niż tradycyjne ciasto czekoladowe i niski...
Upiecze Ci się! to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Odtłuszczona mąka z prażonych orzechów ziemnych zawiera tylko 8,8% tłuszczu znajdującego się w orzechach ziemnych, ma bardzo intensywny aromat i smak masła orzechowego. Żadna inna mąka nie jest tak bogata w białko - ta mąka orzechowa zawiera aż 48% białka.(...)** DATA WAŻNOŚCI 2023-04-30 **
Mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowych, bezglutenowych pierniczków bez dodatku cukru i bez słodzików. Nie zawiera ani białego cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzona nektarem z pąków palmy kokosowej - dzięki temu gotowe ciasteczka ma o 50% mniej cukru niż tradycyjne pierniczki i niski indeks glikemiczny.
Pizza proteinowa Adama z mąki słonecznikowej to idealne rozwiązanie dla osób na diecie niskokalorycznej, unikających węglowodanów i bezglutenowej - zawiera zaledwie 1g węglowodanów i aż 28g białka. Dzięki użyciu mąki migdałowej w miejsce tradycyjnej, pizza przygotowana z tej mieszanki smakuje doskonale zawierając znacznie mniej kalorii niż tradycyjna pizza.
Bardzo niskokaloryczna mąka ze złotego siemienia lnianego o ultra niskiej zawartości węglowodanów - mąka lniana ma tylko 3% węglowodanów! Składa się w przeważającej części z białka (36%) i błonnika (43%), co czyni ją jedną z najzdrowszych alternatyw dla mąki pszennej.
Kompletna (wymaga dodania tylko masła i jajek lub ich wegańskiego odpowiednika) mieszanka do wypieku bezglutenowego, niskowęglowodanowego ciasta piernikowego bez soi, mleka, laktozy i glutenu, na bazie składników z organicznych upraw. Bajecznie pyszne świąteczne ciacho prosto spod różdżki czarodziejskiej wróżki!
100% najwyższej jakości mielonego miąższu organicznej dyni. Idealny do wypieków, zup, sosów i deserów z wykorzystaniem dyni. Niskokaloryczne - tylko 34kcal w 100g miąższu
Czysty błonnik bambusowy 96% błonnika, niezastąpiony wegański naturalny roślinny zagęstnik w anabolicznych dietetycznych przepisach, znakomicie nadaje się szczególnie do wałkowania keto ciast i wypieków - bambus nie pali się nawet w wysokich temperaturach, można go po prostu otrzepać z gotowego wypieku!
Bezglutenowy chleb Sukrin jest wegański, niskowęglowodanowy (kromka ma 1,4g węglowodanów) i niskokaloryczny (66kcal w kromce). Wzbogacona mąką konopną i nasionami chia, łatwa w przygotowaniu mieszanka nie wymaga dodawania drożdży. Upiecz sobie swój własny zdrowy chleb, którym będziesz się delektować bez wyrzutów sumienia i bez szkody dla swojej sylwetki.
Bardzo niskokaloryczna mąka niskowęglowodanowa o doskonałych parametrach - 40% białka, niemal 40% błonnika, niecałe 7% tłuszczu i znikoma zawartość węglowodanów. Mąka łubinowa jest idealna do pieczenia chleba, ciast, makaronów i omletów bezglutenowych.
Mieszanka do wypieku bezglutenowych maślanych ciasteczek migdałowo-kokosowych o niskiej zawartości węglowodanów i niskim indeksie glikemicznym, odpowiednich dla diabetyków, osób na diecie ketogenicznej. Opakowanie wystarcza do upieczenia 75 ciasteczek, każde ma 3,4g węglowodanów
Odtłuszczona mąka z prażonych orzechów ziemnych zawiera tylko 13% tłuszczu znajdującego się w orzechach ziemnych, ma bardzo intensywny aromat i smak masła orzechowego. Żadna inna mąka nie jest tak bogata w białko - ta mąka orzechowa zawiera aż 46% białka.
Mąka kokosowa 5 Przemian to bogactwo błonnika - niemal 40% a do tego 20% białka. Drobno mielona mąka kokosowa jest aromatyczna i doskonale nadaje się do wszelkiego rodzaju wypieków niskowęglowodanowych.
Następnastrona |
Polecane produkty
Kategoria mąki i wypieki skierowana jest do wszystkich tych, którzy ze względów dietetycznych muszą zrezygnować z tradycyjnych wypieków. Tradycyjne mąki oparte na zbożach złożone są w głównej mierze z węglowodanów, które odpowiedzialne są za skoki poziomu glukozy we krwi. W naszym sklepie dostępne są przede wszystkim mąki niskowęglowodanowe. Mąki te, pozyskiwane z orzechów, nasion cechują się dużą zawartością białka i błonnika oraz niską zawartością węglowodanów. Stosowanie tych mąk zalecane jest osobom, które muszą ograniczyć w swojej diecie ilość spożywanych węglowodanów. Jeśli jesteś cukrzykiem, stosujesz dietę bogatą w białko i tęsknisz za tradycyjnymi wypiekami, dzięki mąkom upieczesz pyszny i bezpieczny dla swojej diety chleb, ciasto lub naleśniki. Obecnie coraz więcej osób ogranicza lub eliminuje ze swojej diety gluten. Większość mąk dostępnych w naszym sklepie jest bezglutenowa i pozwala na wzbogacenie monotonii diety o bezglutenowy chleb, ciasta lub naleśniki. Skorzystaj z filtrów by wybrać zdrową mąkę idealną dla siebie.