Kodiak Cakes Protein Muffin Blueberry Lemon - mieszanka do mufinów cytrynowo-jagodowych z białkiem
Kodiak Cakes Blueberry Lemon Protein Packed Muffin Mix to gotowa mieszanka do przygotowania puszystych mufinów Kodiak Protein Packed zawiera tylko naturalne składniki i została wzbogacona białkiem (prawie 20%!). Z Kodiak cakes z łatwością przygotujesz pyszne, piękne aromatyczne i równo wyrośnięte słodkie mufiny, które zjesz z przyjemnością i bez najmniejszych wyrzutów sumienia.
Kuszący smak i zapach tych puchatych mufinek to w 100% zasługa natury: borówek, soku z pestek cytryny, otartej skorki cytrynowej i naturalnych aromatów.
Nie ma pyszniejszego sposobu na dodanie do codziennej diety porządnej porcji białka niż białkowe mufinki jedzone na śniadanie. Mieszanki Kodiak należą do ulubionych produktów amerykańskich fit-blogerów, którzy pokochali je za smak, naturalny skład, wydajność i niezawodność - dzięki starannie opracowanej recepturze przepisy Kodiak udają się zawsze i każdemu i są idealnie puszyste. Składniki mieszanek Kodiak dobrane są tak, by ciasta i mufiny były idealnie puszyste, delikatne i pyszne - jeśli patrząc na zdjęcia blogerów zazdrościsz im złocistych, puchatych naleśników, sięgnij po mieszankę Kodiak Cakes i przekonaj się, że też możesz takie wyczarować!
Pełnowartościowy skład Kodiak Cakes to idealny początek dnia - sycące, naturalne składniki takie jak pełne ziarna, owies, porcja białka i błonnika.
Wartości Odżywcze
Kodiak Cakes Protein Packed Blueberry Lemon Muffin Mix - gotowa mieszanka do wypieku babeczek cytrynowych z borówkami, wzbogacona białkiem
Waga netto: 0,397kg
Składniki: 100% pełnoziarnista mąka pszenna, cukier trzcinowy, izolat białka pszenicznego, 100% pełnoziarnista mąka owsiana, borówki, naturalny aromat (mleko), cytryna w proszku {lwas cytrynowy, oelej z pestek cytryny, sok cytrynowy, maltodekstryna, pektyny owocowe}, substancja spulchniająca (winian potasu, soda oczyszczona), sól morska.
Alergeny: mleko, gluten, owies; może zawierać soję, jaja, orzechy ziemne i inne orzechy.
Wartości odżywcze w 100g suchej masy produktu: wartość energetyczna 363,6kcal/1523,6kJ, tłuszcze 2,2g (w tym tłuszcze nasycone 0,0g), węglowodany 63,6g (w tym cukry 31,8g), błonnik 6,0g, białko 18,1g, sól 1,5g
Producent: Wyprodukowano w Stanach Zjednoczonych dla Baker Millsⓒ, Park City, UT 84098, USA
Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Przygotowanie:
Przygotuj dodatkowo: 2 jajka lub ich wegańskie odpowiedniki, 1 szklanka mleka krowiego lub roślinnego, 75g miękkiego masła.
Rozgrzej piekarnik do 180°C
Zmieszaj zawartość opakowania i wszystkie pozostałe składnik ręcznie w misce.
Przelej masę równymi porcjami do 12 foremek mufinkowych wyłożonych papilotkami, piecz 12-15 minut 'do suchego patyczka'. Przed wyjęciem z formy odczekaj minimum 5 minut