Zgrzewka 6 x 1,38kg! Sekretny składnik Questów - VitaFiber™ to naturalny słodzik, który nie tylko jest słodki, ale także zdrowy! VitaFiber™ to słodki syrop & 70% błonnika w jednym! Błonnik VitaFiber™ nie tylko świetnie smakuje, ale maksymalizuje i przedłuża uczucie sytości a dodatkowo ma działanie prebiotyczne i wspiera zdrowe funkcjonowanie jelit.
Niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa bez laktozy to maksymalnie czysty izolat białka serwatkowego uzyskiwany metodą CFM - czyli metoda mikrofiltracji krzyżowej. Odżywka zawiera wyłącznie wartościowe składniki i nie ma żadnych wypełniaczy. Nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani cukru.
Poranna kawa czy poranny shake? Nie musisz wybierać z Quest Cold Brew Coffee Latte Protein możesz co rano delektować się smakiem przepysznej kawy, która dostarczy Ci 24g białka i mniej niż 1g cukru. Dodaj banana, czekoladowe mleko i parę kostek lodu, zmiksuj - i proteinowe czekoladowe mocha frappe jak ze Starbucksa gotowe :)
Niskowęglowodanowa, niskolaktozowa, niskotłuszczowa odżywka białkowa (98% izolatu białka serwatkowego) o maksymalnej zawartości białka o doskonałym aminogramie, przez wielu zawodników uważana za najlepszy dostępny izolat białka serwatki. OSTATNIA DOSTAWA, DATA WAŻNOŚCI 31/05/2020
Długo wyczekiwana, budząca wiele emocji odżywka białkowa o smaku batona Snickersa czyli karmelu, mlecznej czekolady i orzechów ziemnych na bazie białka serwatkowego.
Wielki come back! Długo wyczekiwana, budząca wiele emocji odżywka białkowa o smaku batona Mars czyli karmelu, nugatu i mlecznej czekolady na bazie białka serwatkowego.
Duże opakowanie 1kg Smooth Almond Butter to naturalne masło migdałowe z kawałkami migdałów prażonymi w ich naturalnej brązowej skórce. Masła orzechowe Meridian słyną z doskonałego smaku i idealnego składu - zawierają 100% migdałów, żadnego dodatku cukru, soli czy oleju palmowego.
Duże opakowanie 1kg Crunchy Almond Butter to naturalne masło migdałowe z kawałkami migdałów prażonymi w ich naturalnej brązowej skórce. Masła orzechowe Meridian słyną z doskonałego smaku i idealnego składu - zawierają 100% migdałów, żadnego dodatku cukru, soli czy oleju palmowego.
Wegańska odżywka białkowa na bazie mieszanych białek, słodzona stewią. Jedna porcja odżywka dostarcza 22g czystego wegańskiego białka.
Gładko mielone masło z prażonych w skórkach orzechów laskowych - 100% czyste masło, bez dodatku cukru, soli czy oleju, napakowane białkiem i zdrowymi tłuszczami.
AD Vantage™ Professor Nutz™ Peanut Butter - rewolucyjne masło orzechowe ze stewią wzbogacone o opatentowane składniki pochodzenia roślinnego AD Vantage™ Fat Blocker i AD Vantage™ Carb Blocker
Kremowy czekoladowy koktajl białkowy bez cukru: bez cukru bez maltitolu niskotłuszczowy niskowęglowodanowy aż 24g białka zawiera opatentowany błonnika NutraFlora
Zawierając 4 razy więcej błonnika i o 80% mniej węglowodanów niż tradycyjna mąka Lonjevity FiberFlour jest składnikiem, który pozwala w ogromnym stopniu skorygować błędy i wyeliminować dysproporcje w makroskładnikach codziennej diety. To alternatywa dla mąki idealna dla osób na diecie niskowęglowodanowej, jest wysokim źródłem błonnika, beta-glukanów,...
Wielofunkcyjna odżywka białkowa o niskiej zawartości cukru - porcja to 19g białka,max 1g cukru i nie więcej niż 116kcal. Odpowiednia dla wegetarian, bez soi, bez GMO. Doskonała do wielorakich zastosowań - jako shake, mus, lub do wykorzystania w deserach.
Mus proteinowy o smaku białej czekolady i malin. Prosty i szybki w przygotowaniu, pyszny deser z dużą zawartością białka i minimalną zawartością węglowodanów.
Wielofunkcyjna odżywka białkowa o niskiej zawartości cukru - porcja to 19g białka,max 1g cukru i nie więcej niż 116kcal. Odpowiednia dla wegetarian, bez soi, bez GMO. Doskonała do wielorakich zastosowań - jako shake, mus, lub do wykorzystania w deserach.
Duże opakowanie 1KG. Odtłuszczona mąka migdałowa z blanszowanych migdałów z hiszpańskiej Katalonii charakteryzuje się niezwykle wysoką zawartością białka i błonnika i zredukowaną do minimum zawartością węglowodanów i tłuszczu (tylko 8%). Zawiera 2 razy mniej tłuszczu niż inne odtłuszczone mąki migdałowe i dzięki temu jest najmniej kaloryczną mąką...
Duża butelka 1,38kg! Sekretny składnik popularnych najlepszych batonów białkowych. VitaFiber™ to naturalny słodzik, który nie tylko jest słodki, ale także zdrowy! VitaFiber™ to słodki syrop & 70% błonnika w jednym! Błonnik VitaFiber™ nie tylko świetnie smakuje, ale maksymalizuje i przedłuża uczucie sytości.
Duży słoik - 0,95L litr! 100% czysty, naturalny olej kokosowy, organiczny, etra virgin - z pierwszego tłoczenia na zimno. Nierafinowany olej kokosowy Bio Planete jest kokosowy odpowiedni do gotowania i smażenia.
Naleśniki bananowo-orzechowe. Mix do przygotowania naleśników FlapJacked zawiera tylko najwyższej jakości białko (aż 29g!) i najdoskonalsze, tylko naturalne składniki. Wgryź się w pyszne naleśniki z kawałkami orzechów i bananów i nigdy więcej nie wracaj do zwykłych naleśników.
a25412158007582
Nowy produkt
Bezglutenowy krem czekoladowo-orzechowy słodzony naturalnie słodką tagatozą. Pyszny, kremowy, z aromatycznymi orzechami laskowymi aksamitnie rozsmarowuje się na tostach, kanapkach i naleśnikach, doskonały dodatek do lodów i innych deserów.
Ostatnie egzemplarze!
Masa netto 200g.; 9,81 pln/100g.
Kupując teraz ten produkt dostaniesz 3 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 3 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,36 pln.
Jeśli tęsknisz za znanym z dzieciństwa smakiem słodkiego kremu czekoladowo-orzechowego, krem Tagatesse jest właśnie dla ciebie. Pochodzący z Holandii krem czekoladowy z orzechami nie zawiera dodatku cukru a jego smak i cudownie gładka kremowa konsystencja z pewnością cię zachwycą. Przypomnij sobie smak czekoladowego kremu na kanapkach i naleśnikach - i sięgnij po krem czekoladowy Damhert z tagatozą!
Tagatoza to cukier pozyskiwany z mleka (ale nie zawiera laktozy!) - w przeciwieństwie do innych znanych cukrów, ze względu na swoją budowę jest w większości nieprzyswajana przez ludzki organizm, dzięki temu doskonale nadaje się jako słodzik w słodyczach dla diabetyków. Tagatoza nie jest maltitolem, lecz niemal niemetabolizowanym cukrem - dzięki temu ma smak łudząco podobny do smaku zwykłego cukru i jest idealna alternatywą dla słodzików, które zostawiają nieprzyjemny posmak w ustach. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, przeczytaj wpis na blogu o tagatozie.
Produkt odpowiedni dla diety | Niskie IG, Dieta niskowęglowodanowa, Diabetyczna |
Zastosowane substancje słodzące | Tagatoza |
Subst. słodzące, których unikasz | Acesulfam potasu, Aspartam, Cukier, Cyklaminian sodu, Erytrytol, Fruktoza, Glukoza, Ksylitol, Laktitol, Maltitol, Sorbitol, Stewia, Sukraloza (Splenda), Syrop glukozowo-fruktozowy, Miód, Izomalt |
Kaloryczność porcji | do 200kcal, do 300kcal |
Produkty Wege i Eko | Odpowiedni dla wegetarian |
Wyklucz alergeny | Soja, Gluten, Jaja |
Bezglutenowy | Tak |
Smak | orzech laskowy, czekolada mleczna |
Porcja 60 g | W 100 g | |||
---|---|---|---|---|
Wartość energetyczna | ||||
kcal | 339.00 kcal | 565.00 kcal | ||
kJ | 1,420.41 kJ | 2,367.35 kJ | ||
Tłuszcze, w tym | 22.80 g | 38.00 g | ||
tłuszcze nasycone | 5.22 g | 8.70 g | ||
tłuszcze trans | ||||
tłuszcze jednonienasycone | ||||
tłuszcze wielonienasycone | ||||
Węglowodany, w tym | 30.00 g | 50.00 g | ||
cukry | 4.62 g | 7.70 g | ||
poliole | ||||
skrobie | ||||
Białko | 3.42 g | 5.70 g | ||
Błonnik | 1.74 g | 2.90 g | ||
Erytrytol | ||||
Sód | ||||
(ekwiwalent soli) | 102.00 mg | 170.00 mg | ||
Uwagi |
Masa netto: 200g
Skład: Tagatoza (41,5%), olej roślinny (rzepakowy i palmowy), orzechy laskowe (13%), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat. Zawiera substancje słodzące, nadmierne spożycie może powodować efekt przeczyszczający
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna 2355 kJ / 565kcal, 38g tłuszcze (w tym 8,7g tłuszcze nasycone), 50g węglowodany (w tym 49g cukry, z czego 41,3g stanowi tagatoza), 5,7g białka, 2,9g błonnika, 170mg soli
Alergeny: mleko, orzechy laskowe. Może zawierać śladowe ilości soi.
Importer: NATURALIA, ul. Smetany 1/19, 00-783 Warszawa
Producent: wyprodukowano przez Damhert NVSA, Kapelstraat 154 . B-3550 Heusden-Zolder, Belgia
Przepysznie słodki krem o bogatym, rozwijającym się smaku rozpływającym się w ustach; trudno uwierzyć, że tak pyszny krem może nie być obciążony nadmiarem kalorii, czy tłuszczów albo węglowodanów. Gęsty, lśniący, czekoladowy krem o intensywnym zapachu wanilii i czekolady, zawierający prawdziwe kakao i naturalny aromat wanilii zachwyci Cię od razu.
Krem do smarowania o aksamitnej konsystencji i intensywnym smaku oraz zapachu orzeszków ziemnych, wzbogacony wyraźną czekoladową nutą. Jest słodki a w tle drugiego planu smaku pobrzmiewa słona nuta.
Mleczna czekolada słodzona maltitolem ma o 17% mniej kalorii niż zwykła czekolada i znacznie mniej węglowodanów a smakuje tak samo pysznie.
Tagatoza jest naturalnym cukrem występującym w laktozie. Tylko pod mikroskopem można odróżnić kryształy tagatozy i cukru. Ten nowy produkt podbija serca fanów słodyczy i coraz częściej zastępuje zwykły cukier. Tagatoza może być używana przez diabetyków, osoby otyłe, oraz wszystkich tych, którzy pragną schudnąć lub po prostu szukają zdrowej alternatywy dla...
Splenda® nie zostawia charakterystycznego dla większości słodzików gorzkiego posmaku zawiera ułamek kalorii zawartych w cukrze jest wytwarzana z cukru, ale nie jest cukrem jest wszechstronna - możesz jej użyć wszędzie tam, gdzie zwykle używa się cukru nadaje się do pieczenia i gotowania odpowiednia dla diabetyków i osób na diecie niskowęglowodanowej
Doskonałej jakości belgijska ciemna czekolada bez cukru to idealne rozwiązanie dla wielbicieli czekolady. Pyszna, o głębokim, czekoladowym smaku, niskim indeksie glikemicznym i obniżonej kaloryczności zachwyci cię na pewno!
Aromatyczny cukier z pąków palmy kokosowej ma najniższy indeks glikemiczny spośród wszystkich dostępnych cukrów. Cukier kokosowy jest długotrwałym źródłem stopniowo uwalnianej energii i ma indeks glikemiczny niemal dwukrotnie niższy (IG 35) od tradycyjnego cukru.
Krem czekoladowo-orzechowy słodzony stewią. Pyszny, kremowy, z orzechową nutą, aksamitnie rozsmarowuje się na tostach, kanapkach i naleśnikach, doskonał dodatek do omletów i deserów.
Jeden z najmniej kalorycznych dżemów wytwarzanych z owoców (nie mylić z niskokalorycznymi produktami dżemopodobnymi o smaku owoców), słodzony innowacyjną tagatozą.
Doskonały składnik dietetycznych deserów, shakeów i jogurtów, baza do przygotowania odtłuszczonej chałwy. Niskotłuszczowa mąka sezamowa ma delikatny, orzechowy smak, jest niezwyklebogata w białko (36%) i błonnik (25%), a dzięki wysokiemu stopniowi odtłuszczenia na zimno ma dwa razy mniej kalorii niż sezam.
RED Chocolette to przepyszne czekolady o obniżonej zawartości tłuszczu, bez dodatku cukru, słodzone stewią i erytrolem - zastosowanie innowacyjnej formuły (czekolady są chronione 10 patentami) w połączeniu z tradycją szwajcarskich chocolatierów pozwoliło stworzyć jedną z najmniej kalorycznych czekolad - w zależności od smaku ma od 30% do nawet 50% mniej...
Aromatyczne, słodkie, intensywnie gruszkowe cukierki nie zawierają ani grama cukru! Ręcznie wytwarzane, z naturalnymi barwnikami to doskonała i zdrowsza wersja klasycznych kalorycznych landrynek. Chcesz ograniczyć cukier, a brakuje Ci słodyczy - tradycyjna angielska manufaktura Stockley's przygotowała pyszne słodycze bez cukru właśnie dla Ciebie!
Duża butelka - aż 0,7L. Syrop klonowy Vermont bez cukru to delikatny w smaku dodatek do ciast, lodów i deserów. Dzięki zawartości naturalnego aromatu klonowego jest równie pyszny co tradycyjny syrop klonowy, ale zawiera tylko 15 kalorii! Ten gęsty, bursztynowy syrop to doskonały zamiennik cukru, który można używać do polewania gotowych deserów i pieczenia.
Prześliczna i przepyszna czekolada iLoveSweet o smaku nugatowym z orzechami laskowymi, na bazie izolatu białka oraz oleju kokosowego.
Bogaty smak masła orzechowego zamknięty w przepysznych bezcukrowych czekoladowych kosteczkach oblanych mleczną czekoladą. W składzie czekoladek nie ma cukru ani maltitolu - są słodzone erytrolem. Mają bardzo niską zawartość węglowodanów a do tego ponad połowę składu czekoladek stanowi wartościowy błonnik. PUDEŁKO x 16 SZTUK
Czysty błonnik rozpuszczalny bez białka, tłuszczu, cukru, skrobi i glutenu. Mąka konjak, z której powstaje makaron shirataki (shirataki zawiera tylko 4% konjak, reszta to woda!) - chłonie do 200 razy więcej wody w stosunku do swojej objętości (1 łyżeczka mąki konjak może wchłonąć do 1,4L wody) 100% źródło błonnika, idealna do zwiększania objętości potraw...