Filtrowanie
Ładowanie...
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa bez cukru wzbogacona o witaminę B12 i aminokwasy, standaryzowana na zawartość 3g leucyny w porcji preparatu, zawiera aż 80% białka (pełna przejrzystość struktury aminokwasowej na opakowaniu) i znikomą zawartość cukru na poziomie oznaczalności 0,5%. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
JESIENNA EDYCJA LIMITOWANA 2022! Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa bez orzechów o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wyjątkowo transparentna pod względem składu, ekskluzywnie pyszna, obecna na rynku od niedawna a już kultowa wegańska odżywka białkowa bez soi i glutenu amerykańskiej marki Ghost oparta o 3 rodzaje białka roślinnego: białko grochu, organiczne białko pestek dyni i białko z pestek arbuza. GHOST® Be Seen.
Niesłodzona wegańska bezglutenowa odżywka białkowa bez słodzików o naturalnym smaku i o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 4 źródła białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska odżywka białkowa z kategorii clear, do której zaliczane są odżywki na bazie hydrolizatu, które smakują i wyglądają bardziej jak lemoniada niż klasyczny szejk białkowy - są owocowo kwaśne, soczyste w smaku, dobrze zaspokajają pragnienie, mają znikomą zawartość tłuszczu i niską kaloryczność.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
Wegańska, bezglutenowa i oczywiście odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Odtłuszczona mąka migdałowa z blanszowanych migdałów z hiszpańskiej Katalonii charakteryzuje się niezwykle wysoką zawartością białka i błonnika i zredukowaną do minimum zawartością węglowodanów i tłuszczu (tylko 8%). Zawiera 2 razy mniej tłuszczu niż inne odtłuszczone mąki migdałowe i dzięki temu jest najmniej kaloryczną mąką migdałową dostępną na rynku.
Upiecze Ci się! to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Bardzo aromatyczna, intensywnie kokosowa w smaku odtłuszczonam ąka kokosowa. W porównaniu do mąki pszennej mąka kokosowa ma ponad 5 (!) razy mniej węglowodanów. Pozwala na redukcję substancji słodzących, dodatkowo kombinacja wartości błonnika z węglowodanami zawartymi w mące kokosowej wykazuje minimalny wpływ na poziom cukru w organizmie.
Prze! Racuchy to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy, mąki z białego ryżu i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Mąka migdałowa nieodtłuszczana, niebielona, z łuskanych migdałów. Doskonała jako baza bezglutenowych wypieków, ciast i chlebów, jako dodatek do naleśników, gofrów czy deserów a także jako bezglutenowy zagęstnik lub bezglutenowa panierka.
Bezglutenowa, niskowęglowodanowa, nieodtłuszczana mąka migdałowa z blanszowanych migdałów, doskonale sprawdza się jako alternatywa mąki pszennej i baza do wypieków keto i LCHF, dodatek do owsianek, jogurtów i koktajli.
Mąka kokosowa 5 Przemian to bogactwo błonnika - niemal 40% a do tego 20% białka. Drobno mielona mąka kokosowa jest aromatyczna i doskonale nadaje się do wszelkiego rodzaju wypieków niskowęglowodanowych.
Niskowęglowodanowy Carbquik to innowacyjna alternatywa dla tradycyjnej mąki zbożowej. 100g Carbquik zawiera zalewdwie 6g węglowodanów. Mąka Carbquik jest oparta na optentowanej pszenicy - w przeciwieństwie do mieszanek sojowych i orzechowych jest więc niskotłuszczowa i niskokaloryczna. Kompletna mieszanka do wypieków słodkich i wytrawnych, panierowania...
Bardzo bogata w białko (45%) i błonnik (ponad 22%), odpowiednia dla osób na diecie ketogenicznej, niskowęglowodanowej i bezglutenowej mąka low carb na bazie mieszanki mąki arachidowej, migdałowej i łubinowej. Świetnie sprawdza się jako substytut mąki pszennej.
Bardzo wysoko odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla diet typu kaeto i paleo źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów włoskich wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o 50 mniej kalorii niż całe orzechy.
Odtłuszczona mąka migdałowa z blanszowanych migdałów z hiszpańskiej Katalonii charakteryzuje się niezwykle wysoką zawartością białka i błonnika i zredukowaną do minimum zawartością węglowodanów i tłuszczu (tylko 8%). Zawiera 2 razy mniej tłuszczu niż inne odtłuszczone mąki migdałowe i dzięki temu jest najmniej kaloryczną mąką migdałową dostępną na rynku.
Mąka kokosowa Targroch to bogactwo błonnika - aż 40%% a do tego 19% białka. To najwyższa zawartość błonnika jaka znajduje się w jakiejkolwiek mące - najwięcej białka i błonnika przy najmniejszej zawartości tłuszczu i najniższej kaloryczności.
