Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Birch Benders Keto Ultimate Chocolate Fudge Brownie Mix - bezglutenowy mix do keto brownie

Birch Benders

810001560737

Nowy produkt

Mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowego, bezglutenowego mocno wilgotnego ciasta czekoladowego typu brownie które zadowoli najbardziej wybredne podniebienie. Niezwykłe makro porcji mieszanki: 4g węglowodanów netto, 2g białka, 11g błonnika to zasługa składników: mieszanki mąki migdałowej, kokosowej i skrobi cassava.

Więcej szczegółów

39,80 pln

Dostępny w magazynie

Masa netto 307g.; 12,96 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 7 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 7 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,84 pln.


Główne nuty smakowe:

Mieszanki naleśnikowe i ciastowe Birch Benders należą do ulubionych produktów amerykańskich keto- & fit-blogerów, którzy pokochali je za smak, naturalny skład, wydajność i łatwość przygotowania - dzięki starannie opracowanej recepturze ciasta Birch Benders udają się zawsze i każdemu, są idealnie wypieczone i smakują wyśmienicie, nie sposób dostrzec różnicy między nimi a 'zwykłymi' domowymi ciastami.

Najważniejsze informacje o Birch Benders Keto Ultimate Chocolate Fudge Brownie

  • niskowęglowodanowe
  • słodzone tylko stewią, erytrolem i monk fruit - zero sztucznych słodzików
  • bogate źródło błonnika
  • bez ziaren
  • bezglutenowa
  • bez dodatku cukru
  • o niskim indeksie glikemicznym
  • odpowiednia dla diety ketogenicznej
  • wydajna - 1 opakowanie wystarczy do przygotowania dużej formy ciasta
  • proste w przygotowaniu - wymagają dodania tylko wody,jajek i masła lub oleju
  • doskonałe proporcje makroskładników odżywczych, 1 porcja to 4g węglowodanów netto, 2g białka, 11g błonnika
  • opakowanie z zipem wielokrotnego zamknięcia

Sekretem mieszanki Birch Benders są odpowiednio dobrane proporcje niskowęglowodanowych, bogatych w białko i błonnik mąk: maki migdałowej i kokosowej oraz skrobi maniokowej cassava.

Porcja 26 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 70.00  kcal 269.23  kcal
kJ 292.88  kJ 1,126.46  kJ
Tłuszcze, w tym 4.50  g 17.31  g
tłuszcze nasycone 1.00  g 3.85  g
Węglowodany, w tym 14.00  g 53.85  g
cukry 1.00  g 3.85  g
erytrol 11.00  g 42.31  g
Błonnik 3.00  g 11.54  g
Białko 2.00  g 7.69  g
Sól 0.23  g 0.87  g

Napisz opinię

Birch Benders Keto Ultimate Chocolate Fudge Brownie Mix - bezglutenowy mix do keto brownie

Birch Benders Keto Ultimate Chocolate Fudge Brownie Mix - bezglutenowy mix do keto brownie

Mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowego, bezglutenowego mocno wilgotnego ciasta czekoladowego typu brownie które zadowoli najbardziej wybredne podniebienie. Niezwykłe makro porcji mieszanki: 4g węglowodanów netto, 2g białka, 11g błonnika to zasługa składników: mieszanki mąki migdałowej, kokosowej i skrobi cassava.



Birch Benders Keto Ultimate Fudge Brownie Mix - mieszanka do wypieku ketogenicznego ciasta czekoladowego, bez dodatku cukru, zawiera substancję słodzącą

Masa netto: 307g

Składniki: substancja słodząca erytrol, mąka migdałowa, organiczna mąka kokosowa, kakao, skrobia cassava, kakao, rozpuszczalny błonnik roślinny bez GMO, sól, substancja spulchniająca wodorowęglan sodu, substancja słodząca glikozydy stewiolowe, substancja słodząca monk fruit.

Alergeny: zawiera migdały i kokos.

Wartości odżywcze w 100g suchego produktu: wartość energetyczna 269,2kcal/1126,4kJ, tłuszcze 17,3g (w tym tłuszcze nasycone 3,8g), węglowodany 53,8g (w tym cukry 3,8g , erytrol 42,3g), błonnik 11,5g, białko 7,6g, sól 0,8g

Wartości odżywcze w 26g suchego proszku (do przygotowania 1 kawałka ciasta, 12 porcji w opakowaniu): wartość energetyczna 70,0kcal/292,8kJ, tłuszcze 4,5g (w tym tłuszcze nasycone 1,0g), węglowodany 14,0g (w tym cukry 1,0g , erytrol 11,0g), błonnik 3,0g, białko 2,0g, sól 0,2g

Producent:  Wyprodukowano w USA przez Birch Benders, 3316 Tejon St Unit 107, Denver, CO 80211, Stany Zjednoczone

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przygotowanie ciasta, forma 24cm x 24cm:

Przygotuj dodatkowo: 2 duże jajka, 110ml oleju lub 115 g miękkiego masła, 110ml wody

1. Rozgrzej piekarnik do 175C°.

2. Natłuść formę lub wyłóż nieprzywierającym papierem pergaminowym.

3. Wymieszaj zawartość opakowania z pozostałymi składnikami, tylko do ich połączenia, nie miksuj.

4. Wylej ciasto do formy 

5. Piecz do suchego patyczka, dokładny czas pieczenia zależy od piekarnika, ale dla formy 23cm wynosi około 27-31minut, a dla formy 18cm 30-35 minut.

6. Pozwól ostygnąć ciastu przed pocięciem na kawałki.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: