Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Good Dee's, Keto Frosting Mix, Dark Chocolate - krem & polewa do ciast smak Ciemna Czekolada, bez cukru

Good Dee's

860001992434

Nowy produkt

Gotowa do użycia, odpowiednia dla diety ketogenicznej, bezglutenowa, niskowęglowodanowa bezcukrowa masa/ krem do ciast słodzona tylko erytrolem, o wysokiej zawartości  błonnika - idealna do dekorowania ciast, używania jako polewa lub jako masa do przełożenia warstw tortu.

Więcej szczegółów

56,70 pln

Produkt niedostępny

Powiadom mnie

Masa netto 224g.; 25,31 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 11 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 11 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 1,32 pln.


Główne nuty smakowe:

Good Dee's Sugar Free Frosting Mix to kremowa, słodka, puszysta, gotowa do użycia (wymaga dodania wody i zmieszania trzepaczką) odpowiednia dla diety ketogenicznej, bezglutenowa, bezcukrowa masa/ krem do ciast o smaku ciemnej czekolady.

Good Dee's Sugar Free Frosting Mix nie ma ani grama cukru. Ma puszystą, lekką, konsystencję, która zachowuje ładny wygląd - doskonale sprawdza się właśnie jako masa do przekładania domowych keto ciast i ciasteczek! Masa smakuje tak dobrze, że trudno uwierzyć, że nie ma w niej w ogóle cukru i że ma zero węglowodanów netto!

Good Dee's Sugar Free Frosting - najważniejsze informacje

  • odpowiednia dla diety ketogenicznej 
  • bez glutenu
  • bez cukru
  • bez sztucznych słodzików
  • lekka, trwała konsystencja
  • łatwa  w przygotowaniu - wymaga dodania tylko wody i połączenia składników trzepaczką

Jak korzystać z bezcukrowej masy Good Dee's Sugar Free Frosting  Mix?

  • posmaruj nią wierzch tortu jak lukrem
  • przełóż masę do rękawa cukierniczego albo wyciskarki i udekoruj babeczki ozdobnymi zawijasami (masa dobrze trzyma kształt)
  • przygotuj whoopy pies - duże biszkoptowe ciastka składane po dwa jak markizy, przełóż je masą 
  • odetnij górną warstwę muffinki i wydrąż środek, do wnętrza nałóż masę i przykryj czapeczką z odciętego wcześniej czubka
  • możesz używać masy od razu z wiaderka, albo kombinować z jej smakiem dodając do niej np. aromaty Funky Flavors aby uzyska różne smaki, czekoladowa masa szczególnie dobrze łączy się ze smakami owocowymi (wiśniowy aromat daje smak wiśni w czekoladzie, a pomarańczowy - delicji), a także orzechowymi (orzech laskowy,  migdały, kokos) i oczywiście z aromatem nutellowym czyli Nutty Choc
Porcja 22 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 25.00  kcal 113.64  kcal
kJ 104.60  kJ 475.45  kJ
Tłuszcze, w tym 1.50  g 6.82  g
tłuszcze nasycone 1.00  g 4.55  g
Węglowodany, w tym 12.00  g 54.55  g
cukry 0.00  g 0.00  g
erytrol 10.00  g 45.45  g
Błonnik 4.00  g 18.18  g
Białko 1.00  g 4.55  g
Sól 0.09  g 0.40  g

Napisz opinię



Good Dee's Low Carb Sugar Free Dark Chocolate Frosting Mix - mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowej, bezcukrowej masy do ciast o smaku ciemnej czekolady, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 224g

Składniki: substancja słodząca erytrol w pudrze, rozpuszczalny błonnik kukurydziany, masło w proszku (mleko), kakao, naturalny aromat waniliowy.

Alergeny: zawiera mleko;  może zawierać jaja, mleko,  soję, ryby  (w formie kolagenu) i orzechy, w tym także orzechy ziemne

Wartości odżywcze w 1 porcji gotowej masy (22g,  zawartość opakowania wystarcza do przygotowania 12 porcji): wartość energetyczna 25,0kcal/104,6kJ, tłuszcze 1,5g (w tym tłuszcze nasycone 1,0g), węglowodany 12,0g (w tym cukry 0,0g , erytrol 10,0g), błonnik 4,0g, białko 1,0g, sól 0,0g

Wartości odżywcze w 100g gotowej masy: wartość energetyczna 113,6kcal/475,4kJ, tłuszcze 6,8g (w tym tłuszcze nasycone 4,5g), węglowodany 54,5g (w tym cukry 0,0g , erytrol 45,4g), błonnik 18,1g, białko 4,5g, sól 0,3g

Producent:  Wyprodukowano dla Good Dee's

Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym, ciemnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Data ważności podana na opakowaniu w formacie USA tj. MM/DD/RRRR

Sposób przygotowania: Zmieszaj zawartość opakowania z 30ml wody, mieszaj energicznie trzepaczką do uzyskania gładkiej masy - jeśli  po minucie mieszania składniki się nie połączą, dodaj jeszcze 5ml -  mieszaj cierpliwie, masa potrzebuje czasu.  Gotowa masę przechowuj w lodówce w zamkniętym opakowaniu i zużyj w ciągu tygodnia, przed użyciem wyjmij masę i pozostaw na pół godziny w temperaturze pokojowej aby zmiękła. Dodając odrobinę (!) więcej wody uzyskasz konsystencję umożliwiającą wykorzystanie masy  jako polewy typu ganache do polania na wierzch ciasta.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: