BiotechUSA Protein Brownie Baking Mix with no added sugar
  • BiotechUSA Protein Brownie Baking Mix with no added sugar
  • BiotechUSA Protein Brownie Baking Mix with no added sugar
  • BiotechUSA Protein Brownie Baking Mix with no added sugar
  • BiotechUSA Protein Brownie Baking Mix with no added sugar
  • BiotechUSA Protein Brownie Baking Mix with no added sugar
  • BiotechUSA Protein Brownie Baking Mix with no added sugar
Kod produktu: 5999076240791
BioTech USA

Biotech Protein White Chocolate Muffin Mix - mieszanka do wypieku białkowych muffinek bez dodatku cukru

Data ważności: 10.06.2025Dostępny w magazynie

Łatwa w użyciu, nie wymagająca użycia miksera mieszanka do wypieku białkowych muffinek z kawałkami białej czekolady, bez dodatku cukru, bez leju palmowego i bez glutenu. Wymaga dodania jedynie wody i 3 łyżek masła albo oleju.

47,83 zł netto

50,22 PLN brutto
Ilość produktów:

Masa netto 750 g; 6.70zł/100g

Główny smak: Smak biała czekolada – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem Smak biszkopt – kliknij, aby pokazać inne produkty z tym smakiem

  

Biotech Protein White Chocolate Muffin Mix to mieszanka do przygotowania niskowęglowodanowego, proteinowego słodkiego, wilgotnego, sycącego ciasta biszkoptowego z białą czekoladą, bez glutenu, bez dodatku cukru i bez oleju palmowego.

Kruchy przysmak o smaku białej czekolady, którym możesz uzupełnić swoje spożycie białka? Przedstawiamy naszą mieszankę do pieczenia Protein Muffin, z którą - w ramach zrównoważonej diety - nie będziesz już musiał(a) wybierać pomiędzy jednym a drugim, smacznym ciastkiem a swoimi celami utrzymania sylwetki! Nieodparty smak muffinek tworzą również wiórki białej czekolady dodane do mieszanki do pieczenia, a część jego zawartości białka pochodzi z białek serwatkowych!

Z mieszanki do pieczenia Protein Muffin w parę chwil przyrządzisz apetyczne muffinki, oprócz mieszanki będziesz potrzebować nieco tłuszczu i wody!

Mieszanka do wypieku Biotech Protein White Chocolate Muffin Mix, najważniejsze informacje:

  • bez dodatku cukru
  • bez maltitolu
  • niska zawartość węglowodanów netto
  • bez glutenu, bez zbóż
  • bez oleju palmowego
  • szybka i łatwa w przygotowaniu
  • odpowiednia dla diabetyków
  • łatwe w przygotowaniu, wymaga dodania tylko 2 składników (woda i olej)

Wartości Odżywcze

Porcja 75g

Wartości odżywcze w:
Porcja 75g
100g
Kalorie
336.75
449.00
kJ
1,408.50
1,878.00
Tłuszcze, w tym
16.50
22.00
tłuszcze nasycone
9.75
13.00
Węglowodany, w tym
34.50
46.00
cukry
10.50
14.00
Białko
16.50
22.00
Sól
1.05
1.40

Biotech Protein White Chocolate Muffin Mix - mieszanka do wypieku niskowęglowodanowego ciasta proteinowego z kawałkami białej czekolady, bez dodatku cukru, zawiera substancję słodzącą

Masa netto: 750g (do przygotowania 10 x 3 mufinek)

Składniki: wiórki białej czekolady {tłuszcz kakaowy, pełnotłuste mleko w proszku, mleko w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator [lecytyny (soja)], aromaty}, pełnotłuste mleko w proszku, mąka ryżowa, hydrolizowane białko 6,8%, całe jajo w proszku, koncentrat białka serwatki (mleko) 3,5%, izolat białka serwatki (mleko) 1,1%, aromaty, proszek do pieczenia [substancje spulchniające (węglany sodu, difosforany), skrobia kukurydziana], błonnik bambusowy, substancja spulchniająca (węglany sodu), substancja słodząca (sukraloza).

Alergeny: mleko, jaja, soja; może zawierać mleko, jaja, soję, orzeszki ziemne, skorupiaki, ryby, inne mięczaki, dwutlenek siarki i orzechy.

Wartości odżywcze w 100g suchej mieszanki: wartość energetyczna 449,0kcal/1878,0kJ, tłuszcze 22,0g (w tym tłuszcze nasycone 13,0g), węglowodany 46,0g (w tym cukry 14,0g), białko 22,0g, sól 1,4g

Producent:  wyprodukowano w Unii Europejskiej dla BioTech USA Polska Sp. z o.o. ul. Grota Roweckiego 24 lok. nr.14, Pabianice 95-200, Polska.

Importer i podmiot odpowiedzialny za informacje na temat żywności: BioTech USA Polska Sp. z o.o. ul. Grota Roweckiego 24 lok. nr.14, Pabianice 95-200, Polska.

Sposób przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu w zamkniętym opakowaniu.

Sposób przygotowania: 

Piekarnik zagrzać do 180 °C. Wymieszać 1 porcję (75 g = 4 czubate łyżki stołowe) mieszanki z 60 ml = 6 łyżek stołowych wody i 10 g = 1 łyżką stołową oleju słonecznikowego, do uzyskania jednolitej masy. Piec 14 minut w foremkach do muffinek, następnie wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut. Ta ilość wystarczy do wykonania 3 muffinek. Można przyrządzać również z olejem kokosowym lub masłem.