RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa bez orzechów o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Ultra czyta formuła roślinna Sunwarrior umożliwiająca pozostanie w stanie ketozy, oparta o unikatowy kompleks białek i składników wspierających dietę ketogeniczną łączących synergistycznie zdrowe tłuszcze, białka roślinne, witaminy i kompleks alg morskich Aquamin™ tworząc silną formułę, która może stanowić filar ketogenicznej diety.
JESIENNA EDYCJA LIMITOWANA 2022! Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wyjątkowo transparentna pod względem składu, ekskluzywnie pyszna, obecna na rynku od niedawna a już kultowa wegańska odżywka białkowa bez soi i glutenu amerykańskiej marki Ghost oparta o 3 rodzaje białka roślinnego: białko grochu, organiczne białko pestek dyni i białko z pestek arbuza. GHOST® Be Seen.
Niesłodzona wegańska bezglutenowa odżywka białkowa bez słodzików o naturalnym smaku i o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 4 źródła białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska, bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych (ale żadnej soi i żadnego glutenu!) aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska odżywka białkowa z kategorii clear, do której zaliczane są odżywki na bazie hydrolizatu, które smakują i wyglądają bardziej jak lemoniada niż klasyczny szejk białkowy - są owocowo kwaśne, soczyste w smaku, dobrze zaspokajają pragnienie, mają znikomą zawartość tłuszczu i niską kaloryczność.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 4 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
Pasją legendarnego kulturysty Richa Piany było promowanie diety sportowców opartej o real whole foods - prawdziwe, wartościowe składniki. Tak jak postać ich twórcy, tak i te odżywki są wyjątkowe: bezmleczne, bezlaktozowe, ale niewegańskie odżywki białkowe oparte o najwyższej jakości mieszane białka zwierzęce. Zero kompromisów.
Bezsmakowe peptydy kolagenowe 100% bez cukru, słodzików, bez jakichkolwiek dodatków smakowych, słodzących czy zagęstników. Ceniony przez kobiety na całym świecie naturalny preparat kolegenowy dla pięknych włosów, skóry, paznokci oraz mocnych stawów i kości.
Prze! Racuchy to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy, mąki z białego ryżu i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Bardzo wysoko odtłuszczona, bezglutenowa, organiczna mąka, ma tylko 284kcal w 100g. Mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla wielu diet źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów laskowych wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o połowę mniej kalorii niż całe orzechy.
Doskonały składnik dietetycznych deserów, shakeów i jogurtów, baza do przygotowania odtłuszczonej chałwy. Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak, jest niezwyklebogata w białko (36%) i błonnik (25%), a dzięki wysokiemu stopniowi odtłuszczenia na zimno ma dwa razy mniej kalorii niż sezam.
Bardzo wysoko odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla diet typu kaeto i paleo źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów włoskich wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o 50 mniej kalorii niż całe orzechy.
Tova Carbalose All-Purpose Baking Flour to mąka o niskiej zawartości węglowodanów, odpowiednia dla osób na diecie ketogenicznej, którą można stosować zamiast mąki pszennej, jako niskowęglowodanową alternatywę mąki.
Niskokaloryczna mąka niskowęglowodanowa o doskonałych parametrach - niemal 40% białka, pprawie 20% błonnika, tylko 288kcal, znikoma zawartość tłuszczu i węglowodanów. Mąka łubinowa jest idealna do pieczenia chleba, ciast, makaronów i omletów bezglutenowych.
Pasta orzechowa w proszku, odtłuszczona, słodzona tylko stewią, ma aż o 60% mniej tłuszczu niż zwykłe masło orzechowe, zawiera aż 48g białka i 10g błonnika.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion rokitnika, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów na poziomie 5%.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z pestek dyni, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów na poziomie 4%.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion konopi, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 5%.
Niskokaloryczna mąka niskowęglowodanowa o doskonałych parametrach - niemal 40% białka, pprawie 20% błonnika, tylko 288kcal, znikoma zawartość tłuszczu i węglowodanów. Mąka łubinowa jest idealna do pieczenia chleba, ciast, makaronów i omletów bezglutenowych.
Bardzo wysoko odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla diet typu kaeto i paleo źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów włoskich wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o 50 mniej kalorii niż całe orzechy.
Mocno odtłuszczona, bogata w błonnik i białko, niskowęglowodanowa, bezglutenowa mąka z pistacji, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów 6%.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z pestek papryki, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 3%.
Odtłuszczona mąka z prażonych orzechów ziemnych zawiera tylko 8,8% tłuszczu znajdującego się w orzechach ziemnych, ma bardzo intensywny aromat i smak masła orzechowego. Żadna inna mąka nie jest tak bogata w białko - ta mąka orzechowa zawiera aż 48% białka.
Bardzo niskokaloryczna mąka ze złotego siemienia lnianego o ultra niskiej zawartości węglowodanów - mąka lniana ma tylko 3% węglowodanów! Składa się w przeważającej części z białka (36%) i błonnika (43%), co czyni ją jedną z najzdrowszych alternatyw dla mąki pszennej.
Mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowego, bezglutenowego ciasta z czekoladą i orzechami laskowymi bez dodatku cukru i bez słodzików. Nie zawiera ani białego cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzone nektarem z pąków palmy kokosowej - dzięki temu gotowe ciasto ma o 50% mniej cukru niż tradycyjne ciasto czekoladowe i niski...
Bardzo wysoko odtłuszczona, bezglutenowa, organiczna mąka, ma tylko 284kcal w 100g. Mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla wielu diet źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów laskowych wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o połowę mniej kalorii niż całe orzechy.
Mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowych, bezglutenowych pierniczków bez dodatku cukru i bez słodzików. Nie zawiera ani białego cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzona nektarem z pąków palmy kokosowej - dzięki temu gotowe ciasteczka ma o 50% mniej cukru niż tradycyjne pierniczki i niski indeks glikemiczny.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z pestek winogron, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 7%.
Pasta orzechowa w proszku, odtłuszczona, słodzona tylko stewią, ma aż o 60% mniej tłuszczu niż zwykłe masło orzechowe, zawiera aż 48g białka i 10g błonnika.
Wysokobiałkowa (57%) drobno mielona mączka ze świerszczy - doskonały, oryginalny dodatek o smaku orzechowym do szejków, ciast, makaronów, zup czy domowych batonów. 100% mączka świerszczowa - zero dodatków.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion konopi, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 5%.
Prze! Racuchy to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy, mąki z białego ryżu i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Odtłuszczona, niskowęglowodanowa, odpowiednia dla diety ketogenicznej bezglutenowa mąka z nasion czarnuszki, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 5%, zawartość białka i błonnika po około 30%
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion gorczycy (tych samych, któe nadają charakterystyczny ostry smak musztardzie), tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów ok 13%.
Mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowego ciasta laskowego lub mufinek bez dodatku cukru i bez słodzików. Nie zawiera ani białego cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzona nektarem z pąków palmy kokosowej - dzięki temu gotowe ciasto ma o 50% mniej cukru niż tradycyjny placek laskowy wypiekany z cukrem.
Fiberfin to tzw. superskrobia [ang. superstarch] czyli skrobia odporna na trawienie. Smakuje i wygląda jak biała mąka, ale ma od niej o połowę miej kalorii, 70 razy więcej błonnika i minimalne IG. Doskonały składnik domowego chleba i ciast, który obniża ich kaloryczność oraz zmniejsza ładunek glikemiczny gotowego wypieku.
Doskonały składnik dietetycznych deserów, shakeów i jogurtów, baza do przygotowania odtłuszczonej chałwy. Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak, jest niezwyklebogata w białko (36%) i błonnik (25%), a dzięki wysokiemu stopniowi odtłuszczenia na zimno ma dwa razy mniej kalorii niż sezam.
Bardzo niskokaloryczna mąka niskowęglowodanowa o doskonałych parametrach - 40% białka, niemal 40% błonnika, niecałe 7% tłuszczu i znikoma zawartość węglowodanów. Mąka łubinowa jest idealna do pieczenia chleba, ciast, makaronów i omletów bezglutenowych.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion rokitnika, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów na poziomie 5%.
