Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Wyprzedaże

Macadamia Nut Farm Spinach Tagliatelle - bezglutenowy makaron szpinakowy z mąki makadamia

Macadamia Nut Farm

4779050811015

Nowy produkt

Bezglutenowy makaron w formie wstążek tagliatelle z mąką z orzechów makadamia i suszonym szpinakiem.

Więcej szczegółów

15,94 pln

Produkt niedostępny

Powiadom mnie

Masa netto 250g.; 6,38 pln/100g.

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 3 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 3 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,36 pln.


Główne nuty smakowe:

Macadamia Nut Farm Spinach Tagliatelle to bezglutenowy makaron w formie wstążek tagliatelle z mąką z orzechów makadamia i suszonym szpinakiem.

Bezglutenowy makaron z mąki z orzechów makadamia to idealny neutralny makaron, który możesz podawać jak zwykły makaron, polany ulubionym sosem na wierzchu. Delikatny makaron o jedwabistej konsystencji i lekko słodkich nutach smakowych dzięki wysokiej zawartości orzechó makadamia (33%), a szpinak nadaje makaronowi dodatkowego smaku i wyjątkowości.

Szpinak zawiera niskokaloryczne składniki odżywcze. Szpinak jest ważny dla zdrowia skóry, włosów i kości. Dostarcza również białko, żelazo, witaminy i minerały. Ten makaron składa się z jajek, które są doskonałym źródłem białka, które pomaga w utrzymaniu i naprawie tkanek ciała, w tym mięśni. Jajka zawierają również witaminy i minerały niezbędne do prawidłowego funkcjonowania mózgu i układu nerwowego. 

Porcja 35 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 116.55  kcal 333.00  kcal
kJ 488.34  kJ 1,395.27  kJ
Tłuszcze, w tym 3.15  g 9.00  g
tłuszcze nasycone 0.63  g 1.80  g
Węglowodany, w tym 17.40  g 49.70  g
cukry 2.66  g 7.60  g
Błonnik 3.89  g 11.10  g
Białko 2.87  g 8.20  g
Sól 0.07  g 0.20  g

Napisz opinię



Macadamia Nut Farm, macadamia nut flour pasta with eggs and spinach - bezglutenowy makaron szpinakowy na bazie mąki z orzechów makadamia

Masa netto 250g

Składniki: bezglutenowa mąka kukurydziana, mąka z orzechów makadamia 33%, jaja 21%, skrobia, liofilizowany szpinak w proszku 3,1%.

Alergeny: orzechy makadamia, jaja, może zawierać inne orzechy, w tym orzechy ziemne

Produkt odpowiedni dla wegan. Produkt bezglutenowy.

Kraj pochodzenia orzechów: Włochy

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 333,0kcal/1395,2kJ, tłuszcze 9,0g (w tym tłuszcze nasycone 1,8g), węglowodany 49,7g (w tym cukry 7,6g), błonnik 11,1g, białko 8,2g, sól 0,2g

Wartości odżywcze w 35g: wartość energetyczna 116,5kcal/488,3kJ, tłuszcze 3,1g (w tym tłuszcze nasycone 0,6g), węglowodany 17,3g (w tym cukry 2,6g), błonnik 3,8g, białko 2,8g, sól 0,0g

Producent: wyprodukowano w UE przez Macadamia Nut Farm, Gedimino pr.33-1, LT-01104. Vilnius, Lithuania

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed światłem. N

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: