Filtrowanie
Ładowanie...
Awesome Supplements Vegan Protein Powder to wegańska odżywka białkowa bez cukru, bez białka sojowego i glutenu, o kompletnej strukturze aminokwasowej.
Display obrotowy 120 lizaków, mix smaków. Intensywne w smaku, pysznie słodkie, owocowe lizaki Chupa Chups bez cukru + zaspokajają ochotę na słodycze, + cieszą owocowym smakiem, + mają tylko 26kcal + nie mają ani grama cukru!
Awesome Supplements Vegan Protein Powder to wegańska odżywka białkowa bez cukru, bez białka sojowego i glutenu, o kompletnej strukturze aminokwasowej.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Awesome Supplements Vegan Protein Powder to wegańska odżywka białkowa bez cukru, bez białka sojowego i glutenu, o kompletnej strukturze aminokwasowej.
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych (ale żadnej soi i żadnego glutenu!) aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Niezwykłe kanadyjskie odżywki na bazie izolatu białka serwatkowego WPI o 90% zawartości białka, słodzone wyłącznie stewią, w smakach inspirowanych kultowymi amerykańskimi słodyczami.
Garden of Life Dr. Formulated Keto Fit Weight Loss Shakes to odpowiedni dla diety ketogenicznej koktajl dostarczający 70% tłuszczu, 20% białka i 10% węglowodanów, oparty o organiczne składniki, bezglutenowy, wzbogacony o wartościowe ekstrakty: Ashwagandha, Svetol ® & Coffeeberry ®
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa całkowicie bez cukru, o niskiej kaloryczności i o kompletnym profilu aminokwasowym, słodzona wyłącznie stewią, bez barwników, tylko z naturalnymi aromatami, o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie.
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa całkowicie bez cukru, o niskiej kaloryczności i o kompletnym profilu aminokwasowym, słodzona wyłącznie stewią, bez barwników, tylko z naturalnymi aromatami, o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Najnowszy Quest Bar - o wyjątkowym smaku miętowo-waniliowym, z nutami białej i mlecznej czekolady. Bezglutenowy baton bez dodatku cukru nie zawiera sukralozy, jest słodzony tylko naturalną stewią i erytrolem, dostarcza 20g białka i 16g błonnika w zaledwie 190kcal! EDYCJA LIMITOWANA, SMAK SEZONOWY - BĘDZIE TYLKO JEDNA DOSTAWA
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Naturalna substancja bogata w błonnik stosowana do zagęszczania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności
Naturalna substancja pochodzenia roślinnego stosowana do żelowania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności.
Duże opakowanie 1kg. Naturalna substancja bogata w błonnik stosowana do zagęszczania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności
Roślinna substancja żelująca. Agar jest bezwonny i bezsmakowy, zawiera dużo manganu, magnezu, żelaza, wapnia, sodu i cynku. Żeluje kilka razy silniej niż żelatyna. Stosowany jest w kuchni wegańskiej zamiast żelatyny. Agar rozpuszcza się w temperaturze >80 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach. Nie trzeba wkładać go do lodówki, ponieważ nie...
Naturalna substancja pochodzenia roślinnego stosowana do żelowania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności.
Bezglutenowy Agar-Agar, roślinna substancja żelująca, bezwonna i bezsmakowa, bogata w mangan, magnez, żelazo, wapń, sód i cynk. Żeluje kilka razy silniej niż żelatyna. Stosowany jest w kuchni wegańskiej zamiast żelatyny. Agar rozpuszcza się w temperaturze >80 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach. Nie trzeba wkładać go do lodówki, ponieważ nie...
Słoik 0,5 kg. Naturalna substancja bogata w błonnik stosowana do zagęszczania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności
Naturalna substancja pochodzenia roślinnego stosowana do żelowania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności poprzez zwiększenie objętości. Nietrawiony w organiźmie, może być stosowany jako substancja balastowa (błonnik).
Aquafaba czyli liofilizowany wyciąg z ciecierzycy to wegański substytut jajka, zastępuje jaja w wypiekach, ciastach, sosach, kremach, beza, lodach itp
Pektyny jabłkowo-cytrusowe do przygotowania domowych dżemów i przetworów owocowych bez cukru i substancji konserwujących. Zawartość saszetki wystarcza do przygotowania 2kg niskokalorycznego dżemu.
Naturalna substancja bogata w błonnik stosowana do zagęszczania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności
Naturalna substancja pochodzenia roślinnego stosowana do żelowania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności.
Duże opakowanie 1kg. Naturalna substancja bogata w błonnik stosowana do zagęszczania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności
Bezglutenowy Agar-Agar, roślinna substancja żelująca, bezwonna i bezsmakowa, bogata w mangan, magnez, żelazo, wapń, sód i cynk. Żeluje kilka razy silniej niż żelatyna. Stosowany jest w kuchni wegańskiej zamiast żelatyny. Agar rozpuszcza się w temperaturze >80 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach. Nie trzeba wkładać go do lodówki, ponieważ nie...
