Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Vegifeel wegański proteinowy krem czekoladowo-orzechowy 23g białka

Pozostali Producenci

a24260495460475

Nowy produkt

Vegifeel to wegański, bezglutenowy, bezcukrowy, wolny od konserwantów i oleju palmowego krem czekoladowy z orzechami laskowymi o wysokiej zawartości białka 23%. Odpowiedni dla wegan na diecie bezcukrowej, niskowęglowodanowej i bezglutenowej.

Więcej szczegółów

32,98 pln

Produkt niedostępny

Powiadom mnie

Masa netto 250g.; 13,19 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 6 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 6 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,72 pln.


Główne nuty smakowe:

Wysokobiałkowy krem VegiFEEL to nie tylko pyszny krem ​​czekoladowo-orzechowy do kanapek czy naleśników, ale także wyraz pewnej filozofii. Krem Vegifeel nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego ani konserwantów, produkt jest wolny od laktozy oraz bezglutenowy, marka zrezygnowała także ze stosowania oleju palmowego dodawanego do większości kremów czekoladowych. Krem jest niemal bezcukrowy - zawiera jedynie pół grama cukru i jest to cukier występujący naturalnie w orzechach laskowych i kakao.

Białko jest najważniejszym budulcem naszego ciała, dlatego przepyszny krem wegański został wzbogacony białkiem roślinnym, które stanowi aż 23% jego składu - w ten sposób możesz równocześnie zdrowo się odżywiać i cieszyć się słodkościami przy śniadaniu bez wyrzutów sumienia. Krem Vegifeel nie zawiera soi - oparty jest na białku grochu, a nie będącej częstym alergenem soi.

Krem czekoladowo-orzechowy Vegifeel jest odpowiedni dla wegan i wegetarian, ale także dla osób z alergiami pokarmowymi, doskonale smakuje jako dodatek do kanapek, naleśników, gofrów, omletów, owsianki, gofrów a nawet jako krem do ciast.

Najważniejsze informacje o wegańskim kremie białkowym Vegifeel:

  • intensywny smak czekolady i prażonych orzechów laskowych
  • bez oleju palmowego
  • 100% wegański
  • 23% białka
  • bez cukru
  • bez soi
  • bez glutenu
  • bez laktozy
  • bez konserwantów
  • niskowęglowodanowy
Porcja 15 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 77.40  kcal 516.00  kcal
kJ 324.31  kJ 2,162.04  kJ
Tłuszcze, w tym 5.70  g 38.00  g
tłuszcze nasycone 1.32  g 8.80  g
tłuszcze trans
tłuszcze jednonienasycone
tłuszcze wielonienasycone
Węglowodany, w tym 4.80  g 32.00  g
cukry 0.09  g 0.60  g
poliole 4.35  g 29.00  g
skrobie
Białko 3.45  g 23.00  g
Błonnik
Erytrytol
Sód 15.60  mg 104.00  mg
(ekwiwalent soli) 39.00  mg 260.00  mg
Uwagi

Napisz opinię



Vegifeel chocolate-creamy spread with hazelnuts - wegański krem czekoladowy z orzechami laskowymi wzbogacony białkiem, bez cukru, zawiera substancję słodzącą

Masa netto: 250g 

Składniki: Substancja słodzą: maltitol, oleje roślinne (shea, rzepakowy), koncentrat białka grochu, orzechy laskowe (11%), odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna rzepakowa), aromat. Spożycie w nadmiernych ilościach może powodować efekt przeczyszczający.  

Alergeny: orzechy laskowe;

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 2137kJ/516kcal, tłuszcze 38g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,8g), węglowodany 32g (w tym cukry 0,6g, poliole 29g), białko 23g, sól 0,26g,

Producent:  Wyprodukowano w Niemczech przez Fitnesshotline GmbH, Beethovenstrase 9, 08209 Auernach, Germany

Dystrybutor: Walden Farms Kornelia Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze 15°C - 25°C poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych, z dala od źródeł intensywnych zapachów. Po otwarciu spożyć w przeciągu miesiąca.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: