Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Layenberger High Protein Cheesecake Mandarine - gotowy sernik proteinowy z mandarynkami słodzony ksylitolem
Layenberger High Protein Cheesecake Mandarine to śmietankowa klasyka przełamana leciutką nutą mandarynek, orzeźwiającą, ale nie nadmiernie kwaśną, gotowy do zjedzenia sernik proteinowy z delikatną nutą naturalnej wanilii - pierwszy skrzypce gra aromat świeżo pieczonego, domowego sernika, wilgotnego, śmietankowego i bardzo, bardzo pysznego.
Sernik jest wypiekany bezpośrednio w aluminiowej formie, w którą jest potem próżniowo pakowany, jeszcze gorący tuż po upieczeniu, dzięki czemu masa sernikowa jest poddana naturalnemu procesowi sterylizacji w czasie pieczenia i nie wymaga dodawania konserwantów, a mimo to ma długą datę ważności powyżej 6 miesięcy i do momentu otwarcia opakowania nie wymaga przechowywania w lodówce.
Sernik Layenberger High Protein Cheesecake ma taki skład, jak sernik pieczony w domu czy tradycyjnej cukierni, tyle, ze zamiast cukru jest słodzony ksylitolem, ma naturalną wilgotność i kremowość domowego sernika, jednocześnie nie zawiera żadnych ulepszaczy, regulatorów wilgotności, syntetycznych stabilizatorów ani wzmacniaczy smaku
Sernik proteinowy Layenberger High Protein Cheesecake jest gotowy do zjedzenia od razu po otwarciu opakowania, forma mieści prawie pół kilograma sernika, po podzieleniu ciasta na 4 solidne kawałki mamy 140kcal i 12g białka w jednym kawałku satysfakcjonującej, solidnej porcji pysznego domowego ciasta.
Najważniejsze informacje o Layenberger High Protein Cheesecake:
- bez dodatku cukru (smak mandarynkowy zawiera 2% cukru w formie dodatku do mandarynek, sama masa sernikowa jest bez cukru)
- słodzony tylko ksylitolem
- z dodatkiem wysokiej jakości białka serwatkowego
- 140kcal i 12g białka w jednym kawałku
- gotowy do zjedzenia od razu po otwarciu opakowania
- bez konserwantów, barwników, sztucznych stabilizatorów i zagęstników
- pakowany próżniowo, ma długi termin przydatności
- nie wymaga przechowywania w lodówce
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Layenberger High Protein Cheesecake Mandarine - bezglutenowy, gotowy sernik proteinowy z mandarynkami z cukrem i substancją słodzącą
Masa netto: 0,4KG
Składniki: ser twarogowy półtłusty (50%) (mleko), mandarynki w syropie niskocukrowym (15%, cukier ), substancja słodząca ksylitol, 10,6% jaja, 6,8% białko serwatkowe (z mleka), skrobia kukurydziana, naturalne aromaty, sól.
Spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający.
Alergeny: mleko, jaja; może zawierać orzechy. Produkt bezglutenowy.
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 142,0kcal/596,0kJ, tłuszcze 3,6g (w tym tłuszcze nasycone 2,4g), węglowodany 21,0g (w tym cukry 4,8g , poliole 16,0g), białko 12g, błonnik 1g, sól 0,2g
Wartości odżywcze w 50g: wartość energetyczna 71,0kcal/298,0kJ, tłuszcze 1,8g (w tym tłuszcze nasycone 1,2g), węglowodany 10,5g (w tym cukry 2,4g , poliole 8,0g), białko 6g, błonnik 0,5g, sól 0,1g
Producent: wyprodukowano w Niemczech przez Layenberger Nutrition Group GmbH
Importer: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka
Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym pojemniku spożyć w ciągu 3 dni. Z uwagi na zawartość ksylitolu przechowywać produkt poza zasięgiem psów!