BeKeto BIO Konjac Fettuccine - organiczny makaron shirataki
Bio Konjac Fettuccine to najlepszy niskowęglowodanowy i niskokaloryczny makaron na rynku! Dzięki temu możesz w pełni skupić się na swoich ulubionych dodatkach. Został stworzony z najwyższej jakości organicznych składników. To świetne rozwiązanie dla tych najbardziej zabieganych. Stwórz z nim niesamowite danie w 15 minut! Możesz na stałe włączyć Bio Konjac Fettuccine do swojej diety keto czy low-carb, dalej pozostając w stanie ketozy.
Wartości Odżywcze
BeKeto™ BIO KONJAC - makaron typu shirataki
Masa netto: 320g (250g po odcieku zalewy)
Skład: organiczna mąka konjac, woda, stabilizator kwas cytrynowy.
Wartości odżywcze w 100g: wartość energetyczna 6,0kcal/25,1kJ, tłuszcze 0,0g (w tym tłuszcze nasycone 0,0g), węglowodany 1,3g (w tym cukry 0,0g), błonnik 0,5g, białko 0,1g, sól 0,0g
Wartości odżywcze w 250g: wartość energetyczna 15,0kcal/62,8kJ, tłuszcze 0,0g (w tym tłuszcze nasycone 0,0g), węglowodany 3,2g (w tym cukry 0,0g), błonnik 1,2g, białko 0,2g, sól 0,0g
Producent: Wyprodukowano w UE dla BeKeto Ltd., 409 London Rd., London, England, TW7 5AQ
Podmiot odpowiedzialny za informacje na teat żywności: BeKeto Sp. z o.o., al. Aleja Wincentego Witosa 31/103, 00-710 Warszawa
Warunki Przechowywania: przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed wilgocią, światłem i gorącem. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Przechowywanie: Po otwarciu trzymać w lodówce w oryginalnej zalewie lub w przegotowanej albo mineralnej wodzie, szczelnie zamknięte, spożyć w ciągu 3 dni.