Filtrowanie
Ładowanie...
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa bez orzechów o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Ultra czyta formuła roślinna Sunwarrior umożliwiająca pozostanie w stanie ketozy, oparta o unikatowy kompleks białek i składników wspierających dietę ketogeniczną łączących synergistycznie zdrowe tłuszcze, białka roślinne, witaminy i kompleks alg morskich Aquamin™ tworząc silną formułę, która może stanowić filar ketogenicznej diety.
JESIENNA EDYCJA LIMITOWANA 2022! Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wyjątkowo transparentna pod względem składu, ekskluzywnie pyszna, obecna na rynku od niedawna a już kultowa wegańska odżywka białkowa bez soi i glutenu amerykańskiej marki Ghost oparta o 3 rodzaje białka roślinnego: białko grochu, organiczne białko pestek dyni i białko z pestek arbuza. GHOST® Be Seen.
Niesłodzona wegańska bezglutenowa odżywka białkowa bez słodzików o naturalnym smaku i o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 4 źródła białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska, bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych (ale żadnej soi i żadnego glutenu!) aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska odżywka białkowa z kategorii clear, do której zaliczane są odżywki na bazie hydrolizatu, które smakują i wyglądają bardziej jak lemoniada niż klasyczny szejk białkowy - są owocowo kwaśne, soczyste w smaku, dobrze zaspokajają pragnienie, mają znikomą zawartość tłuszczu i niską kaloryczność.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 4 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
Pasją legendarnego kulturysty Richa Piany było promowanie diety sportowców opartej o real whole foods - prawdziwe, wartościowe składniki. Tak jak postać ich twórcy, tak i te odżywki są wyjątkowe: bezmleczne, bezlaktozowe, ale niewegańskie odżywki białkowe oparte o najwyższej jakości mieszane białka zwierzęce. Zero kompromisów.
Bezsmakowe peptydy kolagenowe 100% bez cukru, słodzików, bez jakichkolwiek dodatków smakowych, słodzących czy zagęstników. Ceniony przez kobiety na całym świecie naturalny preparat kolegenowy dla pięknych włosów, skóry, paznokci oraz mocnych stawów i kości.
Naturalna substancja bogata w błonnik stosowana do zagęszczania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności
Bezglutenowy Agar-Agar, roślinna substancja żelująca, bezwonna i bezsmakowa, bogata w mangan, magnez, żelazo, wapń, sód i cynk. Żeluje kilka razy silniej niż żelatyna. Stosowany jest w kuchni wegańskiej zamiast żelatyny. Agar rozpuszcza się w temperaturze >80 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach. Nie trzeba wkładać go do lodówki, ponieważ nie...
Maranta trzcinowata to bezglutenowa, lekkostrawna mąka skrobiowa zwana arrow root, pozyskiwana z korzeni roślin zaliczających się do rodziny botanicznej marantowatych pochodzących z Ameryki Południowej. W diecie bezglutenowej świetnie sprawdza się w charakterze zagęstnika, a także zamiennika mąk glutenowych.
Organiczna japońska skrobia kuzu to doskonały zagęstnik pochodzenia roślinnego odpowiedni dla wegan, osób na diecie bezglutenowej lub diecie paleo. Niewielka ilość doskonale zagęszcza desery, sosy i zupy nie zmieniając smaku potraw i zachowując przejrzystość płynów (nie matowi).
Naturalna substancja bogata w błonnik stosowana do zagęszczania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności
Bezglutenowy Agar-Agar, roślinna substancja żelująca, bezwonna i bezsmakowa, bogata w mangan, magnez, żelazo, wapń, sód i cynk. Żeluje kilka razy silniej niż żelatyna. Stosowany jest w kuchni wegańskiej zamiast żelatyny. Agar rozpuszcza się w temperaturze >80 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach. Nie trzeba wkładać go do lodówki, ponieważ nie...
Maranta trzcinowata to bezglutenowa, lekkostrawna mąka skrobiowa zwana arrow root, pozyskiwana z korzeni roślin zaliczających się do rodziny botanicznej marantowatych pochodzących z Ameryki Południowej. W diecie bezglutenowej świetnie sprawdza się w charakterze zagęstnika, a także zamiennika mąk glutenowych.
Pektyny jabłkowe do przygotowania domowych dżemów i przetworów owocowych bez cukru i substancji konserwujących. Zawartość saszetki wystarcza do przygotowania 2kg niskokalorycznego dżemu.
Organiczna japońska skrobia kuzu to doskonały zagęstnik pochodzenia roślinnego odpowiedni dla wegan, osób na diecie bezglutenowej lub diecie paleo. Niewielka ilość doskonale zagęszcza desery, sosy i zupy nie zmieniając smaku potraw i zachowując przejrzystość płynów (nie matowi).
Naturalna substancja pochodzenia roślinnego stosowana do żelowania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności. Surowiec z certyfikowanych organicznych upraw.
Naturalna substancja zagęszczająca i uelastyczniająca masy, stosowana w cukiernictwie jako roślinna alternatywa dla CMC.
Naturalna substancja pochodzenia roślinnego stosowana do żelowania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności.
Naturalna substancja pochodzenia roślinnego stosowana do żelowania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności poprzez zwiększenie objętości. Nietrawiony w organiźmie, może być stosowany jako substancja balastowa (błonnik).
Roślinna substancja żelująca. Agar jest bezwonny i bezsmakowy, zawiera dużo manganu, magnezu, żelaza, wapnia, sodu i cynku. Żeluje kilka razy silniej niż żelatyna. Stosowany jest w kuchni wegańskiej zamiast żelatyny. Agar rozpuszcza się w temperaturze >80 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach. Nie trzeba wkładać go do lodówki, ponieważ nie...
Duże opakowanie 1kg. Naturalna substancja bogata w błonnik stosowana do zagęszczania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności
Naturalna substancja pochodzenia roślinnego stosowana do żelowania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności.
Słoik 0,5 kg. Naturalna substancja bogata w błonnik stosowana do zagęszczania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności
Azjatycka żelatyna z wodorostów. Agar jest bezwonny i bezsmakowy, zawiera dużo manganu, magnezu, żelaza, wapnia, sodu i cynku. Żeluje kilka razy silniej niż żelatyna. Stosowany jest w kuchni wegańskiej zamiast żelatyny. Agar rozpuszcza się w temperaturze 90° C, a tężeje w 32°C - 39° C.
Tajemniczy składnik amerykańskich i angielskich przepisów czyli Cream of Tartare, znany także jako kwaśny winian potasu czy po prostu winniki to naturalna substancja stosowana przede wszystkim do nadawania objętości i sztywności ubitej pianie z jaj - niezastąpiony do bezów i kremowych słodkich deserów.
Naturalna substancja bogata w błonnik stosowana do zagęszczania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności. Produkt bezglutenowy (certyfikat producenta)
Pektyny jabłkowo-cytrusowe do przygotowania domowych dżemów i przetworów owocowych bez cukru i substancji konserwujących. Zawartość saszetki wystarcza do przygotowania 2kg niskokalorycznego dżemu.
Substancja zagęszczająca do zastosowań na ciepło lub zimno, do receptur bezglutenowych
Czysta substancja zagęszczająca: guma celulozowa.
Czysta substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego
Aquafaba czyli liofilizowany wyciąg z ciecierzycy to wegański substytut jajka, zastępuje jaja w wypiekach, ciastach, sosach, kremach, beza, lodach itp
Pektyny jabłkowo-cytrusowe do przygotowania domowych dżemów i przetworów owocowych bez cukru i substancji konserwujących. Zawartość saszetki wystarcza do przygotowania 2kg niskokalorycznego dżemu.
Czysty błonnik rozpuszczalny bez białka, tłuszczu, cukru, skrobi i glutenu. Mąka konjak, z której powstaje makaron shirataki (shirataki zawiera tylko 4% konjak, reszta to woda!) - chłonie do 200 razy więcej wody w stosunku do swojej objętości (1 łyżeczka mąki konjak może wchłonąć do 1,4L wody) 100% źródło błonnika, idealna do zwiększania objętości potraw...
Polecane produkty
Jeśli jesteś osobą na diecie i chcesz eksperymentować w kuchni tworząc produkty niskokaloryczne, zagęstniki będą niezwykle pomocnym składnikiem. Mając dostęp do składników, które do tej pory dostępne były jedynie dla profesjonalistów możesz samodzielnie stworzyć dietetyczne odpowiedniki znanych produktów. Konsystencja jest niezwykle ważnym elementem tego jak odbieramy to co jemy. Jeśli danie będzie wodniste (a dietetyczne potrawy często właśnie takie są) nie poczujemy satysfakcji z jedzenia i nie zaspokoimy głodu. Odpowiednio zastosowane zagęstniki mogą skutecznie walczyć z doskwierającym głodem. Jednym z najciekawszych produktów w tej kategorii jest mąka konjac, która nie dość, że zagęszcza posiłek nie dodając mu kalorii to jeszcze (dzięki bardzo wysokiej zawartości błonnika) syci na długie godziny. Guma guar i guma ksantanowa są z kolei niezwykle ważnym składnikiem chlebów i innych wypieków bezglutenowych.