Garden of Life Dr. Formulated Keto Meal Balanced Shake to odpowiedni dla diety ketogenicznej koktajl z CLA i MCT dostarczający z CLA i MCT 70% tłuszczu, 23% białka i 7% węglowodanów, oparty o organiczne składniki, bezglutenowy, wzbogacony o ułatwiający trawienie szczep Lactobacillus plantarum
Garden of Life Dr. Formulated Keto Meal Balanced Shake to odpowiedni dla diety ketogenicznej koktajl z CLA i MCT dostarczający z CLA i MCT 70% tłuszczu, 23% białka i 7% węglowodanów, oparty o organiczne składniki, bezglutenowy, wzbogacony o ułatwiający trawienie szczep Lactobacillus plantarum
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Opakowanie 150 lizaków indywidualnie pakowanych bez cukru słodzonych naturalnymi substancjami słodzącymi, z naturalnymi barwnikami i naturalnymi aromatami, w 6 intensywnie owocowych smakach: malina, truskawka, wiśnia, pomarańcza, ananas, winogrono.
Olimp Whey Protein Complex 100% to mieszanka izolatu CFM i koncentratu białek serwatkowych zapewniająca uzupełniający się profil absorpcji aminokwasów. To pełnowartościowa odżywka białkowa o bogatym profilu aminokwasowym charakteryzująca się znikomą zawartością cukrów i tłuszczy. Smak: Vanilla Ice Cream (Lody Waniliowe)
Garden of Life Dr. Formulated Keto Fit Weight Loss Shakes to odpowiedni dla diety ketogenicznej koktajl dostarczający 70% tłuszczu, 20% białka i 10% węglowodanów, oparty o organiczne składniki, bezglutenowy, wzbogacony o wartościowe ekstrakty: Ashwagandha, Svetol ® & Coffeeberry ®
Garden of Life Dr. Formulated Keto Fit Weight Loss Shake to odpowiedni dla diety ketogenicznej koktajl dostarczający 70% tłuszczu, 20% białka i 10% węglowodanów, oparty o organiczne składniki, bezglutenowy, wzbogacony o wartościowe ekstrakty: Ashwagandha, Svetol ® & Coffeeberry ®
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Olimp Whey Protein Complex 100% to mieszanka izolatu CFM i koncentratu białek serwatkowych zapewniająca uzupełniający się profil absorpcji aminokwasów. To pełnowartościowa odżywka białkowa o bogatym profilu aminokwasowym charakteryzująca się znikomą zawartością cukrów i tłuszczy. Smak: White Chocolate & Raspberry (Biała Czekolada & Maliny)
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Dedykowany diecie ketogenicznej odżywczy koktajl o wysokiej zawartość białka i tłuszczu i niskiej zawartości węglowodanów, z dodatkiem wyciągu z zielonej herbaty, elektrolitów i kwasów tłuszczowych MCT.
Dedykowany diecie ketogenicznej odżywczy koktajl o wysokiej zawartość białka i tłuszczu i niskiej zawartości węglowodanów, z dodatkiem wyciągu z zielonej herbaty, elektrolitów i kwasów tłuszczowych MCT.
Smakowe triglicerydy średnio łańcuchowe MCT z dodatkiem oleju awokado, ekstraktu szafranu i kompleksu elektrolitowego - smakowa bomba w formie lekkostrawnego proszku, który zmieni twój szejk, kawę czy herbatę w perfekcyjne karmelowe macchiato, idealne źródło zdrowych kwasów tłuszczowych.
Smakowe triglicerydy średnio łańcuchowe MCT z dodatkiem oleju awokado, ekstraktu szafranu i kompleksu elektrolitowego - smakowa bomba w formie lekkostrawnego proszku, który zmieni twój szejk, kawę czy herbatę w perfekcyjne waniliowe latte, idealne źródło zdrowych kwasów tłuszczowych.
Drobnomielony czysty błonnik ziemniaczany, idealny do wypieków niskowęglowodanych, keto chleba i keto bułeczek, przedłuża świeżość także tradycyjnego pieczywa i nadaje mu większą wilgotność. Błonnik ziemniaczany zawiera aż 65% błonnika i ma tylko 8% węglowodanów.
Upiecze Ci się! to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Doskonały składnik dietetycznych deserów, shakeów i jogurtów, baza do przygotowania odtłuszczonej chałwy. Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak, jest niezwyklebogata w białko (36%) i błonnik (25%), a dzięki wysokiemu stopniowi odtłuszczenia na zimno ma dwa razy mniej kalorii niż sezam.
Prze! Racuchy to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy, mąki z białego ryżu i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
W porównaniu do mąki pszennej mąka dyniowa ma niemal 8 razy mniej węglowodanów i prawie 4 razy więcej białka! Znakomicie nadaje się do ciast, chlebów, pizzy czy omletów. Powinna znaleźć się w menu każdego dbającego a zdrowie i dobre odżywianie, a dodatkowo jej właściwości sprawiają, że doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Bardzo wysoko odtłuszczona, bezglutenowa, organiczna mąka, ma tylko 284kcal w 100g. Mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla wielu diet źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów laskowych wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o połowę mniej kalorii niż całe orzechy.
W porównaniu do mąki pszennej mąka słonecznikowa ma prawie 3 x mniej węglowodanów i 4 x więcej białka! Znakomicie nadaje się do ciast, chlebów, pizzy czy omletów. Powinna znaleźć się w menu każdego dbającego a zdrowie i dobre odżywianie, a dodatkowo jej właściwości sprawiają, że doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Bogata w białko odtłuszczona mąka makowa to unikalny smak maku w mniej kalorycznej wersji. Mak to bogate źródło witamin A, D, E i C., mak zawiera także dużo żelaza, miedzi, manganu, magnezu, fosforu i cynku.
Naturalnie bezglutenowa, niskowęglowodanowa, bogata w białko mąka konopna (tzw. makuch z konopi) ma lekko orzechowy smak, doskonale sprawdza się jako baza do wypieków, dodatek do owsianek, jogurtów i koktajli.
Charakterystyczna dla kuchni meksykańskiej nixtamalizowana bezglutenowa mąka z niebieskiej kukurydzy o naturalnie słodkim, lekko orzechowym smaku. Proces nixtamal czyli namaczania w wodzie z wapniem wzbogaca kukurydze o wapń i znacznie poprawia przyswajalność zawartych w niej witamin z grupy B i minerałów oraz ułatwia proces formowania ciast.
Drobnomielony czysty błonnik ziemniaczany, idealny do wypieków niskowęglowodanych, keto chleba i keto bułeczek, przedłuża świeżość także tradycyjnego pieczywa i nadaje mu większą wilgotność. Błonnik ziemniaczany zawiera aż 65% błonnika i ma tylko 8% węglowodanów.
Bardzo wysoko odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla diet typu kaeto i paleo źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów włoskich wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o 50 mniej kalorii niż całe orzechy.
Bardzo wysoko odtłuszczona, bezglutenowa, organiczna mąka, ma tylko 284kcal w 100g. Mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla wielu diet źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów laskowych wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o połowę mniej kalorii niż całe orzechy.
Upiecze Ci się! to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Doskonały składnik dietetycznych deserów, shakeów i jogurtów, baza do przygotowania odtłuszczonej chałwy. Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak, jest niezwyklebogata w białko (36%) i błonnik (25%), a dzięki wysokiemu stopniowi odtłuszczenia na zimno ma dwa razy mniej kalorii niż sezam.
W porównaniu do mąki pszennej mąka dyniowa ma niemal 8 razy mniej węglowodanów i prawie 4 razy więcej białka! Znakomicie nadaje się do ciast, chlebów, pizzy czy omletów. Powinna znaleźć się w menu każdego dbającego a zdrowie i dobre odżywianie, a dodatkowo jej właściwości sprawiają, że doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Odtłuszczona mąka z wolnoprażonych orzechów ziemnych zawiera tylko 12% tłuszczu znajdującego się w orzechach ziemnych. Dzięki temu, że mąka ProteinPlus powstaje z prażonych orzechów ma bardzo intensywny aromat i smak masła orzechowego. Żadna inna mąka nie jest tak bogata w białko - ta mąka orzechowa zawiera aż 53% białka. DUŻE OPAKOWANIE 0,9KG
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej i niskowęglowodanowych kruchych ciasteczek z czekoladą, bez glutenu, bez dodatku cukru, na bazie mąki migdałowej i łubinowej, oparta o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona stewią i erytrolem.
Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak i lekką, gładką strukturę doskonałą do wypieków. Zawiera aż 46g białka i zaledwie 6g węglowodanów! Wysoki stopień odtłuszczenia sprawia, że mąka sezamowa Sukrin ma niemal 2 razy mniej kalorii niż zwykła mąka sezamowa.
