Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Sans Sucre Blondie - bezglutenowa mieszanka do ciasta bez cukru, ze stewią

Sans Sucre

a2073347368027

Nowy produkt

Mieszanka do wypieku słodkiego ciasta blondie bez cukru i bez glutenu - słodzone stewią ciasto ma intensywnie maślany smak i naturalną słodycz.

Więcej szczegółów

26,93 pln

Dostępny w magazynie

Masa netto 454g.; 5,93 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 5 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 5 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,60 pln.


Główne nuty smakowe:

Moisty, buttery-vanilla cake delights with taste and natural sweetness. The fact that you take care of yourself and want to eat healthy does not mean you have to give up sweet desserts. Reach for the sugar-free, Sans Sucre-free fat mix to prepare your blondie and find out that preparing a light cake will take you less than 3 quarters of baking, and all you need is an incomplete glass of water and 4 tablespoons of coconut oil.

Sans Sucre gluten-free gluten-free paste does not contain soybeans or corn - unlike many such blends, it is not based on soybean meal but is based on rice flour.

Popular in the USA called blondie cakes closest to what we call cakes in Poland - it's a compact, damp cube of a few centimeters thick, with intense buttery-vanilla aroma. The look is somewhat like a sponge, but it is heavier, more damp and more aromatic.


The most important information about cake mix Sans Sucre Blondie:

  •     Without gluten
  •     without sugar
  •     Without soybeans and corn
  •     Without GMO
  •     no preservatives
  •     No artificial flavors
  •     Simple and quick to prepare
  •     Efficient - sufficient to prepare a full sheet of cakes
Porcja 41 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 120.00  kcal 292.68  kcal
kJ 502.80  kJ 1,226.34  kJ
Tłuszcze, w tym 4.00  g 9.76  g
tłuszcze nasycone 1.00  g 2.44  g
tłuszcze trans 0.00  g 0.00  g
tłuszcze jednonienasycone
tłuszcze wielonienasycone
Węglowodany, w tym 23.00  g 56.10  g
cukry 0.00  g 0.00  g
poliole 11.00  g 26.83  g
skrobie
Białko 2.00  g 4.88  g
Błonnik
Erytrytol
Sód 125.00  mg 304.88  mg
(ekwiwalent soli) 312.50  mg 762.20  mg
Uwagi

Napisz opinię



Sans Sucre Sugar free, Gluten free Blondie Mix with Stevia - Miszanka do wypieku bezglutenowego ciasta o smaku maślano-waniliowym bez cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 454g (masa gotowego wypieku ok 650g)

Składniki: wzbogacona mąka ryżowa (mąka ryżowa, mononitrat tiaminy, niacyna, kwas foliowy, żelazo}, substancja słodząca sorbitol, matodekstryna, jaja kurze, białka jaja kurzego, sól, substancja spulchniająca fosforan monowapniowy i wodorowęglan sodu, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca guma ksantanowa, barwnik E150d, substancja słodząca glikozydy stewiolowe. Ze względu na zawartość substancji słodzących spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający.

Alergeny: jaja.

Produkt bezglutenowy.

Wartości odżywcze w 1 kawałku gotowego wypieku wg instrukcji na opakowaniu (1/16 ciasta): wartość energetyczna 502kJ / 120kcal, tłuszcze 4g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1g), węglowodany 23g (w tym cukry 0g, poliole 11g), białko 2g, sól 312mg

Wartości odżywcze w 100g suchej masy: wartość energetyczna 1436kJ / 321kcal, tłuszcze 0,5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g), węglowodany 23g (w tym cukry 0g, poliole 11g), białko 2g, sól 312mg

Producent:  Wyprodukowano w USA dla Bernard Food Industries, Inc., Evanston, Illinois 60204, Stany Zjednoczone

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Płaczącej Wierzby 11, 05-503 Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Przygotowanie: 

  1. Potrzebne będą: 2/3 szklanki wody, 4 łyżki oleju roślinnego . 
  2. Rozgrzej piekarnik do 190 stopni jeśli używasz szklanej lub metalowej blachy albo do 175 stopni jeśli używasz silikonowej formy.
  3. Natłuść blachę bezkalorycznym sprayem.
  4. Miksuj przez 3 minuty na średnich obrotach wodę z olejem i mieszanką blondie.
  5. Rozłóż masę równomiernie w formie.
  6. Piecz 35 do 40 minut lub do momentu gdy włożona wykałaczka wychodzi czysta. 
  7. Schłodzić przed krojeniem. Przechowywać pod przykryciem.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: