Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

LC Foods - belgijskie gofry niskowęglowodanowe

LC Foods (Dixie Diners)

910

Nowy produkt

Mieszanka do przygotowania belgijskich gofrów o ultra niskiej zawartości węglowodanów. Wyłącznie naturalne składniki, w tym naturalne roślinne słodziki.

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

43,69 pln

Dostępny w magazynie

Waga netto 267g.; 16,36 pln/100g

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 8 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 8 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,96 pln.


Główne nuty smakowe:

Unikalna mieszanka dedykowana osobom na dietach niskowęglowodanowych i wysokotłuszczowych, w tym w szczególności osobm na diecie ketogennej.

Mieszanka do przygotowania belgijskich gofrów o ultra niskiej zawartości węglowodanów - 90% mieszanki stanowią w równych proporcjach białko i błonnik - w efekcie jeden okrągły gofr dostarcza ponad 10g błonnika i ponad 10g białka a przy tym zaledwie 2g węglowodanów.

Sekretem cenionych za jakość i smak mieszanek LC Foods jest unikalna mieszanka naturalnie niskwęglowodanowych mąk i roślinnych źródeł błonnika- dzięki niej gofry są z wierzchu chrupiące, a w środku delikatne, miękkie i aromatyczne- zupełnie, jak oryginalne belgijskie gofry. 

Mieszanki LC Foods bazują wyłącznie na naturalnych składnikach w tym na naturalnych, roślinnych słodzikach.

Gofry przygotowane z mieszanki LC Belgian Waffles cechuje bardzo wysoka zawartość błonnika (aż 10g w1gofrze), bardzo niska zawartość węglowodanów (2g w gofrze) i brak cukru.

Przygotowanie gofrów belgijskich z LC Foods jest banalnie proste - wystarczy jedna miska, mikser i domow gofrownica.

Porcja 23.6 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 111.00  kcal 470.34  kcal
kJ 465.09  kJ 1,970.72  kJ
Tłuszcze, w tym 1.20  g 5.08  g
tłuszcze nasycone 0.00  g 0.00  g
tłuszcze trans 0.00  g 0.00  g
tłuszcze jednonienasycone 0.00  g 0.00  g
tłuszcze wielonienasycone 0.00  g 0.00  g
Węglowodany, w tym 2.00  g 8.47  g
cukry 0.00  g 0.00  g
poliole 0.00  g 0.00  g
skrobie 2.00  g 8.47  g
Białko 10.50  g 44.49  g
Błonnik 10.80  g 45.76  g
Erytrytol 0.00  g 0.00  g
Sód 238.00  mg 1,008.47  mg
(ekwiwalent soli) 595.00  mg 2,521.19  mg
Uwagi

Napisz opinię



LC Foods low carb Belgian waffles diabetic friendly - Mieszanka do przygotowania gofrów o niskiej zawartości węglowodanów 

Waga netto: 0,267 kg (do przygotowania ok. 10 dużych gofrów)

Składizolat białka pszenicy, odporna srobia, mąka z siemienia lnianego, witalny gluten pszenny, inulina z korzenia cykorii, błonnik, odporna na trawienie polidekstroza (błonnik), proszek do pieczenia, sól, substancja słodząca extrakt stevia rebaudiana i ekstrakt owocu mnicha, naturalne enzymy. Zawiera substancje słodzące.

Alergeny: pszenica, gluten; w zakładzie są przetwarzane produkty zawierające orzechy, w tym orzechy ziemne.

Wartości odżywcze na 23,6g (10 porcji w opakowaniu): 465kJ / 111kcal, 1,2g tłuszczu (w tym 0g tłuszcze nasycone, 0g tłuszcze trans), 2g węglowodanów (w tym 0g cukru), 11g białka, 12g błonnika, 238mg sodu (ekwiwalent 595mg soli)

Wartości odżywcze na 100g: 1970kJ /470kcal, 5,1g tłuszczu (w tym 0g tłuszcze nasycone, 0g tłuszcze trans), 8,5g węglowodanów (w tym 0g cukru), 46,7g białka, 50,8g błonnika, 1008mg sodu (ekwiwalent 2,5g soli)

Producent:  Wyprodukowano w USA przez LC Foods Corporation, 5112 Black Diamond Court, Raleigh, NC 27604, United States

Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Sposób użycia:

Potrzebujesz (proporcje na 10 okrągłych gofrów z domowej gofrownicy): 3 duże jajka, 9 łyżek miękkiego masła, 2 łyżki śmietany kremówki,175ml wody, ekstrat wanilii, opakowanie mieszanki LC Belgian Waffles

Przygotowanie:

  1. Wrzuć do dużej miski jajka i zmiksuj je na puszystą pianę
  2. Dodaj pozostałe składniki najpierw delikatnie łyżką, potem mikserem na gładką masę
  3. Odstaw masę na 2 minuty
  4. Wylewaj masę porcjami do nagrzanej gofrownicy zgodnie z instrukcją urządzenia

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: