Garden of Life Dr. Formulated Keto Meal Balanced Shake to odpowiedni dla diety ketogenicznej koktajl z CLA i MCT dostarczający z CLA i MCT 70% tłuszczu, 23% białka i 7% węglowodanów, oparty o organiczne składniki, bezglutenowy, wzbogacony o ułatwiający trawienie szczep Lactobacillus plantarum
Garden of Life Dr. Formulated Keto Meal Balanced Shake to odpowiedni dla diety ketogenicznej koktajl z CLA i MCT dostarczający z CLA i MCT 70% tłuszczu, 23% białka i 7% węglowodanów, oparty o organiczne składniki, bezglutenowy, wzbogacony o ułatwiający trawienie szczep Lactobacillus plantarum
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Smakowe (tortowe!) triglicerydy średnio łańcuchowe MCT w formie lekkostrawnego proszku, idealne źródło zdrowych kwasów tłuszczowych, doskonały jako alternatywa dla śmietanki do kawy i tak najczęściej stosowane jest MCT. Dobrze rozpuszczalny, odpowiedni w ketozie, zawiera optymalną proporcję 67% kwasów C8 i 33% C10.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Display obrotowy 120 lizaków, mix smaków. Intensywne w smaku, pysznie słodkie, owocowe lizaki Chupa Chups bez cukru + zaspokajają ochotę na słodycze, + cieszą owocowym smakiem, + mają tylko 26kcal + nie mają ani grama cukru!
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Czysty płynny olej MCT C8 czyli kwas kaprylowy pozyskiwany z oleju kokosowego i pochodzącego ze zrównoważonych upraw oleju palmowego. MCT C8 uznawany jest za jedyny rodzaj MCT, który efektywnie podnosi poziom ciał ketonowych we krwi, czysty olej MCT C8 podnosi poziom ciał ketonowych 3 razy bardziej niż inne oleje MCT
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Olimp Whey Protein Complex 100% to mieszanka izolatu CFM i koncentratu białek serwatkowych zapewniająca uzupełniający się profil absorpcji aminokwasów. To pełnowartościowa odżywka białkowa o bogatym profilu aminokwasowym charakteryzująca się znikomą zawartością cukrów i tłuszczy. Smak: White Chocolate & Raspberry (Biała Czekolada & Maliny)
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Dedykowany diecie ketogenicznej odżywczy koktajl o wysokiej zawartość białka i tłuszczu i niskiej zawartości węglowodanów, z dodatkiem wyciągu z zielonej herbaty, elektrolitów i kwasów tłuszczowych MCT.
Dedykowany diecie ketogenicznej odżywczy koktajl o wysokiej zawartość białka i tłuszczu i niskiej zawartości węglowodanów, z dodatkiem wyciągu z zielonej herbaty, elektrolitów i kwasów tłuszczowych MCT.
Zestaw startowy wszystkich smaków Bolero ze stewią, bez sztucznych barwników, aromatów i konserwantów, wzbogacony witaminą C. Zestaw wystarczy do przygotowania 108 litrów słodzonych stewią napoi bez kalorii w orzeźwiających smakach.
Rich Piana 5% Nutrition Keto aSALT goBHB® to dedykowany osobom na diecie ketogenicznej suplement o bogatym i przemyślanym składzie, którego podstawę stanowi Keto Drive Performance Complex dostarczający w 1 porcji 11,7g kompleksu w formie beta-hydroksymaślanu wapnia, beta-hydroksymaślanu sodu i beta-hydroksymaślanu magnezu.
Odżywka białkowa dla diety ketogenicznej, zawiera 50% MCT standaryzowanego na zawartość kwasu kaprylowego C8 (29%) i kwasu kaprynowego C10 (22%), o zawartości białka na umiarkowanym, odpowiednim dla diety keto poziomie ok 20%, słodzona wyłącznie stewią.
Upiecze Ci się! to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Prze! Racuchy to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy, mąki z białego ryżu i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Doskonały składnik dietetycznych deserów, shakeów i jogurtów, baza do przygotowania odtłuszczonej chałwy. Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak, jest niezwyklebogata w białko (36%) i błonnik (25%), a dzięki wysokiemu stopniowi odtłuszczenia na zimno ma dwa razy mniej kalorii niż sezam.
Bardzo wysoko odtłuszczona, bezglutenowa, organiczna mąka, ma tylko 284kcal w 100g. Mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla wielu diet źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów laskowych wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o połowę mniej kalorii niż całe orzechy.
W porównaniu do mąki pszennej mąka dyniowa ma niemal 8 razy mniej węglowodanów i prawie 4 razy więcej białka! Znakomicie nadaje się do ciast, chlebów, pizzy czy omletów. Powinna znaleźć się w menu każdego dbającego a zdrowie i dobre odżywianie, a dodatkowo jej właściwości sprawiają, że doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Pasta orzechowa w proszku, odtłuszczona, bez słodzików i aromatów, ma aż o 70% mniej tłuszczu niż zwykłe masło orzechowe, zawiera aż 50g białka i 14g błonnika.
Bogata w białko odtłuszczona mąka makowa to unikalny smak maku w mniej kalorycznej wersji. Mak to bogate źródło witamin A, D, E i C., mak zawiera także dużo żelaza, miedzi, manganu, magnezu, fosforu i cynku.
Naturalnie bezglutenowa, niskowęglowodanowa, bogata w białko mąka konopna (tzw. makuch z konopi) ma lekko orzechowy smak, doskonale sprawdza się jako baza do wypieków, dodatek do owsianek, jogurtów i koktajli.
Odtłuszczona mąka z wolnoprażonych orzechów ziemnych zawiera tylko 12% tłuszczu znajdującego się w orzechach ziemnych. Dzięki temu, że mąka ProteinPlus powstaje z prażonych orzechów ma bardzo intensywny aromat i smak masła orzechowego. Żadna inna mąka nie jest tak bogata w białko - ta mąka orzechowa zawiera aż 53% białka. DUŻE OPAKOWANIE 0,9KG
Superskrobia [ang. superstarch] czyli skrobia odporna na trawienie. Smakuje i wygląda jak biała mąka, ale ma od niej o połowę miej kalorii, 70 razy więcej błonnika i minimalne IG. Doskonały składnik domowego chleba i ciast, który obniża ich kaloryczność oraz zmniejsza ładunek glikemiczny gotowego wypieku.
Superskrobia [ang. superstarch] czyli skrobia odporna na trawienie. Smakuje i wygląda jak biała mąka, ale ma od niej o połowę miej kalorii, 70 razy więcej błonnika i minimalne IG. Doskonały składnik domowego chleba i ciast, który obniża ich kaloryczność oraz zmniejsza ładunek glikemiczny gotowego wypieku.
Upiecze Ci się! to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Prze! Racuchy to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy, mąki z białego ryżu i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Naturalnie bezglutenowa, niskowęglowodanowa, bogata w białko mąka konopna (tzw. makuch z konopi) ma lekko orzechowy smak, doskonale sprawdza się jako baza do wypieków, dodatek do owsianek, jogurtów i koktajli.
Bardzo wysoko odtłuszczona, bezglutenowa, organiczna mąka, ma tylko 284kcal w 100g. Mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla wielu diet źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów laskowych wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o połowę mniej kalorii niż całe orzechy.
Doskonały składnik dietetycznych deserów, shakeów i jogurtów, baza do przygotowania odtłuszczonej chałwy. Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak, jest niezwyklebogata w białko (36%) i błonnik (25%), a dzięki wysokiemu stopniowi odtłuszczenia na zimno ma dwa razy mniej kalorii niż sezam.
Bardzo niskokaloryczna mąka niskowęglowodanowa o doskonałych parametrach - 40% białka, niemal 40% błonnika, niecałe 7% tłuszczu i znikoma zawartość węglowodanów. Mąka łubinowa jest idealna do pieczenia chleba, ciast, makaronów i omletów bezglutenowych.
Bogata w białko odtłuszczona mąka makowa to unikalny smak maku w mniej kalorycznej wersji. Mak to bogate źródło witamin A, D, E i C., mak zawiera także dużo żelaza, miedzi, manganu, magnezu, fosforu i cynku.
Charakterystyczna dla kuchni meksykańskiej nixtamalizowana bezglutenowa mąka z niebieskiej kukurydzy o naturalnie słodkim, lekko orzechowym smaku. Proces nixtamal czyli namaczania w wodzie z wapniem wzbogaca kukurydze o wapń i znacznie poprawia przyswajalność zawartych w niej witamin z grupy B i minerałów oraz ułatwia proces formowania ciast.
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej i niskowęglowodanowych kruchych ciasteczek z czekoladą, bez glutenu, bez dodatku cukru, na bazie mąki migdałowej i łubinowej, oparta o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona stewią i erytrolem.
Pasta orzechowa w proszku, odtłuszczona, bez słodzików i aromatów, ma aż o 70% mniej tłuszczu niż zwykłe masło orzechowe, zawiera aż 50g białka i 14g błonnika.
Fiberfin to tzw. superskrobia [ang. superstarch] czyli skrobia odporna na trawienie. Smakuje i wygląda jak biała mąka, ale ma od niej o połowę miej kalorii, 70 razy więcej błonnika i minimalne IG. Doskonały składnik domowego chleba i ciast, który obniża ich kaloryczność oraz zmniejsza ładunek glikemiczny gotowego wypieku.
W pełni naturalna niskowęglowodanowa, bezglutenowa mąka uniwersalna, odpowiednia do wypieku ciast, chleba czy naleśników. Charakteryzuje się bardzo niską zawartością węglowodanów i wysoką zawartością białka, jest odpowiednia w diecie keto.
Odtłuszczona mąka z wolnoprażonych orzechów ziemnych zawiera tylko 12% tłuszczu znajdującego się w orzechach ziemnych. Dzięki temu, że mąka ProteinPlus powstaje z prażonych orzechów ma bardzo intensywny aromat i smak masła orzechowego. Żadna inna mąka nie jest tak bogata w białko - ta mąka orzechowa zawiera aż 53% białka. DUŻE OPAKOWANIE 0,9KG
Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowego, bogatego w błonnik, bezglutenowego pieczywa i spodów do pizzy. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.
Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowego, bezcukrowego, bogatego w błonnik, bezglutenowego, słodkiego, czekoladowego ciasta albo mufinek. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.
W porównaniu do mąki pszennej mąka dyniowa ma niemal 8 razy mniej węglowodanów i prawie 4 razy więcej białka! Znakomicie nadaje się do ciast, chlebów, pizzy czy omletów. Powinna znaleźć się w menu każdego dbającego a zdrowie i dobre odżywianie, a dodatkowo jej właściwości sprawiają, że doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Mąka z prażonych orzechów ziemnych zawiera tylko 14% węglowodanów. Dzięki temu, że mąka Ostrovit powstaje z prażonych orzechów ma niezwykle intensywny zapach i smak masła orzechowego.
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych mufinek z naturalnym aromatem banana i karmelu. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzona autorską formułą słodzącą na bazie erytrolu i inuliny Wondrose, dzięki czemu zawiera źródło naturalnego...
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej niskowęglowodanowych, bezcukrowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych maślanych ciasteczek. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.
Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowego, bezcukrowego, bogatego w błonnik, bezglutenowego, słodkiego, waniliowego ciasta albo mufinek. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.
Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak i lekką, gładką strukturę doskonałą do wypieków. Zawiera aż 46g białka i zaledwie 6g węglowodanów! Wysoki stopień odtłuszczenia sprawia, że mąka sezamowa Sukrin ma niemal 2 razy mniej kalorii niż zwykła mąka sezamowa.
Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej i niskowęglowodanowej czekoladowego brownie, bez glutenu, bez dodatku cukru, na bazie mąki migdałowej, oparta o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona stewią i erytrolem.
W porównaniu do mąki pszennej mąka słonecznikowa ma prawie 3 x mniej węglowodanów i 4 x więcej białka! Znakomicie nadaje się do ciast, chlebów, pizzy czy omletów. Powinna znaleźć się w menu każdego dbającego a zdrowie i dobre odżywianie, a dodatkowo jej właściwości sprawiają, że doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Mąka z orzechów ziemnych to idealne źródła białka. W porównaniu do mąki pszennej ma ponad 2 razy mniej węglowodanów i ponad 3 razy więcej białka! Dodatkowo odtłuszczona mąka fistaszkowa ma niemal o połowę mniej kalorii niż zwykła mąka z orzechów ziemnych. Doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety niskowęglowodanowej.
Odtłuszczona mąka z wolnoprażonych orzechów ziemnych zawiera tylko 12% tłuszczu znajdującego się w orzechach ziemnych. Dzięki temu, że mąka ProteinPlus powstaje z prażonych orzechów ma bardzo intensywny aromat i smak masła orzechowego. Żadna inna mąka nie jest tak bogata w białko - ta mąka orzechowa zawiera aż 53% białka.
Najmniej kaloryczna mąka niskowęglowodanowa, zawiera aż 40% białka, 36% błonnika i tylko 4% węglowodanów. W porownaniu do mąk orzechowych ma bardzo niską zawartość tłuszczu (poniżej 7g/100g). Mąka Lopino jest certyfikowanym produktem bezglutenowym i wolnym od GMO. Idealna do pieczenia chleba, ciast, makaronów i omletów.
Niskokaloryczna mąka niskowęglowodanowa o doskonałych parametrach - ponad 40% białka, ponad 30% błonnika, znikoma zawartość tłuszczu i węglowodanów. Mąka łubinowa jest idealna do pieczenia chleba, ciast, makaronów i omletów bezglutenowych.
Mąka z orzechów włoskich to idealne źródła białka roślinnego i błonnika. Zachowując bogaty smak orzechów włoskich, pochodząca z nich odtłuszczona mąka ma aż niemal 2 razy mniej kalorii niż całe orzechy. Mąka z orzechów włoskich stanowi doskonałą bazę do niskowęglowodanowych ciast, szejków, naleśników i deserów, może być też stosowana do panierowania.
Naturalnie bezglutenowa, niskowęglowodanowa, bogata w białko mąka z nasion konopi indyjskich. Mąka konopna ma lekko orzechowy smak, doskonale sprawdza się jako baza do wypieków, dodatek do owsianek, jogurtów i koktajli.
Niskowęglowodanowa, bezglutenowa mąka Bob's Red Mill jest najpopularniejszą w USA mąką low-carb. Doskonale sprawdza się jako baza do chleba, naleśników, ciast lub pizzy a przygotowane z niej potrawy nie różnią się smakiem od zwykłych wypieków wysokowęglowodanowych.
Bardzo niskokaloryczna mąka o ultra niskiej zawartości węglowodanów - maka lniana ma tylko 3% węglowodanów! Składa się w przeważającej części z białka (40%) i błonnika (36%), co czyni ją jedną z najzdrowszych alternatyw dla mąki pszennej.
Bardzo mocno odtłuszczona mąka z orzechów włoskich - podczas gdy orzechy włoskie zawierają ok. 60%, w tej mące jest go aż 10 razy mniej, dzięki temu to jedna z najmniej kalorycznych mąk bezglutenowych: dostarcza 47g białka i 20g błonnika w zaledwie 340kcal.
Naturalna, odtłuszczona, bezglutenowa mąka wiesiołkowa bez konserwantów i aromatów to źródło naturalnych witamin, minerałów, antyoksydantów i błonnika. Bogata w białko (29g), uboga w proste węglowodany, niskotłuszczowa, doskonale nadaje się do wypieków bezglutenowych.
Mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla diet typu kaeto i paleo źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów włoskich wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o 1/3 mniej kalorii niż całe orzechy.
Mąka z orzecha laskowego to odpowiednie dla diet typu keto i paleo źródła białka i błonnika. Wytwarzana z orzechów laskowych w 75% odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o 1/3 mniej kalorii niż całe orzechy! Mąka z orzechów laskowych stanowi doskonałą bazę do bezglutenowych paleo ciast (na kruchy spód), może być też stosowana do panierowania, jako...
Wysokoodtłuszczona, drobno mielona bezglutenowa mąka z pestek dyni znakomicie nadaje się do pieczenia ciast, chlebów, pizzy, gofrów czy omletów. Mąka dyniowa zawiera aż 48% białka i 21% błonnika.
Bardzo mocno odtłuszczona mąka z orzechów ziemnych, bezglutenowa, z certyfikowanych upraw organicznych, o wysokiej zawartości białka (53%) i błonnika, o niskiej zawartości węglowodanów.
Bardzo mocno odtłuszczona mąka sezamowa, bezglutenowa, z certyfikowanych upraw organicznych, o wysokiej zawartości białka (37%) i błonnika, o niskiej zawartości węglowodanów.
Następnastrona |