Awesome Supplements Vegan Protein Powder to wegańska odżywka białkowa bez cukru, bez białka sojowego i glutenu, o kompletnej strukturze aminokwasowej.
Display obrotowy 120 lizaków, mix smaków. Intensywne w smaku, pysznie słodkie, owocowe lizaki Chupa Chups bez cukru + zaspokajają ochotę na słodycze, + cieszą owocowym smakiem, + mają tylko 26kcal + nie mają ani grama cukru!
Awesome Supplements Vegan Protein Powder to wegańska odżywka białkowa bez cukru, bez białka sojowego i glutenu, o kompletnej strukturze aminokwasowej.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Awesome Supplements Vegan Protein Powder to wegańska odżywka białkowa bez cukru, bez białka sojowego i glutenu, o kompletnej strukturze aminokwasowej.
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych (ale żadnej soi i żadnego glutenu!) aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Niezwykłe kanadyjskie odżywki na bazie izolatu białka serwatkowego WPI o 90% zawartości białka, słodzone wyłącznie stewią, w smakach inspirowanych kultowymi amerykańskimi słodyczami.
Garden of Life Dr. Formulated Keto Fit Weight Loss Shakes to odpowiedni dla diety ketogenicznej koktajl dostarczający 70% tłuszczu, 20% białka i 10% węglowodanów, oparty o organiczne składniki, bezglutenowy, wzbogacony o wartościowe ekstrakty: Ashwagandha, Svetol ® & Coffeeberry ®
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa całkowicie bez cukru, o niskiej kaloryczności i o kompletnym profilu aminokwasowym, słodzona wyłącznie stewią, bez barwników, tylko z naturalnymi aromatami, o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie.
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa całkowicie bez cukru, o niskiej kaloryczności i o kompletnym profilu aminokwasowym, słodzona wyłącznie stewią, bez barwników, tylko z naturalnymi aromatami, o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Efavit (Tomvital) to firma rodzinna, która już od 1990 roku tworzy pomysły na naturalne i zdrowe produkty spożywcze. Marka zaczynała od produkcji olejów, ale bardzo szybko poszerzyła swój asortyment o ekologiczne kosmetyki oraz mąki bezglutenowe i odtłuszczone mąki orzechowe. Mąki bezglutenowe Efavit powstają metodą zimnego tłoczenia z surowców takich jak słonecznik, dynia, sezam, orzechy włoskie i ziemne, migdały czy kokos. Proces ten pozwala na zachowanie w niezmienionym stanie najcenniejszych składników, które mają pozytywny wpływ na zdrowie. Do najbardziej cenionych bezglutenowych mąk należą bezglutenowa mąka kokosowa oraz odtłuszczona mąka migdałowa. Tym, co wyróżnia mąki bez glutenu Efavit wśród innych produktów tego typu, jest niska zawartość węglowodanów, wysoka zawartość błonnika i białka oraz wyjątkowy smak. Co więcej, można je jeść na surowo, co znacznie poszerza zakres ich zastosowania. Mąki bezglutenowe Efavit nadają się do pieczenia chleba, ciast, ciasteczek, spodów do pizzy, gofrów, omletów. Są także idealnym dodatkiem do płatków śniadaniowych, jogurtów, deserów czy koktajli. Co jednak najważniejsze, mogą znaleźć się w kuchni osób chorych na cukrzycę i celiakię, mających problemy trawienne oraz przywiązujących wagę do kaloryczności posiłków.
W porównaniu do mąki pszennej mąka dyniowa ma niemal 8 razy mniej węglowodanów i prawie 4 razy więcej białka! Znakomicie nadaje się do ciast, chlebów, pizzy czy omletów. Powinna znaleźć się w menu każdego dbającego a zdrowie i dobre odżywianie, a dodatkowo jej właściwości sprawiają, że doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Grubomielona mąka idealna do ciastek i omletów. W porównaniu do mąki pszennej mąka kokosowa ma ponad 5 razy mniej węglowodanów. Pozwala na redukcję substancji słodzących, dodatkowo kombinacja wartości błonnika z węglowodanami zawartymi w mące kokosowej wykazuje minimalny wpływ na poziom cukru w organizmie
Mąka z orzechów włoskich to idealne źródła białka roślinnego i błonnika. Zachowując bogaty smak orzechów włoskich, pochodząca z nich odtłuszczona mąka ma aż niemal 2 razy mniej kalorii niż całe orzechy. Mąka z orzechów włoskich stanowi doskonałą bazę do niskowęglowodanowych ciast, szejków, naleśników i deserów, może być też stosowana do panierowania.
W porównaniu do mąki pszennej mąka kokosowa ma ponad 5 (!) razy mniej węglowodanów. Pozwala na redukcję substancji słodzących, dodatkowo kombinacja wartości błonnika z węglowodanami zawartymi w mące kokosowej wykazuje minimalny wpływ na poziom cukru w organizmie. Doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety niskowęglowodanowej.
W porównaniu do mąki pszennej mąka słonecznikowa ma prawie 3 x mniej węglowodanów i 4 x więcej białka! Znakomicie nadaje się do ciast, chlebów, pizzy czy omletów. Powinna znaleźć się w menu każdego dbającego a zdrowie i dobre odżywianie, a dodatkowo jej właściwości sprawiają, że doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Nowa ulepszona mąka migdałowa ma 2 razy więcej białka i o połowę mniej węglowodanów. W porównaniu do mąki pszennej ma ponad 5 razy mniej węglowodanów i ponad 3 razy więcej białka! Dodatkowo odtłuszczona mąka migdałowa ma niemal 2 razy mniej kalorii niż zwykła mąka migdałowa. Doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Mąka z orzechów ziemnych to idealne źródła białka. W porównaniu do mąki pszennej ma ponad 2 razy mniej węglowodanów i ponad 3 razy więcej białka! Dodatkowo odtłuszczona mąka fistaszkowa ma niemal o połowę mniej kalorii niż zwykła mąka z orzechów ziemnych. Doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety niskowęglowodanowej.
Doskonały składnik dietetycznych deserów, shakeów i jogurtów, baza do przygotowania odtłuszczonej chałwy. Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak, jest niezwyklebogata w białko (36%) i błonnik (25%), a dzięki wysokiemu stopniowi odtłuszczenia na zimno ma dwa razy mniej kalorii niż sezam.
Bardzo aromatyczna, intensywnie kokosowa w smaku odtłuszczonam ąka kokosowa. W porównaniu do mąki pszennej mąka kokosowa ma ponad 5 (!) razy mniej węglowodanów. Pozwala na redukcję substancji słodzących, dodatkowo kombinacja wartości błonnika z węglowodanami zawartymi w mące kokosowej wykazuje minimalny wpływ na poziom cukru w organizmie.
Bogata w białko odtłuszczona mąka makowa to unikalny smak maku w mniej kalorycznej wersji. Mak to bogate źródło witamin A, D, E i C., mak zawiera także dużo żelaza, miedzi, manganu, magnezu, fosforu i cynku.
Naturalnie bezglutenowa, niskowęglowodanowa, bogata w białko mąka z nasion konopi indyjskich. Mąka konopna ma lekko orzechowy smak, doskonale sprawdza się jako baza do wypieków, dodatek do owsianek, jogurtów i koktajli.
Naturalna, odtłuszczona, bezglutenowa mąka wiesiołkowa bez konserwantów i aromatów to źródło naturalnych witamin, minerałów, antyoksydantów i błonnika. Bogata w białko (29g), uboga w proste węglowodany, niskotłuszczowa, doskonale nadaje się do wypieków bezglutenowych.