Lista produktów producenta Justine's Cookies
Justine's Cookies Peanut Butter Choc Chip - ciastko białkowe bez cukru i glutenu, Czekolada & Masło Orzechowe
Justine's Cookies Protein Cookie Choc Fudge - ciastko białkowe bez glutenu i bez cukru, smak Czekolada & Krówka
Justine's Cookies Protein Cookie Choc Chip - proteinowe ciacho bez glutenu i bez cukru z kawałkami czekolady
Justine's Cookies Protein Brownie Double Choc Dream - czekoladowe brownie białkowe 1g cukru
Justine's Cookies Protein Cookie Raspberry White Choc - ciastko wysokobiałkowe bez glutenu, Maliny & Biała Czekolada
Justine's Cookie Vegan Protein Hemp Choc Fudge - wegańskie keto ciastko ze stewią, bez soi i glutenu
Justine's Cookie Vegan Protein Nutty Choc - wegańskie keto ciastko ze stewią, bez soi i glutenu
Justine's Cookies Protein Cookie Mint Choc Chip - ciastko wysokobiałkowe bez glutenu
Justine's Cookies Protein Cookie Orange Choc Chip - ciastko wysokobiałkowe bez glutenu
Justine's Cookies Protein Cookie Caramel Choc Chip - ciastko wysokobiałkowe bez glutenu
Justine's Keto Vegan Double Choc Dream Protein Brownie - wegańskie keto ciacho czekoladowe bez cukru i glutenu
Justine's Keto Vegan Ginger & Spice Protein Cookie - wegańskie ciastko wysokobiałkowe bez glutenu Cynamon & Karmel
Justine's Keto Vegan Peanut Butter Crunch - wegańskie keto ciastko wysokobiałkowe bez glutenu i cukru
Misja Justine's Cookies: uszczęścliwiać ludzi oferując im najwyższą jakość w formie innoewacyjnych, zdrowych wypiekanych ciastek które zaspokajają ochotę na słodycze bez najmniejszych wyrzutów sumienia. Justine's Cookiesto nieduża nowozelandzka manufaktura specjalizująca się w tworzeniu produktów wysokobiałkowych, ze szczególnym naciskiem na produkty jednocześnie bogate w białko i bezglutenowe. Marka powstała w 2005 roku i choć z lokalnej, rodzinnej firmy urosła do rangi pozwalającej jej zaliczać się do liderów tego sektora branży, niezmiennie działa w tym samym miejscu w nowozelandzkim Wellington. Justine's Cookies wysoko ceni i urzeczywistnia w swojej codzienności eykę biznesu kładąc nacisk na lokalne składniki i dbając o ich najwyższą jakość, z tego powodu stosowany w produktach marki olej palmowy to wyłącznie RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) - taka decyzja to wyraz poparcia dla akcji promującej korzystanie z oleju palmowego pozyskiwanego w najbardziej etyczny sposób. Prowadząca firmę od jej zarania Jutine Muollojest wyjątkową osobą a jej pasja, motywacja i zaangażowanie w cały proces produkcji innowacyjnych produktów zaprowadziły ją z Wellington aż do Paryża - gdzie w 2002 r. odebrała na Sial D'Or nagrodę Best Global Grocery Product, będącą wyrazem uznania dla stworzonego przez nią Biscotti Spoon. To zaangażowanie Justine rozlewa się pozytywną falą na całą markę i wszystkie jej produkty - cierpiąca na nietolerancję nabiału i glutenu Justine dostrzegła lukę w rynku produktów wysokobiałkowych i na podstawie swoich własnych doświadczeń i obserwacji postanowiła wykreować wysokobiałkowe produkty bezglutenowe, bezmleczne, jednocześnie odpowiednie dla diabetyków. Wszystkie produkty Justine's Cookies poddawane są regorystycznym testom tak, aby końcowy produkt był w pełni zdrowy i zgodny z deklaracjami producenta. W efekcie wszystkie wysokobiałkowe produkty Justine's Cookiesmają 4 lub 5 (najwyższa ocena) gwiazdek w krajowej skali Health Rating i uzyskały aprobatę australijskiego stowarzyszenia caliakii Celiac Australia. Ciastka proteinowe Justine's Cookies powstają w certyfikowanym zakładzie spełniającym surowe zasady HAACP. Wysokie standardy procesów produkcji nie przysłaniają tego, co najważniejsze w ciastkach: smaku. Pyszne ciastka o wyśrubowanych wartościach odżywczych odpowiednie dla osób przestrzegających diet eliminacyjnych zachwycają smakiem nie rujnując dziennego menu i nie wpływając negatywnie na poziom cukru we krwi.