Mąka migdałowa nieodtłuszczana, niebielona. Doskonała jako baza bezglutenowych wypieków, ciast i chlebów, jako dodatek do naleśników, gofrów czy deserów a także jako bezglutenowy zagęstnik lub bezglutenowa panierka.
Niskokaloryczna mąka niskowęglowodanowa o doskonałych parametrach - niemal 40% białka, pprawie 20% błonnika, tylko 288kcal, znikoma zawartość tłuszczu i węglowodanów. Mąka łubinowa jest idealna do pieczenia chleba, ciast, makaronów i omletów bezglutenowych.
Mąka migdałowa nieodtłuszczana, niebielona, z łuskanych migdałów. Doskonała jako baza bezglutenowych wypieków, ciast i chlebów, jako dodatek do naleśników, gofrów czy deserów a także jako bezglutenowy zagęstnik lub bezglutenowa panierka.
Mąka migdałowa nieodtłuszczana, niebielona, z łuskanych migdałów z hiszpańskich upraw. Doskonała jako baza bezglutenowych wypieków, ciast i chlebów, jako dodatek do naleśników, gofrów czy deserów a także jako bezglutenowy zagęstnik lub bezglutenowa panierka.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z pestek papryki, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 3%.
Mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowego, bezglutenowego ciasta z czekoladą i orzechami laskowymi bez dodatku cukru i bez słodzików. Nie zawiera ani białego cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzone nektarem z pąków palmy kokosowej - dzięki temu gotowe ciasto ma o 50% mniej cukru niż tradycyjne ciasto czekoladowe i niski...
Upiecze Ci się! to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowych, bezglutenowych pierniczków bez dodatku cukru i bez słodzików. Nie zawiera ani białego cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzona nektarem z pąków palmy kokosowej - dzięki temu gotowe ciasteczka ma o 50% mniej cukru niż tradycyjne pierniczki i niski indeks glikemiczny.
Bardzo niskokaloryczna mąka ze złotego siemienia lnianego o ultra niskiej zawartości węglowodanów - mąka lniana ma tylko 3% węglowodanów! Składa się w przeważającej części z białka (36%) i błonnika (43%), co czyni ją jedną z najzdrowszych alternatyw dla mąki pszennej.
Bardzo niskokaloryczna mąka niskowęglowodanowa o doskonałych parametrach - 40% białka, niemal 40% błonnika, niecałe 7% tłuszczu i znikoma zawartość węglowodanów. Mąka łubinowa jest idealna do pieczenia chleba, ciast, makaronów i omletów bezglutenowych.
Mąka kokosowa 5 Przemian to bogactwo błonnika - niemal 40% a do tego 20% białka. Drobno mielona mąka kokosowa jest aromatyczna i doskonale nadaje się do wszelkiego rodzaju wypieków niskowęglowodanowych.
Bardzo bogata w białko (45%) i błonnik (ponad 22%), odpowiednia dla osób na diecie ketogenicznej, niskowęglowodanowej i bezglutenowej mąka low carb na bazie mieszanki mąki arachidowej, migdałowej i łubinowej. Świetnie sprawdza się jako substytut mąki pszennej.
Mąka kokosowa 5 Przemian to bogactwo błonnika - niemal 40% a do tego 20% białka. Drobno mielona mąka kokosowa jest aromatyczna i doskonale nadaje się do wszelkiego rodzaju wypieków niskowęglowodanowych.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z pestek winogron, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 7%.
Wysokobiałkowa (57%) drobno mielona mączka ze świerszczy - doskonały, oryginalny dodatek o smaku orzechowym do szejków, ciast, makaronów, zup czy domowych batonów. 100% mączka świerszczowa - zero dodatków.
Prze! Racuchy to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy, mąki z białego ryżu i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Bezglutenowa, niskowęglowodanowa, nieodtłuszczana mąka migdałowa z blanszowanych migdałów, doskonale sprawdza się jako alternatywa mąki pszennej i baza do wypieków keto i LCHF, dodatek do owsianek, jogurtów i koktajli.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion konopi, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 5%.
Mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowego chlebka bananowego lub mufinek bananowych bez dodatku cukru i bez słodzików. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzona proszkiem z suszonych daktyli.
Odtłuszczona mąka z prażonych orzechów ziemnych zawiera tylko 13% tłuszczu znajdującego się w orzechach ziemnych, ma bardzo intensywny aromat i smak masła orzechowego. Żadna inna mąka nie jest tak bogata w białko - ta mąka orzechowa zawiera aż 46% białka.
Mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowego ciasta laskowego lub mufinek bez dodatku cukru i bez słodzików. Nie zawiera ani białego cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzona nektarem z pąków palmy kokosowej - dzięki temu gotowe ciasto ma o 50% mniej cukru niż tradycyjny placek laskowy wypiekany z cukrem.
FitPrn Farina di Riso to wyjątkowa smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka ryżowa do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku i słodyczy.
FitPrn Farina di Riso to wyjątkowa smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka ryżowa do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku i słodyczy.
FitPrn Farina di Riso to wyjątkowa smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka ryżowa do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku i słodyczy.
Odtłuszczona, niskowęglowodanowa, odpowiednia dla diety ketogenicznej bezglutenowa mąka z nasion czarnuszki, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 5%, zawartość białka i błonnika po około 30%
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion gorczycy (tych samych, któe nadają charakterystyczny ostry smak musztardzie), tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów ok 13%.
W pełni naturalna niskowęglowodanowa, bezglutenowa mąka uniwersalna, odpowiednia do wypieku ciast, chleba czy naleśników. Charakteryzuje się bardzo niską zawartością węglowodanów i wysoką zawartością białka, jest odpowiednia w diecie keto.
Bardzo wysoko odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla diet typu kaeto i paleo źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów włoskich wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o 50 mniej kalorii niż całe orzechy.
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej i niskowęglowodanowych kruchych ciasteczek z czekoladą, bez glutenu, bez dodatku cukru, na bazie mąki migdałowej i łubinowej, oparta o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona stewią i erytrolem.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion rokitnika, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów na poziomie 5%.
FitPrn Farina di Riso to wyjątkowa smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka ryżowa do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku i słodyczy.
Naturalnie bezglutenowa, niskowęglowodanowa, bogata w białko mąka z nasion konopi indyjskich. Mąka konopna ma lekko orzechowy smak, doskonale sprawdza się jako baza do wypieków, dodatek do owsianek, jogurtów i koktajli.
FitPrn Farina di Avena to innowacyjna smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka owsiana do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku maślanego biszkopta.
Mocno odtłuszczona, bogata w błonnik i białko, niskowęglowodanowa, bezglutenowa mąka z pistacji, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów 6%.
Niskowęglowodanowy Carbquik to innowacyjna alternatywa dla tradycyjnej mąki zbożowej. 100g Carbquik zawiera zalewdwie 6g węglowodanów. Mąka Carbquik jest oparta na optentowanej pszenicy - w przeciwieństwie do mieszanek sojowych i orzechowych jest więc niskotłuszczowa i niskokaloryczna. Kompletna mieszanka do wypieków słodkich i wytrawnych, panierowania...
Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowego, bezcukrowego, bogatego w błonnik, bezglutenowego, słodkiego, czekoladowego ciasta albo mufinek. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.
Carrington Farms Lupin Bread Crumbs, Garlic & Parmesan to bezglutenowa panierka o wyjątkowym smaku – Czosnek & Parmezan. Skład bułki w większości oparty jest na mieszance mąki łubinowej i cassava (maniokowej), jak wszystkie produkty z Carrington Farms. Lupin Bread Crumbs to niskowęglowodanowa, bezglutenowa alternatywa dla zwykłej bułki tartej.
Następnastrona |
Polecane produkty
Kategoria mąki niskowęglowodanowe i bezglutenowe skierowana jest do wszystkich tych, którzy lubią samodzielnie przygotowywać posiłki. Dzięki temu unikniesz kompromisów i stworzysz wypiek idealnie dopasowany dla siebie. Jeśli jesteś na diecie, dobrze wiesz, że wybór dostępnych w sklepach produktów dietetycznych jest bardzo ograniczony przez do dieta staje się monotonna i trudna w utrzymaniu. Przygotowywanie dietetycznych wypieków od podstaw daje nieograniczone możliwości. Mąki niskowęglowodanowe pozyskiwane są z orzechów (mąka migdałowa, mąka kokosowa, mąka z orzechów ziemnych itp.) lub nasion (mąka dyniowa, mąka słonecznikowa, mąka łubinowa itp.). Większość z nich jest także bezglutenowa co trafia w wymagania dietetyczne coraz większej ilości osób. Stosując mąki bogate w białko i bezkaloryczne substancje słodzące możesz na nowo wprowadzić do swojej diety zdrowe, sycące i minimalnie przetworzone produkty. Gwarantujemy, że żaden sklep w Polsce nie ma tak dużego wyboru dietetycznych mąk o niskiej zawartości węglowodanów. Jeśli szukasz mąk bezglutenowych, prosimy o sprawdzenie przed dokonaniem zakupu zakładki Skład / Alergeny - nie wszystkie mąki z tej kategorii są bezglutenowe, część z nich nie zawiera glutenu w składzie, ale jest paczkowana w zakładzie, w którym gluten jest przetwarzany i może dochodzić do zanieczyszczeń krzyżowych (cross-contamination)