Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
Cello Whisps Cheese Crisps, Parmesan - keto chrupaki parmezanowe 100% sera
Cello Whisps Cheese Crisps Parmesan - ser! 100% cheddara i nic poza tym! Parmezanowe ultra chrupiące kruche obłoczki, fenomenalnie intensywny smak sera w wersji mega chrupiącej przekąski o genialnym składzie i wartościach odżywczych skrojonych pod dietę ketogeniczną - jeśli na keto tęsknisz za czymś kruchym i chrupkim, szykuj się na serową eksplozję serowej kruchości!
To nie jest przekąska o smaku sera! To prawdziwa erupcja serowej pyszności, bo Cello Whisps Cheese Crisps to chrupiąca bezglutenowa keto przekąska na bazie prawdziwego sera, o 100% naturalnym składzie (w zasadzie jest tylko jeden składnik: ser) i ultra niskiej zawartości węglowodanów, powstają z nagradzanego licznymi nagrodami sera Cello.
Najważniejsze informacje o serowych przekąskach Cello Whisps Cheese Crisps
- odpowiednie dla diety ketogenicznej
- ultra niska zawartość węglowodanów
- źródło białka
- bez glutenu
- prosty skład
- na bazie prawdziwego, doskonałej jakości sera najlepszego gatunku
- mocno chrupiące, świetna alternatywa na diecie niskowęglowodanowej dla chipsów czy grzanek
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Cello Whisps Cheese Crisps, Parmesan - przekąska serowa z sera typu parmezan
Masa netto: 60g
Składniki: ser typu parmezan (pasteryzowane częściowo odtłuszczone mleko, serowe kultury bakterii, sól, enzymy).
Alergeny: mleko
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 535,7kcal/2244,6kJ, tłuszcze 35,7g (w tym tłuszcze nasycone 25,0g), węglowodany 3,5g (w tym cukry 0,0g), białko 46,4g, sól 3,1g
Producent: Wyprodukowano w USA przez Schuman Cheese
Dystrybutor: Guiltree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.