Charakterystyczna dla kuchni meksykańskiej nixtamalizowana bezglutenowa mąka z niebieskiej kukurydzy o naturalnie słodkim, lekko orzechowym smaku. Proces nixtamal czyli namaczania w wodzie z wapniem wzbogaca kukurydze o wapń i znacznie poprawia przyswajalność zawartych w niej witamin z grupy B i minerałów oraz ułatwia proces formowania ciast.
Drobnomielony czysty błonnik ziemniaczany, idealny do wypieków niskowęglowodanych, keto chleba i keto bułeczek, przedłuża świeżość także tradycyjnego pieczywa i nadaje mu większą wilgotność. Błonnik ziemniaczany zawiera aż 75% błonnika i ma tylko 10% węglowodanów.
Pasta orzechowa w proszku, odtłuszczona, bez słodzików i aromatów, ma aż o 70% mniej tłuszczu niż zwykłe masło orzechowe, zawiera aż 50g białka i 14g błonnika.
Fiberfin to tzw. superskrobia [ang. superstarch] czyli skrobia odporna na trawienie. Smakuje i wygląda jak biała mąka, ale ma od niej o połowę miej kalorii, 70 razy więcej błonnika i minimalne IG. Doskonały składnik domowego chleba i ciast, który obniża ich kaloryczność oraz zmniejsza ładunek glikemiczny gotowego wypieku.
Bogata w białko odtłuszczona mąka makowa to unikalny smak maku w mniej kalorycznej wersji. Mak to bogate źródło witamin A, D, E i C., mak zawiera także dużo żelaza, miedzi, manganu, magnezu, fosforu i cynku.
Naturalnie bezglutenowa, niskowęglowodanowa, bogata w białko mąka z nasion konopi indyjskich. Mąka konopna ma lekko orzechowy smak, doskonale sprawdza się jako baza do wypieków, dodatek do owsianek, jogurtów i koktajli.
W pełni naturalna niskowęglowodanowa, bezglutenowa mąka uniwersalna, odpowiednia do wypieku ciast, chleba czy naleśników. Charakteryzuje się bardzo niską zawartością węglowodanów i wysoką zawartością białka, jest odpowiednia w diecie keto.
Prze! Racuchy to kompletna mieszanka do przygotowania puszystych bezglutenowych placuszków słodzonych tylko fińskim ksylitolem - bez cukru, bez glutenu, bez kukurydzy, mąki z białego ryżu i żadnych zbędnych chemicznych ulepszaczy.
Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej i niskowęglowodanowej czekoladowego brownie, bez glutenu, bez dodatku cukru, na bazie mąki migdałowej, oparta o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona stewią i erytrolem.
W porównaniu do mąki pszennej mąka słonecznikowa ma prawie 3 x mniej węglowodanów i 4 x więcej białka! Znakomicie nadaje się do ciast, chlebów, pizzy czy omletów. Powinna znaleźć się w menu każdego dbającego a zdrowie i dobre odżywianie, a dodatkowo jej właściwości sprawiają, że doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety...
Odtłuszczona mąka z prażonych orzechów ziemnych zawiera tylko 14% tłuszczu znajdującego się w orzechach ziemnych, ma bardzo intensywny aromat i smak masła orzechowego. Żadna inna mąka nie jest tak bogata w białko - ta mąka orzechowa zawiera aż 48% białka.
Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowego, bogatego w błonnik, bezglutenowego pieczywa i spodów do pizzy. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.
Mąka z prażonych orzechów ziemnych zawiera tylko 14% węglowodanów. Dzięki temu, że mąka Ostrovit powstaje z prażonych orzechów ma niezwykle intensywny zapach i smak masła orzechowego.
Naturalnie bezglutenowa, niskowęglowodanowa, bogata w białko mąka konopna (tzw. makuch z konopi) ma lekko orzechowy smak, doskonale sprawdza się jako baza do wypieków, dodatek do owsianek, jogurtów i koktajli.
Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowego, bezcukrowego, bogatego w błonnik, bezglutenowego, słodkiego, waniliowego ciasta albo mufinek. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej niskowęglowodanowych, bezcukrowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych maślanych ciasteczek. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików. Zawiera źródło naturalnego błonnika.
Mąka z orzechów ziemnych to idealne źródła białka. W porównaniu do mąki pszennej ma ponad 2 razy mniej węglowodanów i ponad 3 razy więcej białka! Dodatkowo odtłuszczona mąka fistaszkowa ma niemal o połowę mniej kalorii niż zwykła mąka z orzechów ziemnych. Doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety niskowęglowodanowej.
Odtłuszczona mąka z wolnoprażonych orzechów ziemnych zawiera tylko 12% tłuszczu znajdującego się w orzechach ziemnych. Dzięki temu, że mąka ProteinPlus powstaje z prażonych orzechów ma bardzo intensywny aromat i smak masła orzechowego. Żadna inna mąka nie jest tak bogata w białko - ta mąka orzechowa zawiera aż 53% białka.
Najmniej kaloryczna mąka niskowęglowodanowa, zawiera aż 40% białka, 36% błonnika i tylko 4% węglowodanów. W porownaniu do mąk orzechowych ma bardzo niską zawartość tłuszczu (poniżej 7g/100g). Mąka Lopino jest certyfikowanym produktem bezglutenowym i wolnym od GMO. Idealna do pieczenia chleba, ciast, makaronów i omletów.
Niskokaloryczna mąka niskowęglowodanowa o doskonałych parametrach - ponad 40% białka, ponad 30% błonnika, znikoma zawartość tłuszczu i węglowodanów. Mąka łubinowa jest idealna do pieczenia chleba, ciast, makaronów i omletów bezglutenowych.
Superskrobia [ang. superstarch] czyli skrobia odporna na trawienie. Smakuje i wygląda jak biała mąka, ale ma od niej o połowę miej kalorii, 70 razy więcej błonnika i minimalne IG. Doskonały składnik domowego chleba i ciast, który obniża ich kaloryczność oraz zmniejsza ładunek glikemiczny gotowego wypieku.
Mąka z orzechów włoskich to idealne źródła białka roślinnego i błonnika. Zachowując bogaty smak orzechów włoskich, pochodząca z nich odtłuszczona mąka ma aż niemal 2 razy mniej kalorii niż całe orzechy. Mąka z orzechów włoskich stanowi doskonałą bazę do niskowęglowodanowych ciast, szejków, naleśników i deserów, może być też stosowana do panierowania.
Niskowęglowodanowa, bezglutenowa mąka Bob's Red Mill jest najpopularniejszą w USA mąką low-carb. Doskonale sprawdza się jako baza do chleba, naleśników, ciast lub pizzy a przygotowane z niej potrawy nie różnią się smakiem od zwykłych wypieków wysokowęglowodanowych.
Bardzo niskokaloryczna mąka o ultra niskiej zawartości węglowodanów - maka lniana ma tylko 3% węglowodanów! Składa się w przeważającej części z białka (40%) i błonnika (36%), co czyni ją jedną z najzdrowszych alternatyw dla mąki pszennej.
Bardzo mocno odtłuszczona mąka z orzechów włoskich - podczas gdy orzechy włoskie zawierają ok. 60%, w tej mące jest go aż 10 razy mniej, dzięki temu to jedna z najmniej kalorycznych mąk bezglutenowych: dostarcza 47g białka i 20g błonnika w zaledwie 340kcal.
Naturalna, odtłuszczona, bezglutenowa mąka wiesiołkowa bez konserwantów i aromatów to źródło naturalnych witamin, minerałów, antyoksydantów i błonnika. Bogata w białko (29g), uboga w proste węglowodany, niskotłuszczowa, doskonale nadaje się do wypieków bezglutenowych.
Mąka z orzecha włoskiego to odpowiednie dla diet typu kaeto i paleo źródła białka i błonnika. Pochodząca z orzechów włoskich wysoko odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o 1/3 mniej kalorii niż całe orzechy.
Mąka z orzecha laskowego to odpowiednie dla diet typu keto i paleo źródła białka i błonnika. Wytwarzana z orzechów laskowych w 75% odtłuszczona mąka zachowuje aromat, ale ma aż o 1/3 mniej kalorii niż całe orzechy! Mąka z orzechów laskowych stanowi doskonałą bazę do bezglutenowych paleo ciast (na kruchy spód), może być też stosowana do panierowania, jako...
Wysokoodtłuszczona, drobno mielona bezglutenowa mąka z pestek dyni znakomicie nadaje się do pieczenia ciast, chlebów, pizzy, gofrów czy omletów. Mąka dyniowa zawiera aż 48% białka i 21% błonnika.
Bardzo mocno odtłuszczona mąka z orzechów ziemnych, bezglutenowa, z certyfikowanych upraw organicznych, o wysokiej zawartości białka (53%) i błonnika, o niskiej zawartości węglowodanów.
Następnastrona |