Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

LorAnn Oils Bakery Emulsion, Cherry profesjonalna emulsja aromatyczna bez tłuszczu

LorAnn Oils

023535995818

Nowy produkt

Profesjonalna, wydajna, skoncentrowana emulsja aromatyzująca na bazie wody do wypieków i ciast - nie zawiera substancji słodzących, cukru ani barwników. Baza wodna gwarantuje większą trwałość aromatów niż w przypadku aromatów i ekstraktów na  bazie alkoholu, które wyparowują w czasie pieczenia pod wpływem temperatury.

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

39,22 pln

Dostępny w magazynie

Objętość netto 118ml.; 33,24 pln/100ml.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 7 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 7 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,84 pln.


Główne nuty smakowe:

LorAnn's Oil Bakery Emulsion to seria profesjonalnych aromatów do pieczenia w formie gęstej, skoncentrowanej emulsji wiśniowej, duża szklana butelka 118ml.

Ten aromat ma złożony charakter, to nie jest czysty aromat wiśniowy, kojarzony np. z wiśniową mambą. To raczej aromat migdałowego ciasta wiśniowego (cherry bakewell), bo bardzo wyraźne są w nim nuty migdałowo-marcepanowe.

Najważniejsze informacje o emulsjach aromatyzujących LorAnn's Oil Bakery Emulsion

  • bez cukru
  • bez słodzików
  • bez barwników
  • bez alkoholu, bez tłuszczu - na bazie wodnej, dobrze rozpuszczalne we wszystkich płynach
  • skoncentrowane, wydajne
  • odporne na działanie wysokiej temperatury
  • trwałe
  • bez glutenu
  • bez orzechów
  • szybkie, proste w użyciu
  • intensywny naturalny smak

Napisz opinię

LorAnn Oils Bakery Emulsion, Cherry profesjonalna emulsja aromatyczna bez tłuszczu

LorAnn Oils Bakery Emulsion, Cherry profesjonalna emulsja aromatyczna bez tłuszczu

Profesjonalna, wydajna, skoncentrowana emulsja aromatyzująca na bazie wody do wypieków i ciast - nie zawiera substancji słodzących, cukru ani barwników. Baza wodna gwarantuje większą trwałość aromatów niż w przypadku aromatów i ekstraktów na  bazie alkoholu, które wyparowują w czasie pieczenia pod wpływem temperatury.



LorAnn Oils Bakery Emulsion, Cherry - beztłuszczowa, niesłodzona, skoncentrowana emulsja aromatyzująca do ciast i wypieków, aromat wiśniowy

Objętość netto: 118ml

Składniki: woda, nośnik aromatu glikol propylenowy, aromaty, substancja zagęszczająca guma ksantanowa.

Alergeny: produkt bezglutenowy

Producent: Wyprodukowano w USA dla LorAnn Oils Inc., Lansing, MI, 48910

Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Ostrzeżenie: aromat skoncentrowany, nie smakować bez rozcieńczenia!

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: