Filtrowanie
Ładowanie...
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa bez orzechów o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
JESIENNA EDYCJA LIMITOWANA 2022! Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wyjątkowo transparentna pod względem składu, ekskluzywnie pyszna, obecna na rynku od niedawna a już kultowa wegańska odżywka białkowa bez soi i glutenu amerykańskiej marki Ghost oparta o 3 rodzaje białka roślinnego: białko grochu, organiczne białko pestek dyni i białko z pestek arbuza. GHOST® Be Seen.
Niesłodzona wegańska bezglutenowa odżywka białkowa bez słodzików o naturalnym smaku i o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 4 źródła białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska, bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych (ale żadnej soi i żadnego glutenu!) aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska odżywka białkowa z kategorii clear, do której zaliczane są odżywki na bazie hydrolizatu, które smakują i wyglądają bardziej jak lemoniada niż klasyczny szejk białkowy - są owocowo kwaśne, soczyste w smaku, dobrze zaspokajają pragnienie, mają znikomą zawartość tłuszczu i niską kaloryczność.
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych (ale żadnej soi i żadnego glutenu!) aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
Wegańska, bezsojowa, bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 5 źródeł białek roślinnych (ale żadnej soi i żadnego glutenu!) aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
RULE1 R1 protein to najwyższej jakości odżywka białkowa, składająca się z dwóch najczystszych i najszybciej przyswajalnych frakcji białka, izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH). Odżywki tej serii mają nadzwyczajnie wysoką zawartość białka w przeliczeniu do kaloryczności, ma śladową zawartość węglowodanów i zero tłuszczu.
Wegańska bezglutenowa odżywka białkowa o króciutkim, w pełni przejrzystym prostym i naturalnym składzie, oparta aż o 4 źródeł białek roślinnych aby zapewnić kompletny profil aminokwasowy. A smak? No whey! Nie uwierzysz, że to wegańskie białko!
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
RULE1 R1 Whey Blend to wysokiej jakości odżywka białkowa, składająca się z trzech, łatwo i szybko przyswajalnych frakcji białka, koncentratu białek serwatkowych (WPC), izolatu białek serwatki (WPI) oraz hydrolizatu białek serwatki (WPH).
Pasją legendarnego kulturysty Richa Piany było promowanie diety sportowców opartej o real whole foods - prawdziwe, wartościowe składniki. Tak jak postać ich twórcy, tak i te odżywki są wyjątkowe: bezmleczne, bezlaktozowe, ale niewegańskie odżywki białkowe oparte o najwyższej jakości mieszane białka zwierzęce. Zero kompromisów.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek. Jedna bułeczka to aż 30g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,6g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
Mąka migdałowa nieodtłuszczana, niebielona, z łuskanych migdałów kalifornijskich. Doskonała jako baza bezglutenowych wypieków, ciast i chlebów, jako dodatek do naleśników, gofrów czy deserów a także jako bezglutenowy zagęstnik lub bezglutenowa panierka.
W porównaniu do mąki pszennej mąka kokosowa ma ponad 5 (!) razy mniej węglowodanów. Pozwala na redukcję substancji słodzących, dodatkowo kombinacja wartości błonnika z węglowodanami zawartymi w mące kokosowej wykazuje minimalny wpływ na poziom cukru w organizmie. Doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety niskowęglowodanowej.
Mąka kokosowa 5 Przemian to bogactwo błonnika - niemal 40% a do tego 20% białka. Drobno mielona mąka kokosowa jest aromatyczna i doskonale nadaje się do wszelkiego rodzaju wypieków niskowęglowodanowych.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku orzechowej bagietki niskowęglowodanowej o wysokiej zawartości białka, łączy w sobie orzechy włoskie z bazą w postaci witalnego białka pszenicy, koncentratu białka mleka i białka słonecznika. Pysznie pikantne i bardzo łatwe do upieczenia.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek z chia i kurkumą. Jedna bułeczka to aż 30g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,6g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
Doskonały składnik dietetycznych deserów, shakeów i jogurtów, baza do przygotowania odtłuszczonej chałwy. Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak, jest niezwyklebogata w białko (36%) i błonnik (25%), a dzięki wysokiemu stopniowi odtłuszczenia na zimno ma dwa razy mniej kalorii niż sezam.
Zawierając 4 razy więcej błonnika i o 80% mniej węglowodanów niż tradycyjna mąka Lonjevity FiberFlour jest składnikiem, który pozwala w ogromnym stopniu skorygować błędy i wyeliminować dysproporcje w makroskładnikach codziennej diety. To alternatywa dla mąki idealna dla osób na diecie niskowęglowodanowej, jest wysokim źródłem błonnika, beta-glukanów,...
Zawierając 4 razy więcej błonnika i o 80% mniej węglowodanów niż tradycyjna mąka Lonjevity FiberFlour jest składnikiem, który pozwala w ogromnym stopniu skorygować błędy i wyeliminować dysproporcje w makroskładnikach codziennej diety. To alternatywa dla mąki idealna dla osób na diecie niskowęglowodanowej, jest wysokim źródłem błonnika, beta-glukanów,...
Kompletna mieszanka (wymaga dodania tylko wody) do wypieku 9 bezglutenowych, wegańskich bułek o niskiej zawartości węglowodanów i niskim indeksie glikemicznym, odpowiednich dla diabetyków, osób na diecie ketogenicznej.
Czysty błonnik owsiany 100% włókien owsa standaryzowany na zawartość błonnika 80%, niezastąpiony wegański naturalny roślinny zagęstnik w anabolicznych dietetycznych przepisach
Mocno odtłuszczona, bogata w błonnik i białko, niskowęglowodanowa, bezglutenowa mąka z pistacji, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów 6%.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z pestek papryki, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 3%.
Mąka kokosowa Targroch to bogactwo błonnika - aż 40%% a do tego 19% białka. To najwyższa zawartość błonnika jaka znajduje się w jakiejkolwiek mące - najwięcej białka i błonnika przy najmniejszej zawartości tłuszczu i najniższej kaloryczności.
Mąka migdałowa nieodtłuszczana, niebielona. Doskonała jako baza bezglutenowych wypieków, ciast i chlebów, jako dodatek do naleśników, gofrów czy deserów a także jako bezglutenowy zagęstnik lub bezglutenowa panierka.
W porównaniu do mąki pszennej mąka kokosowa ma ponad 5 (!) razy mniej węglowodanów. Pozwala na redukcję substancji słodzących, dodatkowo kombinacja wartości błonnika z węglowodanami zawartymi w mące kokosowej wykazuje minimalny wpływ na poziom cukru w organizmie. Doskonale nadaje się dla sportowców i osób przestrzegających diety niskowęglowodanowej.
Bardzo niskokaloryczna mąka ze złotego siemienia lnianego o ultra niskiej zawartości węglowodanów - mąka lniana ma tylko 3% węglowodanów! Składa się w przeważającej części z białka (36%) i błonnika (43%), co czyni ją jedną z najzdrowszych alternatyw dla mąki pszennej.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z pestek winogron, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 7%.
Bardzo bogata w białko (45%) i błonnik (ponad 22%), odpowiednia dla osób na diecie ketogenicznej, niskowęglowodanowej i bezglutenowej mąka low carb na bazie mieszanki mąki arachidowej, migdałowej i łubinowej. Świetnie sprawdza się jako substytut mąki pszennej.
Mąka kokosowa 5 Przemian to bogactwo błonnika - niemal 40% a do tego 20% białka. Drobno mielona mąka kokosowa jest aromatyczna i doskonale nadaje się do wszelkiego rodzaju wypieków niskowęglowodanowych.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion konopi, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 5%.
Wysokobiałkowa (57%) drobno mielona mączka ze świerszczy - doskonały, oryginalny dodatek o smaku orzechowym do szejków, ciast, makaronów, zup czy domowych batonów. 100% mączka świerszczowa - zero dodatków.
Doskonały składnik dietetycznych deserów, shakeów i jogurtów, baza do przygotowania odtłuszczonej chałwy. Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak, jest niezwyklebogata w białko (36%) i błonnik (25%), a dzięki wysokiemu stopniowi odtłuszczenia na zimno ma dwa razy mniej kalorii niż sezam.
Zawierając 4 razy więcej błonnika i o 80% mniej węglowodanów niż tradycyjna mąka Lonjevity FiberFlour jest składnikiem, który pozwala w ogromnym stopniu skorygować błędy i wyeliminować dysproporcje w makroskładnikach codziennej diety. To alternatywa dla mąki idealna dla osób na diecie niskowęglowodanowej, jest wysokim źródłem błonnika, beta-glukanów,...
Mąka migdałowa nieodtłuszczana, niebielona, z łuskanych migdałów kalifornijskich. Doskonała jako baza bezglutenowych wypieków, ciast i chlebów, jako dodatek do naleśników, gofrów czy deserów a także jako bezglutenowy zagęstnik lub bezglutenowa panierka.
Mąka migdałowa nieodtłuszczana, niebielona, z łuskanych migdałów z hiszpańskich upraw. Doskonała jako baza bezglutenowych wypieków, ciast i chlebów, jako dodatek do naleśników, gofrów czy deserów a także jako bezglutenowy zagęstnik lub bezglutenowa panierka.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku orzechowej bagietki niskowęglowodanowej o wysokiej zawartości białka, łączy w sobie orzechy włoskie z bazą w postaci witalnego białka pszenicy, koncentratu białka mleka i białka słonecznika. Pysznie pikantne i bardzo łatwe do upieczenia.
Odtłuszczona, niskowęglowodanowa, odpowiednia dla diety ketogenicznej bezglutenowa mąka z nasion czarnuszki, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów < 5%, zawartość białka i błonnika po około 30%
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion gorczycy (tych samych, któe nadają charakterystyczny ostry smak musztardzie), tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów ok 13%.
Mieszanka do wypieku bezglutenowych maślanych ciasteczek migdałowo-kokosowych o niskiej zawartości węglowodanów i niskim indeksie glikemicznym, odpowiednich dla diabetyków, osób na diecie ketogenicznej. Opakowanie wystarcza do upieczenia 75 ciasteczek, każde ma 3,4g węglowodanów
Kompletna mieszanka (wymaga dodania tylko wody) do wypieku niskowęglowodanowego wegańskiego keto chleba bez glutenu, be mleka i bez laktozy, o podwyższonej zawartości białka, odpowiedniego dla diety keto. Mieszanka nie wymaga wyrastania, chleb wstawisz do piekarnika bezpośrednio po wyrobieniu mikserem - nie jest potrzebny chlebomat.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek. Jedna bułeczka to aż 30g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,6g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
Kompletna (wymaga dodania tylko wody) mieszanka do wypieku niskowęglowodanowych, wysokobiałkowych, odpowiednich dla diety keto bułeczek z chia i kurkumą. Jedna bułeczka to aż 30g białka i 14g błonnika a przy tym zaledwie 1,6g węglowodanów. Mieszanka na bazie organicznej, odtłuszczonej mąki lnianej, słonecznikowej i kokosowej.
Kompletna mieszanka (wymaga dodania tylko wody) do wypieku 9 bezglutenowych, wegańskich bułek o niskiej zawartości węglowodanów i niskim indeksie glikemicznym, odpowiednich dla diabetyków, osób na diecie ketogenicznej.
W pełni naturalna niskowęglowodanowa, bezglutenowa mąka uniwersalna, odpowiednia do wypieku ciast, chleba czy naleśników. Charakteryzuje się bardzo niską zawartością węglowodanów i wysoką zawartością białka, jest odpowiednia w diecie keto.
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej i niskowęglowodanowych kruchych ciasteczek z czekoladą, bez glutenu, bez dodatku cukru, na bazie mąki migdałowej i łubinowej, oparta o naturalne, niskowęglowodanowe składniki, słodzona stewią i erytrolem.
Tova Carbalose All-Purpose Baking Flour to mąka o niskiej zawartości węglowodanów, odpowiednia dla osób na diecie ketogenicznej, którą można stosować zamiast mąki pszennej, jako niskowęglowodanową alternatywę mąki.
Mocno odtłuszczona, niskokaloryczna, bezglutenowa mąka z nasion rokitnika, tłoczona metodą na zimno dla zachowania maksymalnych walorów odżywczych i mikroelementów, odpowiednia dla diety ketogenicznej, zawartość węglowodanów na poziomie 5%.
W pełni naturalna niskowęglowodanowa mieszanka do wypieku chleba bułeczek i bułek do hotdogó - czyli miękkiego białego pieczywa. Charakteryzuje się bardzo niską zawartością węglowodanów i wysoką zawartością białka, jest odpowiednia w diecie ketogenicznej. Mix na 3 bochenki
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej, niskowęglowodanowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych mufinek z naturalnym aromatem banana i karmelu. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztucznych słodzików, jest słodzona autorską formułą słodzącą na bazie erytrolu i inuliny Wondrose, dzięki czemu zawiera źródło naturalnego...
Kompletna mieszanka (wymaga dodania tylko wody) do wypieku bezglutenowego, wegańskiego chleba o niskiej zawartości węglowodanów i niskim indeksie glikemicznym, odpowiednich dla diabetyków, osób na diecie ketogenicznej.
Mieszanka do przygotowania puszystych słodkich niezwykle aromatycznych babeczek lub ciasta typu pumpkin pie o niskiej zawartości węglowodanów słodzonych legendarnym słodziłem zero kalorii Lakanto. Banalnie proste do przygotowania, nie potrzebujesz nawet miksera, a czas pieczenia to niewiele ponad kwadrans. Czysta puchata słodycz.
Mąka kokosowa 5 Przemian to bogactwo błonnika - niemal 40% a do tego 20% białka. Drobno mielona mąka kokosowa jest aromatyczna i doskonale nadaje się do wszelkiego rodzaju wypieków niskowęglowodanowych.
W pełni naturalna niskowęglowodanowa mieszanka do wypieku aromatycznych, niskowęglowodanowych ket bułęczek cynamonowych. Ciasto charakteryzuje się bardzo niską zawartością węglowodanów, jest odpowiednie w diecie ketogenicznej, aromatyczne, słodkie, puszyste i kojące.
W pełni naturalna niskowęglowodanowa mieszanka do wypieku pizzy, bajgli i muffinów. Charakteryzuje się bardzo niską zawartością węglowodanów i wysoką zawartością białka, jest odpowiednia w diecie ketogenicznej.
Zawierając 4 razy więcej błonnika i o 80% mniej węglowodanów niż tradycyjna mąka Lonjevity FiberFlour jest składnikiem, który pozwala w ogromnym stopniu skorygować błędy i wyeliminować dysproporcje w makroskładnikach codziennej diety. To alternatywa dla mąki idealna dla osób na diecie niskowęglowodanowej, jest wysokim źródłem błonnika, beta-glukanów,...
Lakanto Sugar Free Double Chocolate Muffin Mix to mieszanka do przygotowania puszystych słodkich muffinów czekoladowych z kawałkami czekolady, o niskiej zawartości węglowodanów słodzonych legendarnym słodziłem zero kalorii Lakanto. Banalnie proste do przygotowan(...)** DATA WAŻNOŚCI 2023-02-11 **
Mieszanka do przygotowania puszystych słodkich muffinów cytrynowych z makiem o niskiej zawartości węglowodanów słodzonych legendarnym słodziłem zero kalorii Lakanto. Banalnie proste do przygotowania, nie potrzebujesz nawet miksera, a czas pieczenia to niewiele ponad kwadrans. Czysta puchata słodycz.
Mieszanka do przygotowania odpowiednich dla diety ketogenicznej niskowęglowodanowych, bezcukrowych, bogatych w błonnik, bezglutenowych miękko-kruchych ciasteczek z kawałkami bezcukrowej czekolady. Nie zawiera ani cukru, ani polioli, ani żadnych sztu(...)** DATA WAŻNOŚCI 2023-02-03 **
Następnastrona |
Tradycyjne mąki zbożowe (pszenna, żytnia, jęczmienna) to w 70% węglowodany. Na diecie ekstremalnie niskowęglowodanowej jaką jest bez wątpienia dieta ketogeniczna takie produkty są praktycznie zakazane. Czy istnieją zatem mąki, które są dozwolone na diecie keto? Jak najbardziej tak. Są one ubogie w węglowodany bogate w białko i błonnik. Jeśli chodzi o zawartość tłuszczu to bywa różnie. Mąka migdałowa występuje np w wersji pełnotłustej i odtłuszczonej. W przypadku stosowania mąk odtłuszczonych wskazane jest stosowanie w wypiekach dodatkowego źródła tłuszczu (np oleju kokosowego). Stosując mąki niskowęglowodanowe w diecie ketogenicznej pozwala na przyrządzenie keto-naleśników, keto-ciast a nawet keto-chleba.