FitPrn Farina di Riso to wyjątkowa smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka ryżowa do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku i słodyczy.
W pełni naturalna niskowęglowodanowa, bezglutenowa mąka uniwersalna, odpowiednia do wypieku ciast, chleba czy naleśników. Charakteryzuje się bardzo niską zawartością węglowodanów i wysoką zawartością białka, jest odpowiednia w diecie keto.
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej i niskowęglowodanowych kruchych ciasteczek z czekoladą, bez glutenu, bez dodatku cukru, na bazie mąki migdałowej i łubinowej, oparta o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona stewią i erytrolem.
Tova Carbalose All-Purpose Baking Flour to mąka o niskiej zawartości węglowodanów, odpowiednia dla osób na diecie ketogenicznej, którą można stosować zamiast mąki pszennej, jako niskowęglowodanową alternatywę mąki.
FitPrn Farina di Riso to wyjątkowa smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka ryżowa do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku i słodyczy.
FitPrn Farina di Riso to wyjątkowa smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka ryżowa do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku i słodyczy.
W porównaniu do mąki pszennej mąka słonecznikowa ma prawie 3 x mniej węglowodanów i 4 x więcej białka! Znakomicie nadaje się do ciast, chlebów, pizzy czy omletów. Powinna znaleźć się w menu każdego dbającego a zdrowie i dobre odżywianie, a dodatkowo jej właściwości sprawiają, że doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Naturalnie bezglutenowa, niskowęglowodanowa, bogata w białko mąka z nasion konopi indyjskich. Mąka konopna ma lekko orzechowy smak, doskonale sprawdza się jako baza do wypieków, dodatek do owsianek, jogurtów i koktajli.
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych mufinek z naturalnym aromatem banana i karmelu. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzona autorską formułą słodzącą na bazie erytrolu i inuliny Wondrose, dzięki czemu zawiera źródło naturalnego...
FitPrn Farina di Riso to wyjątkowa smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka ryżowa do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku i słodyczy.
Carrington Farms Lupin Bread Crumbs, Garlic & Parmesan to bezglutenowa panierka o wyjątkowym smaku – Czosnek & Parmezan. Skład bułki w większości oparty jest na mieszance mąki łubinowej i cassava (maniokowej), jak wszystkie produkty z Carrington Farms. Lupin Bread Crumbs to niskowęglowodanowa, bezglutenowa alternatywa dla zwykłej bułki tartej.
FitPrn Farina di Avena to innowacyjna smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka owsiana do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku maślanego biszkopta.
Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowego, bezcukrowego, bogatego w błonnik, bezglutenowego, słodkiego, czekoladowego ciasta albo mufinek. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.
FitPrn Farina di Avena to innowacyjna smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka owsiana do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku słonego karmelu.
FitPrn Farina di Avena to innowacyjna smakowa, słodzona, bezglutenowa mąka owsiana do przygotowania niezwykle aromatycznych wypieków - możesz użyć jej do przygotowania omleta, ciastek, tarty, mufinek czy bułeczek, każde z nich o intensywnym smaku kultowej Nutelli.
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej niskowęglowodanowych, bezcukrowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych miękko-kruchych ciasteczek z kawałkami bezcukrowej czekolady. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztu(...)** DATA WAŻNOŚCI 2023-02-03 **
Naturalna, odtłuszczona, bezglutenowa mąka wiesiołkowa bez konserwantów i aromatów to źródło naturalnych witamin, minerałów, antyoksydantów i błonnika. Bogata w białko (29g), uboga w proste węglowodany, niskotłuszczowa, doskonale nadaje się do wypieków bezglutenowych.
Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej i niskowęglowodanowej czekoladowego brownie, bez glutenu, bez dodatku cukru, na bazie mąki migdałowej, oparta o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona stewią i erytrolem.
Następnastrona |