Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

ANSI Cheesecake Chocolate Peanut Butter baton proteinowy 20g białka

ANSI

e689570408074

Nowy produkt

Pierwszy baton o smaku sernika z masłem orzechowym w polewie czekoladowej!

Grzesznie pyszny, słodzony stewią baton białkowy o czystym, prostym składzie dostarcza 20g błonnika i zawiera aż 20g wysokogatunkowego białka z mleka wolnego od hormonów wzrostu rBST/rBGH. 

Więcej szczegółów

9,99 pln

Dostępny w magazynie

Masa netto 68g.; 14,69 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 1 punkt lojalnościowy. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 1 punkt lojalnościowy co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,12 pln.


Główne nuty smakowe:

America's Purest Protein Bar!TM - czyli najczystszy pod względem składu baton w Ameryce - taki cel postawili przed sobą twórcy ANSI, a efektem ich starań są 3 doskonałe batony o smaku sernika. ANSI Cheesecake Gourmet Chocolate Peanut Butter to fantastyczne połączenie intensywnego smaku pieczonego sernika, głębokiego smaku czekolady i masła orzechowego.

Czysty baton białkowy o fantastycznym smaku, który powstaje wyłącznie z najwyższej jakości składników - żadnych sztucznych barwników, żadnych sztucznych aromatów, żadnych drugorzędnych źródeł białka typu kolagen lub żelatyna. Jeśli szukasz czystego batona białkowego o świetnym, naturalnym składzie, ANSI Gourmet Cheesecake jest dokładnie tym czego szukasz!

Każdy składnik batonów ANSI został dokładnie przemyślany - bazę białkową stanowi mieszanka złożona z koncentratu białek mleka, izolatu białka serwatkowego oraz kazeinianu wapnia.

Co to jest kazeinian wapnia?

Kazeinian wapnia to bogaty w białko i ubogi w tłuszcz preparat o niskiej zawartości sodu stosowany w produktach dla sportowców przygotowany z suszonego, świeżego odtłuszczonego mleka. Kazeinian wapnia jest ceniony ze względu na wyższe niż w izolacie białka serwatkowego zawartości aminokwasów, ma również korzystny wpływ na trawienie innych białek boprzedłuża czas ich pozostawania w układzie pokarmowym. Ze względu na to, że synteza kazeinianu wapnia przebiega stosunkowo wolno w porównaniu do innych białek, zaleca sięspożywać go przed pójściem spać lub w ciągu dnia jeśli wiesz, że nie będziesz mieć możliwości zjedzenia porządnego, bogatego w białko posiłku. 

Najwazniejsze informacje o batonach ANSI Gourmet Cheesecake:

  • 100% czysty skład
  • wysoka zawartość błonnika - aż 20g w batonie
  • wysoka zawartość białek mleka - aż 20g w batonie - o optymalnej kompozycji (izolat białek mleka, koncentrat białka serwatkowego i kazeinian wapnia)
  • bez glutenu
  • bez GMO
  • bez hormonów wzrostu rBST/rBGH
  • bez żelatyny i kolagenu
  • bez soi
  • zero polioli mogących powodować dolegliwości układu pokarmowego
  • żadnych sztucznych aromatów, zero sztucznych barwników

ANSI Cheesecake Peanut Butter

Porcja 68 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 220.00  kcal 323.53  kcal
kJ 921.80  kJ 1,355.59  kJ
Tłuszcze, w tym 9.00  g 13.24  g
tłuszcze nasycone 2.50  g 3.68  g
tłuszcze trans 0.00  g 0.00  g
tłuszcze jednonienasycone
tłuszcze wielonienasycone
Węglowodany, w tym 6.00  g 8.82  g
cukry 4.00  g 5.88  g
poliole
skrobie
Białko 20.00  g 29.41  g
Błonnik 20.00  g 29.41  g
Erytrytol
Sód 210.00  mg 308.82  mg
(ekwiwalent soli) 525.00  mg 772.06  mg
Uwagi
Oceń 
25-10-2017

Węglowodany

Pani Mario, różnica o której Pani mówi wynika z różnych przepisów - w USA błonnik jest wykazywany wśród węglowodanów, w Unii Europejskiej błonnik to osobna pozycja na etykiecie

Oceń 
19-08-2017

Zgodność

Ile węgla ma ten batonik? Stronka podaje w składzie że 6g a na zdjęciu batona widzę 26g...

Napisz swoją opinię!

Napisz opinię



ANSI Gourmet Chocolate Peanut Butter Cheesecake naturally flavored protein bar - Baton białkowy o smaku sernika czekoladowego z masłem orzechowym, zawiera substancję słodzącą

Masa netto: 68g

SkładnikiBłonnik z tapioki, mieszanka proteinowa (izolat białka serwatkowego (z mleka), izolat białek mleka), naturalne aromaty, polewa czekoladowa {cukier, olej z olejowca gwinejskiego, kakao, emulgator lecytyna słonecznikowa, sól}, kazeinian wapnia (z mleka), częściowo odtłuszczona mąka z orzechów ziemnych, woda, sól morska, emulgator lecytyna słonecznikowa, substancja słodząca ekstrakt stewi (rebaudiozydy A).

Produkt bezglutenowy.

Alergeny:  orzechy ziemne, składniki pochodzenia mlecznego. W zakładzie przetwarzane są orzechy, w tym orzechy ziemne, gluten, mleko, soja i jaja.

Wartości odżywcze na 1 baton 60g: wartość energetyczna 922kJ/220kcal, 9g tłuszcze (w tym 2,5g tłuszcze nasycone, 0g tłuszcze trans), 6g węglowodany (w tym 4g cukier, 0g poliole), 20g białka, 20g błonnika, 210mg sodu (ekwiwalent 525mg soli)

Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna 1356kJ/324kcal, 13,2g tłuszcze (w tym 3,7g tłuszcze nasycone, 0g tłuszcze trans), 8,8g węglowodany (w tym 5,9g cukier, 0g poliole), 29,4g białka, 29,4g błonnika, 308mg sodu (ekwiwalent 772mg soli)

Producent:  Wyprodukowano w USA dla Advanced Nutrient Science Intl., Largo, FL 33777, USA

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: