• Obecnie brak na stanie
Good Dee's, Frosting Mix, Cream Cheese 8.2 oz
  • Good Dee's, Frosting Mix, Cream Cheese 8.2 oz
  • Good Dee's, Frosting Mix, Cream Cheese 8.2 oz
  • Good Dee's, Frosting Mix, Cream Cheese 8.2 oz
  • Good Dee's, Frosting Mix, Cream Cheese 8.2 oz
  • Good Dee's, Frosting Mix, Cream Cheese 8.2 oz
  • Good Dee's, Frosting Mix, Cream Cheese 8.2 oz
Kod produktu: 860001992472
Good Dee's

Good Dee's, Keto Frosting Mix, Cream Cheese - krem & polewa do ciast smak Sernikowy, bez cukru

Obecnie brak na stanie

Gotowa do użycia, odpowiednia dla diety ketogenicznej, bezglutenowa, niskowęglowodanowa bezcukrowa masa/ krem do ciast, o wysokiej zawartości  błonnika - idealna do dekorowania ciast, używania jako polewa lub jako masa do przełożenia warstw tortu.

56,70 zł netto

56,70 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 233 g; 24.33zł/100g

Główny smak: Smak sernik – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Good Dee's Sugar Free Frosting Mix to kremowa, słodka, puszysta, gotowa do użycia (wymaga dodania wody i zmieszania trzepaczką) odpowiednia dla diety ketogenicznej, bezglutenowa, bezcukrowa masa/ krem do ciast o smaku słodkiego serka / sernikowym.

Good Dee's Sugar Free Frosting Mix nie ma ani grama cukru. Ma puszystą, lekką, konsystencję, która zachowuje ładny wygląd - doskonale sprawdza się właśnie jako masa do przekładania domowych keto ciast i ciasteczek! Masa smakuje tak dobrze, że trudno uwierzyć, że nie ma w niej w ogóle cukru i że ma zero węglowodanów netto!

Good Dee's Sugar Free Frosting - najważniejsze informacje

  • odpowiednia dla diety ketogenicznej 
  • bez glutenu
  • bez cukru
  • bez sztucznych słodzików
  • lekka, trwała konsystencja
  • łatwa  w przygotowaniu - wymaga dodania tylko wody i połączenia składników trzepaczką

Jak korzystać z bezcukrowej masy Good Dee's Sugar Free Frosting Mix?

  • posmaruj nią wierzch tortu jak lukrem
  • przełóż masę do rękawa cukierniczego albo wyciskarki i udekoruj babeczki ozdobnymi zawijasami (masa dobrze trzyma kształt)
  • przygotuj whoopy pies - duże biszkoptowe ciastka składane po dwa jak markizy, przełóż je masą 
  • odetnij górną warstwę muffinki i wydrąż środek, do wnętrza nałóż masę i przykryj czapeczką z odciętego wcześniej czubka
  • możesz używać masy od razu z wiaderka, albo kombinować z jej smakiem dodając do niej np. aromaty Funky Flavors aby uzyska różne smaki, czekoladowa masa szczególnie dobrze łączy się ze smakami owocowymi (wiśniowy aromat daje smak wiśni w czekoladzie, a pomarańczowy - delicji), a także orzechowymi (orzech laskowy,  migdały, kokos) i oczywiście z aromatem nutellowym czyli Nutty Choc

Wartości Odżywcze

Porcja 19g

Wartości odżywcze w:
Porcja 19g
100g
Kalorie
60.00
315.79
kJ
251.40
1,323.16
Tłuszcze, w tym
6.00
31.58
tłuszcze nasycone
3.50
18.42
Węglowodany, w tym
11.00
57.89
cukry, w tym
11.00
57.89
alluloza
10.00
52.63
Błonnik
0.00
0.00
Białko
1.00
5.26
witamina E
Sól
0.33
1.71

Good Dee's Low Carb Sugar Free Creme Cheese Frosting Mix - mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowej, bezcukrowej masy do ciast o  smaku sernikowym, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 233g

Składniki: aluloza, serek homogenizowany w pudrze (mleko), masło w proszku (mleko)

Alergeny: zawiera mleko;  może zawierać jaja, mleko,  soję, ryby  (w formie kolagenu) i orzechy, w tym także orzechy ziemne

Wartości odżywcze w 1 porcji gotowej masy (19g,  zawartość opakowania wystarcza do przygotowania 13 porcji): wartość energetyczna 60,0kcal/251,4kJ, tłuszcze 6,0g (w tym tłuszcze nasycone 3,5g), węglowodany 11,0g (w tym cukry 11,0g, w tym alluloza 10,0g), błonnik 0,0g, białko 1,0g, witamina e 0,0g, sól 0,3g

Wartości odżywcze w 100g gotowej masy: wartość energetyczna 315,7kcal/1323,1kJ, tłuszcze 31,5g (w tym tłuszcze nasycone 18,4g), węglowodany 57,8g (w tym cukry 57,8g, w tym alluloza 52,6g), błonnik 0,0g, białko 5,2g, witamina e 0,0g, sól 1,7g

Producent:  Wyprodukowano dla Good Dee's

Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym, ciemnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Data ważności podana na opakowaniu w formacie USA tj. MM/DD/RRRR

Sposób przygotowania: Dodawaj stopniowo 30ml wody po 1 łyżce do zawartości opakowania przesypanej dużej miski, mieszaj energicznie trzepaczką do uzyskania gładkiej masy - jeśli  po minucie mieszania składniki się nie połączą, dodaj jeszcze 5ml -  mieszaj cierpliwie, masa potrzebuje czasu.  Gotowa masę przechowuj w lodówce w zamkniętym opakowaniu i zużyj w ciągu tygodnia, przed użyciem wyjmij masę i pozostaw na pół godziny w temperaturze pokojowej aby zmiękła. Dodając odrobinę (!) więcej wody uzyskasz konsystencję umożliwiającą wykorzystanie masy  jako polewy typu ganache do polania na wierzch ciasta.