Awesome Supplements Vegan Protein Powder to wegańska odżywka białkowa bez cukru, bez białka sojowego i glutenu, o kompletnej strukturze aminokwasowej.
Awesome Supplements Vegan Protein Powder to wegańska odżywka białkowa bez cukru, bez białka sojowego i glutenu, o kompletnej strukturze aminokwasowej.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych (ale żadnej soi i żadnego glutenu!) aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa bez orzechów o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 4 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Niezwykłe kanadyjskie odżywki na bazie izolatu białka serwatkowego WPI o 90% zawartości białka, słodzone wyłącznie stewią, w smakach inspirowanych kultowymi amerykańskimi słodyczami.
Garden of Life Dr. Formulated Keto Fit Weight Loss Shakes to odpowiedni dla diety ketogenicznej koktajl dostarczający 70% tłuszczu, 20% białka i 10% węglowodanów, oparty o organiczne składniki, bezglutenowy, wzbogacony o wartościowe ekstrakty: Ashwagandha, Svetol ® & Coffeeberry ®
Niesłodzona wegańska bezglutenowa odżywka białkowa bez słodzików o naturalnym smaku i o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 4 źródła białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Bezsmakowy niearomatyzowany i niesłodzony kolegen z ryb morskich 100% bez cukru, słodzików, bez jakichkolwiek dodatków smakowych, słodzących czy zagęstników. Ceniony przez kobiety na całym świecie naturalny preparat kolegenowy bez żelatyny wołowej i wieprzowej dla pięknych włosów, skóry, paznokci oraz mocnych stawów i kości.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa całkowicie bez cukru, o niskiej kaloryczności i o kompletnym profilu aminokwasowym, słodzona wyłącznie stewią, bez barwników, tylko z naturalnymi aromatami, o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa całkowicie bez cukru, o niskiej kaloryczności i o kompletnym profilu aminokwasowym, słodzona wyłącznie stewią, bez barwników, tylko z naturalnymi aromatami, o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie.
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Preparat typu MRP (Meal Replacement Product, substytut posiłku do kontroli masy ciała) ukierunkowany na odchudzanie i modelowanie sylwetki wzbogacony L-karnityną Carnipure®, ekstraktem z zielonej herbaty i błonnikiem klasy premium Nutriose®
Upiecze Ci się! to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Prze! Racuchy to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy, mąki z białego ryżu i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Bardzo wysoko odtłuszczona, bezglutenowa, organiczna mąka, ma tylko 284kcal w 100g. Mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla wielu diet źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów laskowych wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o połowę mniej kalorii niż całe orzechy.
Doskonały składnik dietetycznych deserów, shakeów i jogurtów, baza do przygotowania odtłuszczonej chałwy. Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak, jest niezwyklebogata w białko (36%) i błonnik (25%), a dzięki wysokiemu stopniowi odtłuszczenia na zimno ma dwa razy mniej kalorii niż sezam.
Biała mąka bezglutenowa bez polepszaczy. Produkt bezglutenowy, bez pszenicy, bez mleka, bez jaj, bez soi, bez drożdży, odpowiedni dla wegan, koszerny, odpowiedni dla diety FODMAP
W porównaniu do mąki pszennej mąka dyniowa ma niemal 8 razy mniej węglowodanów i prawie 4 razy więcej białka! Znakomicie nadaje się do ciast, chlebów, pizzy czy omletów. Powinna znaleźć się w menu każdego dbającego a zdrowie i dobre odżywianie, a dodatkowo jej właściwości sprawiają, że doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion słonecznika, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów na poziomie 2%.
Superskrobia [ang. superstarch] czyli skrobia oporna na trawienie. Smakuje i wygląda jak biała mąka, ale ma od niej o połowę miej kalorii, 70 razy więcej błonnika i minimalne IG. Doskonały składnik domowego chleba i ciast, który obniża ich kaloryczność oraz zmniejsza ładunek glikemiczny gotowego wypieku.
Bardzo wysoko odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla diet typu kaeto i paleo źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów włoskich wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o 50 mniej kalorii niż całe orzechy.
Tova Carbalose All-Purpose Baking Flour to mąka o niskiej zawartości węglowodanów, odpowiednia dla osób na diecie ketogenicznej, którą można stosować zamiast mąki pszennej, jako niskowęglowodanową alternatywę mąki.
Bardzo niskokaloryczna mąka ze złotego siemienia lnianego o ultra niskiej zawartości węglowodanów - mąka lniana ma tylko 3% węglowodanów! Składa się w przeważającej części z białka (36%) i błonnika (43%), co czyni ją jedną z najzdrowszych alternatyw dla mąki pszennej.
Biała mąka bezglutenowa samowyrastająca, nie wymaga dodawania proszku do pieczenia. Produkt bezglutenowy, bez pszenicy, bez mleka, bez jaj, bez soi, odpowiedni dla wegan, koszerny, odpowiedni dla diety FODMAP
Brązowa mąka bezglutenowa dedykowana do wypieku ciemnego chleba bezglutenowego Produkt bezglutenowy, bez pszenicy, bez mleka, bez jaj, bez soi, bez drożdży, odpowiedni dla wegan, koszerny, odpowiedni dla diety FODMAP
Biała mąka bezglutenowa bez polepszaczy. Produkt bezglutenowy, bez pszenicy, bez mleka, bez jaj, bez soi, bez drożdży, odpowiedni dla wegan, koszerny, odpowiedni dla diety FODMAP
Bardzo wysoko odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla diet typu kaeto i paleo źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów włoskich wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o 50 mniej kalorii niż całe orzechy.
Czyste białko o strukturze białek zoptymalizowanej pod kątem pieczenia - składa się w 100% z białek mleka, uzyskiwanych w taki sposób, aby końcowy produkt zawierał 80% białka kazeinowego i 20% standardowego białka serwatkowego - taka proporcja składników gwarantuje miękkość, elastyczność i odpowiednią miękkość wypieków wysokobiałkowych.
Gryczana mąka bezglutenowa bez polepszaczy dedykowana do wypieku chleba bezglutenowego Produkt bezglutenowy, bez pszenicy, bez mleka, bez jaj, bez soi, bez drożdży, odpowiedni dla wegan, koszerny, odpowiedni dla diety FODMAP
Drobnomielony czysty błonnik ziemniaczany, idealny do wypieków niskowęglowodanych, keto chleba i keto bułeczek, przedłuża świeżość także tradycyjnego pieczywa i nadaje mu większą wilgotność. Błonnik ziemniaczany zawiera aż 75% błonnika i ma tylko 10% węglowodanów.
Idealna dla miłośników puszystych domowych wypieków, ta bezglutenowa mieszanka bazowa do bezglutenowego biszkopta sprawia, że tworzenie pysznych ciast w domu jest proste i łatwe. W zaledwie kilku krokach i tylko z kilkoma dodatkowymi składnikami, ta mieszanka przygotuje całą blachę pysznego ciasta biszkoptowego dla osób na diecie bezglutenowej.
Mąka ryżowa bezglutenowa bez polepszaczy. Produkt bezglutenowy, bez pszenicy, bez mleka, bez jaj, bez soi, bez drożdży, odpowiedni dla wegan, koszerny, odpowiedni dla diety FODMAP
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion siemienia lnianego, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 3%, zawartość białka i błonnika po równo około 33% masy mąki.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka lniana, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów na poziomie 5%.
Mieszanka na wegańskie naleśniki bezglutenowe, bez drożdży, bez mleka i laktozy, bez jajek, cukru, soi i glutenu, mieszanka o prostym składzie na bazie maki gryczanej jest odpowiednia dla diety FODMAP i osób na dietach eliminujących podstawowe alergeny. Receptura na opakowaniu uwzględnia przygotowanie naleśników w wersji wegańskiej lub z mlekiem i jajkami.
Mocno odtłuszczona, niskowęglowodanowa, wysokobiałkowa i wysokobłonnikowa bezglutenowa mąka z pestek moreli, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 10%.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion gorczycy (tych samych, któe nadają charakterystyczny ostry smak musztardzie), tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów ok 13%.
Upiecze Ci się! to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z pestek dyni, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów na poziomie 4%.
Odtłuszczona, niskowęglowodanowa, odpowiednia dla diety ketogenicznej bezglutenowa mąka z nasion czarnuszki, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 5%, zawartość białka i błonnika po około 30%
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion ostropestu plamistego, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 4%.
Superskrobia [ang. superstarch] czyli skrobia oporna na trawienie. Smakuje i wygląda jak biała mąka, ale ma od niej o połowę miej kalorii, 70 razy więcej błonnika i minimalne IG. Doskonały składnik domowego chleba i ciast, który obniża ich kaloryczność oraz zmniejsza ładunek glikemiczny gotowego wypieku.
Bardzo wysoko odtłuszczona, bezglutenowa, organiczna mąka, ma tylko 284kcal w 100g. Mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla wielu diet źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów laskowych wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o połowę mniej kalorii niż całe orzechy.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion konopi, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 5%.
Idealna dla miłośników czekoladowych wypieków, ta bezglutenowa mieszanka bazowa do bezglutenowego brownie sprawia, że tworzenie pysznych ciast w domu jest proste i łatwe. W zaledwie kilku krokach i tylko z kilkoma dodatkowymi składnikami, ta mieszanka do brownie przygotuje całą blachę pysznego brownie dla osób na diecie bezglutenowej.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion rokitnika, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów na poziomie 5%.
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych mufinek z naturalnym aromatem banana i karmelu. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzona autorską formułą słodzącą na bazie erytrolu i inuliny Wondrose, dzięki czemu zawiera źródło naturalnego...
Tova Carbalose All-Purpose Baking Flour to mąka o niskiej zawartości węglowodanów, odpowiednia dla osób na diecie ketogenicznej, którą można stosować zamiast mąki pszennej, jako niskowęglowodanową alternatywę mąki.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion dzikiej róży, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej.
Teksturyzowane wegańskie białko sojowe z certyfikatem Gluten Freedom® jest idealne do stosowania jako dodatek do mięsa lub bezglutenowy wegetariański substytut mięsa w praktycznie każdym przepisie wymagającym mielonej wołowiny lub indyka.
Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak i lekką, gładką strukturę doskonałą do wypieków. Zawiera aż 46g białka i zaledwie 6g węglowodanów! Wysoki stopień odtłuszczenia sprawia, że mąka sezamowa Sukrin ma niemal 2 razy mniej kalorii niż zwykła mąka sezamowa.
Prze! Racuchy to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy, mąki z białego ryżu i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion słonecznika, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów na poziomie 2%.
FitPrn Farina di Avena to innowacyjna smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka owsiana do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku kultowej Nutelli.
FitPrn Farina di Riso to wyjątkowa smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka ryżowa do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku i słodyczy.
FitPrn Farina di Riso to wyjątkowa smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka ryżowa do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku i słodyczy.
FitPrn Farina di Riso to wyjątkowa smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka ryżowa do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku i słodyczy.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z pestek papryki, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 3%.
W porównaniu do mąki pszennej mąka dyniowa ma niemal 8 razy mniej węglowodanów i prawie 4 razy więcej białka! Znakomicie nadaje się do ciast, chlebów, pizzy czy omletów. Powinna znaleźć się w menu każdego dbającego a zdrowie i dobre odżywianie, a dodatkowo jej właściwości sprawiają, że doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej i niskowęglowodanowych kruchych ciasteczek z czekoladą, bez glutenu, bez dodatku cukru, na bazie mąki migdałowej i łubinowej, oparta o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona stewią i erytrolem.
FitPrn Farina di Avena to innowacyjna smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka owsiana do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku słonego karmelu.
Następnastrona |