Naturalna substancja pochodzenia roślinnego stosowana do żelowania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności poprzez zwiększenie objętości. Nietrawiony w organiźmie, może być stosowany jako substancja balastowa (błonnik).
Pektyny jabłkowo-cytrusowe do przygotowania domowych dżemów i przetworów owocowych bez cukru i substancji konserwujących. Zawartość saszetki wystarcza do przygotowania 2kg niskokalorycznego dżemu.
Roślinna substancja żelująca. Agar jest bezwonny i bezsmakowy, zawiera dużo manganu, magnezu, żelaza, wapnia, sodu i cynku. Żeluje kilka razy silniej niż żelatyna. Stosowany jest w kuchni wegańskiej zamiast żelatyny. Agar rozpuszcza się w temperaturze >80 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach. Nie trzeba wkładać go do lodówki, ponieważ nie...
Naturalna substancja pochodzenia roślinnego stosowana do żelowania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności.
Organiczna japońska skrobia kuzu to doskonały zagęstnik pochodzenia roślinnego odpowiedni dla wegan, osób na diecie bezglutenowej lub diecie paleo. Niewielka ilość doskonale zagęszcza desery, sosy i zupy nie zmieniając smaku potraw i zachowując przejrzystość płynów (nie matowi).
Maranta trzcinowata to bezglutenowa, lekkostrawna mąka skrobiowa zwana arrow root, pozyskiwana z korzeni roślin zaliczających się do rodziny botanicznej marantowatych pochodzących z Ameryki Południowej. W diecie bezglutenowej świetnie sprawdza się w charakterze zagęstnika, a także zamiennika mąk glutenowych.
Słoik 0,5 kg. Naturalna substancja bogata w błonnik stosowana do zagęszczania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności
Aquafaba czyli liofilizowany wyciąg z ciecierzycy to wegański substytut jajka, zastępuje jaja w wypiekach, ciastach, sosach, kremach, beza, lodach itp
Naturalna substancja zagęszczająca i uelastyczniająca masy, stosowana w cukiernictwie jako roślinna alternatywa dla CMC.
Czysty błonnik rozpuszczalny bez białka, tłuszczu, cukru, skrobi i glutenu. Mąka konjak, z której powstaje makaron shirataki (shirataki zawiera tylko 4% konjak, reszta to woda!) - chłonie do 200 razy więcej wody w stosunku do swojej objętości (1 łyżeczka mąki konjak może wchłonąć do 1,4L wody) 100% źródło błonnika, idealna do zwiększania objętości potraw...
Azjatycka żelatyna z wodorostów. Agar jest bezwonny i bezsmakowy, zawiera dużo manganu, magnezu, żelaza, wapnia, sodu i cynku. Żeluje kilka razy silniej niż żelatyna. Stosowany jest w kuchni wegańskiej zamiast żelatyny. Agar rozpuszcza się w temperaturze 90° C, a tężeje w 32°C - 39° C.
Tajemniczy składnik amerykańskich i angielskich przepisów czyli Cream of Tartare, znany także jako kwaśny winian potasu czy po prostu winniki to naturalna substancja stosowana przede wszystkim do nadawania objętości i sztywności ubitej pianie z jaj - niezastąpiony do bezów i kremowych słodkich deserów.
Naturalna substancja bogata w błonnik stosowana do zagęszczania produktów spożywczych oraz obniżania ich kaloryczności. Produkt bezglutenowy (certyfikat producenta)
Substancja zagęszczająca do zastosowań na ciepło lub zimno, do receptur bezglutenowych
Czysta substancja zagęszczająca: guma celulozowa.
Czysta substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego
Polecane produkty
Jeśli jesteś osobą na diecie i chcesz eksperymentować w kuchni tworząc produkty niskokaloryczne, zagęstniki będą niezwykle pomocnym składnikiem. Mając dostęp do składników, które do tej pory dostępne były jedynie dla profesjonalistów możesz samodzielnie stworzyć dietetyczne odpowiedniki znanych produktów. Konsystencja jest niezwykle ważnym elementem tego jak odbieramy to co jemy. Jeśli danie będzie wodniste (a dietetyczne potrawy często właśnie takie są) nie poczujemy satysfakcji z jedzenia i nie zaspokoimy głodu. Odpowiednio zastosowane zagęstniki mogą skutecznie walczyć z doskwierającym głodem. Jednym z najciekawszych produktów w tej kategorii jest mąka konjac, która nie dość, że zagęszcza posiłek nie dodając mu kalorii to jeszcze (dzięki bardzo wysokiej zawartości błonnika) syci na długie godziny. Guma guar i guma ksantanowa są z kolei niezwykle ważnym składnikiem chlebów i innych wypieków bezglutenowych.