Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Swerve Brownie Mix - keto ciasto czekoladowe mix bez cukru i glutenu

Swerve

852700300054

Nowy produkt

Mieszanka do przygotowania odpowiedniego dla diety ketogenicznej czekoladowego brownie bez dodatku cukru i bez glutenu, oparta o naturalne, niskowęglowodanowe składniki pochodzenia organicznego, słodzona erytrolem.

Więcej szczegółów

39,73 pln

Produkt niedostępny

Powiadom mnie

Masa netto 340g.; 11,69 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 7 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 7 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,84 pln.


Główne nuty smakowe:

Brownie dawno nie smakowało ta dobrze - i tak niewinnie zarazem. Słodkie, wilgotne, sycące.

Jeśli śledzisz anglojęzyczne, szczególnie amerykańskie, blogi poświęcone diecie ketogennej i niskowęglowodanowym słodkim wypiekom, marka Swerve z pewnością jest Ci znana - to o słodziki i gotowe mieszanki do wypieku ciast tej marki opierają swoje najpopularniejsze przepisy autorzy znanych blogów, takich np jak The Big Man's World, Wholesome Yum czy Sugarfree Diva. Jeśli do tej pory z żalem rezygnowałaś z tych przepisów - teraz są w zasięgu Twojej kuchni.

Zarówno opatentowana mieszanka słodząca Swerve (zawiera erytrol i naturalne probiotyczne oligosacharydy), jak i mieszanki do ciast słodzone Swerve, cenione są przez klientów ze względu na dwie najważniejsze zalety: po pierwsze, mają naprawdę znikomą zawartość węglowodanów netto (czyli tych przyswajalnych, mających wpływ na poziom cukru we krwi). Po drugie: smak; we wszystkich opiniach (sprawdź np. opinie o Swerve na Amazon USA) powtarza się zachwyt czystym słodkim smakiem bez uczucia chłodu na języku, charakterystycznego dla wielu poliolowych słodzików.

Jeśli więc masz ochotę na proste w przygotowaniu, zachwycające w smaku, wilgotne i aromatyczne niskowęglowodanowe czekoladowe ciasto, koniecznie wypróbuj mieszankę Swerve.

Najważniejsze informacje o mieszankach Swerve:

  • bez glutenu
  • bez dodatku cukru
  • naturalny, organiczny skład
  • niskowęglowodanowe
  • odpowiednie dla diety ketogenicznej
  • banalnie proste w przygotowaniu

Porcja 28 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 90.00  kcal 321.43  kcal
kJ 377.00  kJ 1,346.43  kJ
Tłuszcze, w tym 6.00  g 21.43  g
tłuszcze nasycone 1.00  g 3.57  g
Węglowodany, w tym 13.00  g 46.43  g
cukry 1.00  g 3.57  g
erytrol 8.00  g 28.57  g
Błonnik 3.00  g 10.71  g
Białko 3.00  g 10.71  g
Sól 0.20  g 0.71  g

Napisz opinię



Swerve Sweets Ketogenic Chocolate Brownie Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowego ciasta czekoladowego, zawiera substancję słodzącą

Masa netto: 300g (do przygotowania 1 ciasta w blaszce 20cm x 20cm)

Składniki: blanszowana mąka migdałowa, Mieszanka słodząca Swerve® (substancja słodząca erytrol, oligosacharydy, aromat naturalny), kakao (alkalizowane), skrobia z tapioki, organiczna mąka kokosowa, aromat naturalny, sól morska, proszek do pieczenia.

Alergeny: zawiera migdały. Może zawierać inne orzechy, mleko, soję, jaja, gluten.

Wartości odżywcze w 100g suchego produktu: wartość energetyczna 321,4kcal/1346,4kJ, tłuszcze 21,4g (w tym tłuszcze nasycone 3,5g), węglowodany 46,4g (w tym cukry 3,5g , erytrol 28,5g), błonnik 10,7g, białko 10,7g, sól 0,7g

Wartości odżywcze w 100g gotowego ciasta*: wartość energetyczna 290,9kcal/1217,1kJ, tłuszcze 23,6g (w tym tłuszcze nasycone 3,6g), węglowodany 23,6g (w tym cukry 1,8g , erytrol 14,5g), błonnik 5,4g, białko 7,2g, sól 0,4g

Wartości odżywcze w 1 kawałku gotowego ciasta*: wartość energetyczna 160,0kcal/669,4kJ, tłuszcze 13,0g (w tym tłuszcze nasycone 2,0g), węglowodany 13,0g (w tym cukry 1,0g , erytrol 8,0g), błonnik 3,0g, białko 4,0g, sól 0,2g

*Ciasto przygotowane wg przepisu podanego na opakowaniu z całej zawartości opakowania, po podzieleniu na 12 kawałków, z których każdy waży ok 55g

Producent:  Swerve Sweetener, New Orleans, LA 70125

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przygotowanie:

Przygotuj dodatkowo: 2 duże jaja, 120ml oleju lub miękkiego masła, 125ml wody

  1. Rozgrzać piekarnik do 175 °C
  2. Natłuścić formę lub wyłożyć papierem do pieczenia
  3. Zmieszać w misce jajka, wodę i tłuszcz i ewentualnie ekstrakt wanilii, dodaj zawartość opakowania i dokładnie wymieszać
  4. Przelej ciasto do formy
  5. Piecz 25 - 27 minut
  6. Wyjmijz formy dopiero po całkowitym wystudzeniu

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: