Infolinia: 885 925 336
E-mail: sklep@guiltfree.pl
Darmowa dostawa od 285 zł
Szybka wysyłka do 48h
Już 12 949 produktów light
VegaUp Chocorella BIO wegańska pasta kakaowa z ciecierzycy i daktyli bez dodatku cukru
Krem na bazie ciecierzycy z dodatkiem kakao, słodzony daktylami, bez dodatku cukru i jakichkolwiek słodzików, o lekko piernikowym zapachu.
Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków, stanowi zdrowy zamiennik dla tradycyjnych, słodzonych smarowideł i kremów czekoladowych - choć ma niską zawartość tłuszczu, mielone na gładko dojrzałe daktyle i gotowana ciecierzyca nadają tej paście konsystencji charakterystycznej dla tłustych kremów.
Gładka konsystencja pasty sprawia, że łatwo rozsmarowuje się na kanapkach, ma delikatny, łagodny smak, mocno kakaowy, nie jest bardzo słodka - szczególnie dobry produkt dla dzieci.
Bez żadnych sztucznych dodatków, słodzików, konserwantów, barwników, aromatów i emulgatorów.
Nie zawiera oleju palmowego, wolny od GMO i glutenu.
Wartości Odżywcze
Twoja opinia nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Raport wysłany
Twój raport nie może zostać wysłany
Napisz recenzję
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
VegaUp Chocorella wegańska pasta kakaowa z ciecierzycy i daktyli bez dodatku cukru
Masa netto: 200g
Składniki: Gotowana ciecierzyca BIO (40%), woda, daktyle BIO (18%), olej słonecznikowy BIO, orzechy ziemne BIO, kakao odtłuszczone w proszku BIO (0,5%), sól morska, cynamon BIO
Informacja alergenna: orzechy ziemne; produkt może zawierać orzechy i sezam
Wartości odżywcze w 100g: Wartość energetyczna: 1017 kJ / 243 kcal, Tłuszcz: 15g, - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2g, Węglowodany: 21g, w tym cukry: 13g, Błonnik: 5g, Białko: 5g, Sól: 0,01g
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48h
Producent: Wyprodukowano w Polsce przez Delikato Spółka Jawna, 95-200 Pabianice, Wschodnia 4/6