Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Sans Sucre Brownie, bezglutenowe ciasto czekoladowebez cukru, mieszanka do przygotowania

Sans Sucre

a2073347368041

Nowy produkt

Mieszanka do wypieku słodkiego ciasta czekoladowego brownie bez cukru i bez glutenu - słodzone stewią ciasto ma intensywnie czekoladowy smak i naturalną słodycz.

Więcej szczegółów

29,19 pln

Dostępny w magazynie

Masa netto 454g.; 6,43 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 5 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 5 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,60 pln.


Główne nuty smakowe:

Wilgotne, czekoladowe ciasto brownie zachwyca smakiem i naturalną słodyczą. To, że dbasz o siebie i chcesz jeść zdrowo nie oznacza, że musisz rezygnować ze słodkich deserów. Sięgnij po bezcukrowy, beztłuszczowy mix Sans Sucre do przygotowania bezglutenowego brownie i przekonaj się, że przygotowanie lekkiego ciasta zajmie ci wraz z pieczeniem niewiele ponad 3 kwadranse, a wszystko, czego potrzebujesz, to niepełna szklanka wody i 4 łyżki oleju kokosowego.

Słodzona stewią mieszanka do ciasta bezglutenowego Sans Sucre nie zawiera soi ani kukurydzy - w przeciwieństwie do wielu mieszanek tego typu nie jest oparta na mączce sojowo-kukurydzianej, lecz jej bazę stanowi mąka ryżowa.

Najważniejsze informacje o mieszance do ciasta Sans Sucre Brownie:

  • bez glutenu
  • bez cukru
  • bez soi i kukurydzy
  • bez GMO
  • bez konserwantów
  • bez sztucznych aromatów
  • prosta i szybka w przygotowaniu
  • wydajna - wystarcza do przygotowania pełnej blachy ciasta
Porcja 41 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 120.00  kcal 292.68  kcal
kJ 502.80  kJ 1,226.34  kJ
Tłuszcze, w tym 4.00  g 9.76  g
tłuszcze nasycone 1.00  g 2.44  g
tłuszcze trans 0.00  g 0.00  g
tłuszcze jednonienasycone
tłuszcze wielonienasycone
Węglowodany, w tym 23.00  g 56.10  g
cukry 0.00  g 0.00  g
poliole 11.00  g 26.83  g
skrobie
Białko 2.00  g 4.88  g
Błonnik
Erytrytol
Sód 125.00  mg 304.88  mg
(ekwiwalent soli) 312.50  mg 762.20  mg
Uwagi

Napisz opinię

Sans Sucre Brownie, bezglutenowe ciasto czekoladowebez cukru, mieszanka do przygotowania

Sans Sucre Brownie, bezglutenowe ciasto czekoladowebez cukru, mieszanka do przygotowania

Mieszanka do wypieku słodkiego ciasta czekoladowego brownie bez cukru i bez glutenu - słodzone stewią ciasto ma intensywnie czekoladowy smak i naturalną słodycz.



Sans Sucre Sugar free, Gluten free Brownie Mix with Stevia - Miszanka do wypieku bezglutenowego ciasta o smaku czekoladowym bez cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 454g (masa gotowego wypieku ok 650g)

Składniki: wzbogacona mąka ryżowa (mąka ryżowa, mononitrat tiaminy, niacyna, kwas foliowy, żelazo}, substancja słodząca sorbitol, kakao alkalizowane, matodekstryna, jaja kurze, białka jaja kurzego, sól, substancja spulchniająca fosforan monowapniowy i wodorowęglan sodu, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca guma ksantanowa, substancja słodząca glikozydy stewiolowe. Ze względu na zawartość substancji słodzących spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający.

Alergeny: jaja.

Produkt bezglutenowy.

Wartości odżywcze w 1 kawałku gotowego wypieku wg instrukcji na opakowaniu (1/16 ciasta): wartość energetyczna 502kJ / 120kcal, tłuszcze 4g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1g), węglowodany 23g (w tym cukry 0g, poliole 11g), białko 2g, sól 312mg

Wartości odżywcze w 100g suchej masy: wartość energetyczna 1436kJ / 321kcal, tłuszcze 0,5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g), węglowodany 23g (w tym cukry 0g, poliole 11g), białko 2g, sól 312mg

Producent:  Wyprodukowano w USA dla Bernard Food Industries, Inc., Evanston, Illinois 60204, Stany Zjednoczone

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Płaczącej Wierzby 11, 05-503 Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Przygotowanie: 

  1. Potrzebne będą: 2/3 szklanki wody, 4 łyżki oleju roślinnego . 
  2. Rozgrzej piekarnik do 190 stopni jeśli używasz szklanej lub metalowej blachy albo do 175 stopni jeśli używasz silikonowej formy.
  3. Natłuść blachę bezkalorycznym sprayem.
  4. Miksuj przez 3 minuty na średnich obrotach wodę z olejem i mieszanką blondie.
  5. Rozłóż masę równomiernie w formie.
  6. Piecz 35 do 40 minut lub do momentu gdy włożona wykałaczka wychodzi czysta. 
  7. Schłodzić przed krojeniem. Przechowywać pod przykryciem.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: