• Obecnie brak na stanie
ANS Keto Brownie Mix 395g Chocolate Chip
  • ANS Keto Brownie Mix 395g Chocolate Chip
  • ANS Keto Brownie Mix 395g Chocolate Chip
  • ANS Keto Brownie Mix 395g Chocolate Chip
  • ANS Keto Brownie Mix 395g Chocolate Chip
  • ANS Keto Brownie Mix 395g Chocolate Chip
  • ANS Keto Brownie Mix 395g Chocolate Chip
Kod produktu: 628081004801
ANS Performance

ANS Keto Brownie Chocolate Chip - mieszanka na keto ciasto czekoladowe 1g węglowodanów netto

Data ważności: 30.06.2024Obecnie brak na stanie

Kompletna mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowego a jednocześnie nieprzesadnie białkowego, bezglutenowego czekoladowego keto brownie, które zadowoli najbardziej wybredne podniebienie. Niezwykłe makro porcji: 1 kawałek ma 105kcal, w tym 9g tłuszczu, 1g węglowodanów netto i 3g białka to zasługa optymalnie dobranych składników.

93,13 zł netto

93,13 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 395 g; 23.58zł/100g

Główny smak: Smak brownie – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak ciemna czekolada – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

ANS Keto Brownie Mix Chocolate Chip to gotowa keto mieszanka składników, dzięki której prosto i szybko upieczesz wyśmienite brownie – tylko 105kcal i 1g węglowodanów netto w kawąłku gotowego ciasta! Bez dodatku cukru, słodzona erytrytolem. Bez glutenu, bez syntetycznych aromatów i konserwantów. Przyjazna dietom wegetariańskiej, niskowęglowodanowej oraz paleo. To niebiańska przekąska dla Twojego podniebienia!

Brownie? Uwielbiasz te puszyste, czekoladowe ciasteczka. Teraz masz szansę upiec swoje własne, korzystając z alternatywnego przepisu – tego, w którym nie ma ani grama szkodliwego cukru i glutenu. Wystarczy, że sięgniesz po keto mieszankę do wypieku mistrzowskich brownie ANS Keto Brownie Mix Chocolate Chip!

W jej składzie znajdują się między innymi miazga kakaowa, masło kakaowe, mąka migdałowa, ekstrakt i aromat z wanilii. Receptura ANS Keto Brownie Mix Chocolate Chip to naturalne, pełnowartościowe składniki. Kiedy dodasz do nich 2 jajka i masło lub olej oraz odrobinę wody, po czym dokładnie wymieszasz, otrzymasz konsystencję gotową do wypieku. Jedno opakowanie ANS Keto Brownie Mix Chocolate Chip wystarczy na blaszkę wilgotnego brownie o wymiarach 20 x 20 cm, a jedno brownie (5 x 5 cm) to jedynie 1g węglowodanów netto oraz 105 kalorii!

Po ten pyszny deser mogą sięgnąć osoby na dietach ketogenicznej, niskowęglowodanowej, wegetariańskiej oraz paleo. To idealny pomysł na wyśmienitą przekąskę na spotkaniu towarzyskim przy kawie – z odrobiną bitej śmietany, lodów waniliowych, domowej konfitury albo malin i borówek smakuje arcybosko! To także mała przyjemność dla Ciebie, kiedy masz ochotę zasiąść przy kolejnym odcinku serialu albo poczytać książkę. Łatwe do upieczenia, niebiańskie w smaku, bez cukrowe i niskowęglowodanowe – ANS Keto Brownie Mix Chocolate Chip to idealny produkt dla wszystkich ketomaniaków!

Najważniejsze informacje o ANS Keto Brownie Mix Chocolate Chip:

  • jedno opakowanie wystarczy na upieczenie blaszki ciastek o wymiarach ponad 20 x 20 cm
  • jedno keto brownie (5 x 5 cm) to tylko 1g węglowodanów netto i 105 kalorii
  • bez glutenu
  • bez cukru
  • słodzone erytrytolem (obecność niewielkiej ilośc maltitolu wynika z kropelek czekoladowych, któe są nim słodzone, sama miesznaka na ciasto jest słodzona tylko erytrolem)
  • przyjazne dietom ketogenicznej, niskowęglowodanowej, paleo oraz wegetariańskiej
  • tylko naturalne aromaty
  • bez sztucznych konserwantów
  • wyjątkowo proste i szybkie w przyrządzeniu

Wartości Odżywcze

Porcja 35.62g

Wartości odżywcze w:
Porcja 35.62g
100g
Kalorie
105.00
294.78
kJ
439.61
1,234.18
Tłuszcze, w tym
9.00
25.27
tłuszcze nasycone
2.00
5.61
Węglowodany, w tym
15.00
42.11
cukry
0.00
0.00
poliole
3.00
8.42
erytrol
12.00
33.69
Białko
3.00
8.42
Błonnik
2.00
5.61
Sól
0.33
0.91

ANS Performance Keto Chocolate Chip Brownie Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowego ciasta czekoladowego typu brownie z kawałkami czekolady, bez cukru, zawiera substancje słodzące

Masa netto: 395g

Składniki:  substancja słodząca erytrytol, kropelki czekoladowe bez cukru (substancja słodząca maltitol, miazga kakaowa, masło kakaowe, lecytyna, naturalny ekstrakt z wanilii, pełne mleko w proszku), mąka migdałowa, kakao, proszek do pieczenia, naturalny aromat waniliowy, sól morska

Alergeny: zawiera mleko i migdały; może zawierać orzechy, w tym orzechy ziemne, jaja, gluten, sezam, pszenicę, ryby i skorupiaki.

Wartości odżywcze w 1 kawałku gotowego ciasta (1/16 porcji): wartość energetyczna 105,0kcal/439,6kJ, tłuszcze 9,0g (w tym tłuszcze nasycone 2,0g), węglowodany 15,0g (w tym cukry 0,0g , poliole 3,0g , erytrol 12,0g), białko 3,0g, błonnik 2,0g, sól 0,3g

Wartości odżywcze w 100g gotowego ciasta przygotowanego według proporcji podanych na opakowaniu: wartość energetyczna 294,7kcal/1234,1kJ, tłuszcze 25,2g (w tym tłuszcze nasycone 5,6g), węglowodany 42,1g (w tym cukry 0,0g , poliole 8,4g , erytrol 33,6g), białko 8,4g, błonnik 5,6g, sól 0,9g

Producent:  Wyprodukowano w USA dla Advanced Nutraceutical Sciences Inc., Rochester, NY 14606, Stany Zjednoczone

Dystrybutor: Guiltfree.pl K.Warda-Poniecka, Wola Gołkowska

Ostrzeżenie: Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Produkt nie powinien być spożywany przez kobiety w ciąży i matki karmiące.

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed wilgocią, światłem i gorącem. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Najlepiej spożyć przed końcem: data EXP na spodzie opakowania

Przygotowanie ciasta:

1. Przygotuj dodatkowo 2 duże jajka, 20ml zimnej wody i 72g miękkiego masła lub oleju.

2. Zmieszaj jaja i tłuszcz na jednolitą masę, dodaj zawartość opakowania. Konsystencja powinna być dość gęsta, jeśli chcesz, by ciasto było bardziej miękkie dodaj stopniowo 1-2 łyżki wody, nie więcej.

3. Od razu rozsmaruj ciasto w natłuszczonej lub silikonowej formie do pieczenia 20cm x 20cm.

4. Piecz 28-35 w piekarniku nagrzanym do 175C, aż brzegi będą dopieczone (twarde), a środek wciąż miękki-lekko płynny. Test suchego patyczka przeprowadź z boku ciasta, w odległości 2-3cm od brzegu formy - ciasto jest odpowiednio upieczone, gdy wetknięty w tym miejscu patyczek jest czysty i suchy. Ciasto 'dojdzie' stygnąc.

5. Pokrój ciasto na 16 kawałków po całkowitym wystudzeniu (to ważne - w przeciwnym razie ciasto będzie się kruszyć)