Wybierz kategorię

Wybierz producenta

Promocje

Pasta alla Eva, makaron bałkowy bez soi, 70g białka

Adam's Bread

199

Nowy produkt

Wysokoproteinowy (70g białka/100g makaronu), niskowęglowodanowy 4,3g węglowodanów) i pyszny. Doskonały do dań z sosem, dobrze wchłania smak i aromat dań. Odpowiedni dla osób stosujących dietę niskowęglowodanową, wysokoproteinową lub niskoglikemiczną.

Więcej szczegółów

14,00 pln

Produkt niedostępny

Powiadom mnie

Waga netto 250g.; 5,60 pln/100g

Kupując teraz ten produkt dostaniesz 2 punktów lojalnościowych. Łącznie za całe zakupy otrzymasz 2 punktów lojalnościowych co możesz zamienić na zniżkę na następne zamówienie o wartości 0,24 pln.


Makaron Pasta alla Eva:

  • jest niskowęglowodanowy (tylko 4,3g węglowodanów), dzięki czemu zapobiega skokom poziomu insuliny we krwi, które występują w przypadku jedzenia tradycyjnych makaronów i są odpowiedzialne za napady wilczego głodu.
  • jest wysokoproteinowy (ponad 70g białka!),
  • ma niski indeks glikemiczny, dzięki czemu daje uczucie sytości na dłużej i wspomaga proces odchudzania lub utrzymania wagi na właściwym poziomie
  • doskonale sprawdza się we wszystkich przepisach wykorzystujących makaron, szczególnie polecany jest do dań z sosem takich jak spaghetti czy gulasz
  • bez soi
  • bez polepszaczy i konserwantów
  • prosty 100% naturalny skład
Porcja 35 g W 100 g
Wartość energetyczna
kcal 133.35  kcal 381.00  kcal
kJ 558.74  kJ 1,596.39  kJ
Tłuszcze, w tym 2.77  g 7.90  g
tłuszcze nasycone 0.84  g 2.40  g
tłuszcze trans
tłuszcze jednonienasycone
tłuszcze wielonienasycone
Węglowodany, w tym 1.51  g 4.30  g
cukry 0.77  g 2.20  g
poliole
skrobie
Białko 24.75  g 70.70  g
Błonnik
Erytrytol
Sód 70.00  mg 200.00  mg
(ekwiwalent soli) 175.00  mg 500.00  mg
Uwagi

Napisz opinię

Pasta alla Eva, makaron bałkowy bez soi, 70g białka

Pasta alla Eva, makaron bałkowy bez soi, 70g białka

Wysokoproteinowy (70g białka/100g makaronu), niskowęglowodanowy 4,3g węglowodanów) i pyszny. Doskonały do dań z sosem, dobrze wchłania smak i aromat dań. Odpowiedni dla osób stosujących dietę niskowęglowodanową, wysokoproteinową lub niskoglikemiczną.



Pasta alla Eva - makaron wysokobiałkowy niskowęglowodanowy

Masa netto: 250g

Skład: gluten pszenny, białko grochu, świeże jaja (20%), otręby pszenne.

Alergeny: gluten, jaja.

Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 1607kJ / 381kcal, tłuszcze 7,9g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,4g), węglowodany 4,3g (w tym cukry 2,2g), białko 70,7g , błonnik 4,3g, sól 0,5g

Producent:  wyprodukowano w Niemczech przez Lapiniak GmbH

Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem.

Polecane produkty

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali także: